|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:25 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna takie jest zycie mamcia xd xp rofl ty tu nie ucz ojca dzieci robić xd foch... nic mi nie wolno crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:26 am
Aidanna Mr. Smokey Ka U eR Wu A tak sobie poprzeklinac lubie czasem jak nie ma co robić. a tobie to nasz O wieli Mod nie zwroci uwagi... stare Oi! grabisz sobie grabisz, ... Smokej zachowuj sie byle jak ale jakos prosze cie wery bardzo ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:27 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna takie jest zycie mamcia xd xp rofl ty tu nie ucz ojca dzieci robić xd foch... nic mi nie wolno crying no jak nie? jakby ci nic nie bylo wolno, to bys tu nie siedziala xP a jak ci sie nudzi to wejdz na mojego bloga, oj je, nie ma to jak reklama cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:28 am
BeeWolf_san Aidanna Mr. Smokey Ka U eR Wu A tak sobie poprzeklinac lubie czasem jak nie ma co robić. a tobie to nasz O wieli Mod nie zwroci uwagi... stare Oi! grabisz sobie grabisz, ... Smokej nie zachowuj sie byle jak ale jakos prosze cie wery bardzo ... to fajnie... 4laugh naprawde sie ciesze Wilczku kochany ty moj... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:29 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna takie jest zycie mamcia xd xp rofl ty tu nie ucz ojca dzieci robić xd foch... nic mi nie wolno crying no jak nie? jakby ci nic nie bylo wolno, to bys tu nie siedziala xP a jak ci sie nudzi to wejdz na mojego bloga, oj je, nie ma to jak reklama cool nie no mi sie nie nudzi... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:32 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna takie jest zycie mamcia xd xp rofl ty tu nie ucz ojca dzieci robić xd foch... nic mi nie wolno crying no jak nie? jakby ci nic nie bylo wolno, to bys tu nie siedziala xP a jak ci sie nudzi to wejdz na mojego bloga, oj je, nie ma to jak reklama cool nie no mi sie nie nudzi... xd pf blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:42 am
paa 3nodding heart i zostalam sama... a zrzeda tu gdzies krazy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:44 am
Aidanna paa 3nodding heart i zostalam sama... a zrzeda tu gdzies krazy ninja nikt nie zostaje sam ninja ale za jakis czas mnie wygon, zebym sie uczyla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:47 am
Omega Sun Aidanna paa 3nodding heart i zostalam sama... a zrzeda tu gdzies krazy ninja nikt nie zostaje sam ninja ale za jakis czas mnie wygon, zebym sie uczyla ja tez sie musze uczyc xp przypomnialo mi sie ze mam jutro sprawdzian z histori gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:49 am
Aidanna ja tez sie musze uczyc xp przypomnialo mi sie ze mam jutro sprawdzian z histori gonk ok, to ja pojde za Ciebie na sprawdzian z historii a Ty za mnie na zaliczenie z finansow publicznych ninja Tylko ostrzegam, ze historia nie jest moja mocna strona blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:50 am
Omega Sun Aidanna ja tez sie musze uczyc xp przypomnialo mi sie ze mam jutro sprawdzian z histori gonk ok, to ja pojde za Ciebie na sprawdzian z historii a Ty za mnie na zaliczenie z finansow publicznych ninja Tylko ostrzegam, ze historia nie jest moja mocna strona blaugh podziekuje... wole juz materialoznastwo ktore bym zdala na 4 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:52 am
Aidanna podziekuje... wole juz materialoznastwo ktore bym zdala na 4 xd ja od finansow wole wszystko... no moze poza ekonomia... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:53 am
Omi... takie pytanie... bo chcialam kupic cos w durem depot ale wyskoczylo mi cos takiego: USER NOT AUTHENTICATED
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 7:02 am
Aidanna Omi... takie pytanie... bo chcialam kupic cos w durem depot ale wyskoczylo mi cos takiego: USER NOT AUTHENTICATED blad autoryzacji, sprobuj jeszcze raz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|