|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:33 am
~~lena-undesaid~~ to nie jest wrednota blaugh nio jedna madra xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:35 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ to nie jest wrednota blaugh nio jedna madra xd no ba...... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:36 am
BeeWolf_san Aidanna nuee... dlaczego? inni jakos czsami bardziej przeklinaja i jakos nic om sie nie dzieje... ~~Ńow Playing: Marylin Manson - This Is The New s**t~~ od kiedy jestem modem to nie zaobserwowałem tego, poka mi paluszkie to upomne ... i strzele w jajko. a co ja jestem... nie chce mi sie szukac... a to ze jestes modem nie oznacza ze musiz mi odazu bana dawac... tylko np: ostrzenie albo poprostu usun tego posta... zrzeda... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:38 am
a ja mialam dzisiaj koszmar. o.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:39 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna MAMUSIA!!! 4laugh Kima: ale czy ja jestem wredna... to ona zaczal! no! wreszcie sie nauczyla! cool heeeej kochaaaanie xd *przytul* Mamcia... *robi slodkie oczka* jestem grzeczna i sie ucze 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:40 am
~~lena-undesaid~~ a ja mialam dzisiaj koszmar. o. oo... jaki? dlaczego w sklepie mi wyskakuje cos takiego jak chce cos kupic: USER NOT AUTHENTICATED
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:43 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna nuee... dlaczego? inni jakos czsami bardziej przeklinaja i jakos nic om sie nie dzieje... ~~Ńow Playing: Marylin Manson - This Is The New s**t~~ od kiedy jestem modem to nie zaobserwowałem tego, poka mi paluszkie to upomne ... i strzele w jajko. a co ja jestem... nie chce mi sie szukac... a to ze jestes modem nie oznacza ze musiz mi odazu bana dawac... tylko np: ostrzenie albo poprostu usun tego posta... zrzeda... stare nie musze ale moge xp a ze mam zły dzien to nie fikac i skoncz te gadke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:45 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna nuee... dlaczego? inni jakos czsami bardziej przeklinaja i jakos nic om sie nie dzieje... ~~Ńow Playing: Marylin Manson - This Is The New s**t~~ od kiedy jestem modem to nie zaobserwowałem tego, poka mi paluszkie to upomne ... i strzele w jajko. a co ja jestem... nie chce mi sie szukac... a to ze jestes modem nie oznacza ze musiz mi odazu bana dawac... tylko np: ostrzenie albo poprostu usun tego posta... zrzeda... stare nie musze ale moge xp a ze mam zły dzien to nie fikac i skoncz te gadke. a no widzisz ja tez mam zly dzien... stare wiec siedz cicho a nie mnie tu szantazujesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:48 am
Jeszcze godzinka i bedzie mozna zbierac sie do domu. A w domu, sprzatanie.
WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:48 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna nuee... dlaczego? inni jakos czsami bardziej przeklinaja i jakos nic om sie nie dzieje... ~~Ńow Playing: Marylin Manson - This Is The New s**t~~ od kiedy jestem modem to nie zaobserwowałem tego, poka mi paluszkie to upomne ... i strzele w jajko. a co ja jestem... nie chce mi sie szukac... a to ze jestes modem nie oznacza ze musiz mi odazu bana dawac... tylko np: ostrzenie albo poprostu usun tego posta... zrzeda... stare nie musze ale moge xp a ze mam zły dzien to nie fikac i skoncz te gadke. a no widzisz ja tez mam zly dzien... stare wiec siedz cicho a nie mnie tu szantazujesz... A co mnie twoj dzien interesuje ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:49 am
BeeWolf_san A co mnie twoj dzien interesuje ? tyle co mnie twoj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:55 am
Mamcia fajny sen zes miala rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:56 am
Aidanna Mamcia fajny sen zes miala rofl a najgorsze jest to ze ja mam sklonnosci lunatyczne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:57 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna Mamcia fajny sen zes miala rofl a najgorsze jest to ze ja mam sklonnosci lunatyczne xd a ja ostatnio mam sny prorocze rofl albo mi odbija xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|