|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:57 am
Aidanna BeeWolf_san A co mnie twoj dzien interesuje ? tyle co mnie twoj... no wlasnie moj ciebie powinien bo to ja moge wam utrudniac zycie a nie na odwrot. ide na kanape...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:58 am
Ka U eR Wu A tak sobie poprzeklinac lubie czasem jak nie ma co robić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:59 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san A co mnie twoj dzien interesuje ? tyle co mnie twoj... no wlasnie moj ciebie powinien bo to ja moge wam utrudniac zycie a nie na odwrot. ide na kanape... a co mnie to obchodzi... DOWIDZENIA evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:02 am
Mr. Smokey Ka U eR Wu A tak sobie poprzeklinac lubie czasem jak nie ma co robić. a tobie to nasz O wieli Mod nie zwroci uwagi... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:03 am
Um.. dzień dobry, choć widzę że nie taki dobry dla wszystkich... Uh, mam nadzieję że mnie nikt nie pogryzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:05 am
Silly-Sil Um.. dzień dobry, choć widzę że nie taki dobry dla wszystkich... Uh, mam nadzieję że mnie nikt nie pogryzie wink Witaj... smile ja nikogo grysc nie bede 3nodding fajniasty Sig 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:11 am
~~lena-undesaid~~ nie, w bloku mieszkam xd ale wiesz, moj kuzyn mieszka w bloku, gdzie są 2pietrowe mieszkania to takie cos fajnego jest i to w blokach... jaaa xd fajnie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:15 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ nie, w bloku mieszkam xd ale wiesz, moj kuzyn mieszka w bloku, gdzie są 2pietrowe mieszkania to takie cos fajnego jest i to w blokach... jaaa xd fajnie rofl z tego co wiem.... to moj kuzyn jest w twoim wieku xd wiec jak cos, to kierunek: Kalisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:17 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ nie, w bloku mieszkam xd ale wiesz, moj kuzyn mieszka w bloku, gdzie są 2pietrowe mieszkania to takie cos fajnego jest i to w blokach... jaaa xd fajnie rofl z tego co wiem.... to moj kuzyn jest w twoim wieku xd wiec jak cos, to kierunek: Kalisz xd no wiesz ale ja juz mam kogos xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:21 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ nie, w bloku mieszkam xd ale wiesz, moj kuzyn mieszka w bloku, gdzie są 2pietrowe mieszkania to takie cos fajnego jest i to w blokach... jaaa xd fajnie rofl z tego co wiem.... to moj kuzyn jest w twoim wieku xd wiec jak cos, to kierunek: Kalisz xd no wiesz ale ja juz mam kogos xd rofl rofl rofl ja nie moge co za kraj.... xd tak samo jak ja jednym blogu, prosze goscia o gg, to ten juz od razu, ze go podrywam =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 6:22 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ nie, w bloku mieszkam xd ale wiesz, moj kuzyn mieszka w bloku, gdzie są 2pietrowe mieszkania to takie cos fajnego jest i to w blokach... jaaa xd fajnie rofl z tego co wiem.... to moj kuzyn jest w twoim wieku xd wiec jak cos, to kierunek: Kalisz xd no wiesz ale ja juz mam kogos xd rofl rofl rofl ja nie moge co za kraj.... xd tak samo jak ja jednym blogu, prosze goscia o gg, to ten juz od razu, ze go podrywam ==' takie jest zycie mamcia xd xp rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|