|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 6:35 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna A JA DOSTALAM 5+ ZE SPRAWDZIANU Z HISTORI mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen 4laugh A czemu nie 6, co? gonk bo zem zamiast Palaton napisalam Platon xp chamstwo... przez jedna literke... stare nienawidze takich sytuacji... kiedys mi pol punkta do 5- braklo... nie zapomne tego. no trudno... jakos to przezyje xd sie specjalnie nie wkurzylam bo wogole nic sie nieuczylam do tego sprawdzianu rofl jestem genialna mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 6:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 6:38 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna A JA DOSTALAM 5+ ZE SPRAWDZIANU Z HISTORI mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen 4laugh A czemu nie 6, co? gonk bo zem zamiast Palaton napisalam Platon xp chamstwo... przez jedna literke... stare nienawidze takich sytuacji... kiedys mi pol punkta do 5- braklo... nie zapomne tego. no trudno... jakos to przezyje xd sie specjalnie nie wkurzylam bo wogole nic sie nieuczylam do tego sprawdzianu rofl jestem genialna mrgreen no to mi ze spr z historii brakowało 0,5 punkta do 4 -.- I bym go miala, gdybym nie napisała 'rycerz' zamiast 'zołnierz' stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 6:39 am
no ba, ze ladnie. Toz to Ivil.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 6:41 am
EvilYuki no ba, ze ladnie. Toz to Ivil. nie... no a ja myslalam ze Evil... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 6:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 6:43 am
EvilYuki no ba, ze ladnie. Toz to Ivil. jeszcze wczoraj bym Ci tak powiedział ale jak dzisiaj rano wstałem to stwierdziłem ze nawet opcy mnie nie przebije
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 6:48 am
Aidanna EvilYuki no ba, ze ladnie. Toz to Ivil. nie... no a ja myslalam ze Evil... xd dla Ciebie nawet Zenon blaugh Mamo, nie podoba sie corka? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 6:49 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki no ba, ze ladnie. Toz to Ivil. nie... no a ja myslalam ze Evil... xd dla Ciebie nawet Zenon blaugh Mamo, nie podoba sie corka? scream na mnie mowia Stefan blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 6:50 am
EvilYuki Mamo, nie podoba sie corka? scream mam dylemat jak powiem ze sie podoba to mnie wysla na leczenie jak ze sie nie podoba to... dyplomatycznie pomilcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 6:52 am
EvilYuki dla Ciebie nawet Zenon blaugh Mamo, nie podoba sie corka? scream czuje sie wyrozniona Zenek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 7:02 am
Aidanna EvilYuki dla Ciebie nawet Zenon blaugh Mamo, nie podoba sie corka? scream czuje sie wyrozniona Zenek xd alez prosze... Lena, czy to ja nazwalam Ciebie Stefan? Bo Ozzwalda tak nazwalam kiedys... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 7:06 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki dla Ciebie nawet Zenon blaugh Mamo, nie podoba sie corka? scream czuje sie wyrozniona Zenek xd alez prosze... Lena, czy to ja nazwalam Ciebie Stefan? Bo Ozzwalda tak nazwalam kiedys... rofl eek eeeeej... xd nie, ty nie xP w realu tak na mnie mowia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 7:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 7:13 am
~~lena-undesaid~~ EvilYuki Aidanna EvilYuki dla Ciebie nawet Zenon blaugh Mamo, nie podoba sie corka? scream czuje sie wyrozniona Zenek xd alez prosze... Lena, czy to ja nazwalam Ciebie Stefan? Bo Ozzwalda tak nazwalam kiedys... rofl eek eeeeej... xd nie, ty nie xP w realu tak na mnie mowia xd Hmmm... u mnie w klasie też jest Stefan... ;P ale on jest płci męskiej. Tak mu ta ksywa podpasowala, ze ma nicka stef... ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|