|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 7:06 am
joł hoł hoł ..... i butelka rumu ... witka biggrin jak wasze zdrowie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 7:08 am
Omega Sun Aidanna Omi... takie pytanie... bo chcialam kupic cos w durem depot ale wyskoczylo mi cos takiego: USER NOT AUTHENTICATED blad autoryzacji, sprobuj jeszcze raz 3nodding probowalam... i skonczylo sie na tym ze w markecie sobie kupilam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 7:10 am
a dobra ide... sie... pouczyc xp a jutro ostatni dzien szkoly i ferieeee 4laugh nareszcie xd paa wam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 7:13 am
Ita Lockheart joł hoł hoł ..... i butelka rumu ... witka biggrin jak wasze zdrowie? kiepsko, jak zwykle wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 7:16 am
Omega Sun Ita Lockheart joł hoł hoł ..... i butelka rumu ... witka biggrin jak wasze zdrowie? kiepsko, jak zwykle wink oi oi ..."gdy nie wiesz do ką iść , krzyk zmeczył cię , za szyjke mocno chwyć i napij się ! " : biggrin u mnie to samo XP biggrin no ale dla mnie ferie sie niedługo zaczynaja whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 7:16 am
siemka *kladzie sie na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 7:18 am
Ita Lockheart joł hoł hoł ..... i butelka rumu ... witka biggrin jak wasze zdrowie? BADZO wery GUT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 7:18 am
Kiray siemka *kladzie sie na kanapie* a witam pana biggrin ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 7:19 am
BeeWolf_san Ita Lockheart joł hoł hoł ..... i butelka rumu ... witka biggrin jak wasze zdrowie? BADZO wery GUT no to dobrze ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 7:20 am
Ita Lockheart BeeWolf_san Ita Lockheart joł hoł hoł ..... i butelka rumu ... witka biggrin jak wasze zdrowie? BADZO wery GUT no to dobrze ;D oi! bywało lepiej ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 7:22 am
Ita, masz ladna sygnaturke biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 7:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 7:24 am
Omega Sun Ita, masz ladna sygnaturke biggrin ja mam ladniejsza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 7:25 am
Omega Sun Ita, masz ladna sygnaturke biggrin oh dziekuje .. ale to straa praca chyba z przed miesiąca biggrin xd ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 7:26 am
BeeWolf_san Omega Sun Ita, masz ladna sygnaturke biggrin ja mam ladniejsza. nom:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|