|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 4:30 am
Aidanna Danthes Aidanna Danthes uwzieliscie sie z tymi mieczami? tez mam... ale sprzedam bo mi sie niepodoba... mi tez nie - ja chce rapier crying crying crying a ja mizerykordie... xp zalezy do czego :> ok - niewazne *wyciąga rozkladowke a na niej rapier*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 4:33 am
Danthes zalezy do czego :> ok - niewazne *wyciąga rozkladowke a na niej rapier* do zabawy... w domu mam prawdziwa i fajnjie sie nia walczy z bratem ktory ma miecz poltorareczny twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 4:40 am
Aidanna Danthes zalezy do czego :> ok - niewazne *wyciąga rozkladowke a na niej rapier* do zabawy... w domu mam prawdziwa i fajnjie sie nia walczy z bratem ktory ma miecz poltorareczny twisted ja mam treningowy dagger , rapier i longsword (poza takimi zabawkami jak kołek na wampiry , łuk ,kusza {rozwalona ale jest }) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 4:43 am
Danthes Aidanna Danthes zalezy do czego :> ok - niewazne *wyciąga rozkladowke a na niej rapier* do zabawy... w domu mam prawdziwa i fajnjie sie nia walczy z bratem ktory ma miecz poltorareczny twisted ja mam treningowy dagger , rapier i longsword (poza takimi zabawkami jak kołek na wampiry , łuk ,kusza {rozwalona ale jest }) blaugh uaaaa.... *slini sie* faaajnie blaugh ja to sobie musze zalatwic taki dlugi kij do walki... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 4:45 am
Aidanna Danthes Aidanna Danthes zalezy do czego :> ok - niewazne *wyciąga rozkladowke a na niej rapier* do zabawy... w domu mam prawdziwa i fajnjie sie nia walczy z bratem ktory ma miecz poltorareczny twisted ja mam treningowy dagger , rapier i longsword (poza takimi zabawkami jak kołek na wampiry , łuk ,kusza {rozwalona ale jest }) blaugh uaaaa.... *slini sie* faaajnie blaugh ja to sobie musze zalatwic taki dlugi kij do walki... domokun to sie chyba BO nazywa (z japońska) - osobiscie nie przepadam za kijami :] juz predzej nawet szablą bede walczyl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 4:50 am
Danthes Aidanna Danthes Aidanna Danthes zalezy do czego :> ok - niewazne *wyciąga rozkladowke a na niej rapier* do zabawy... w domu mam prawdziwa i fajnjie sie nia walczy z bratem ktory ma miecz poltorareczny twisted ja mam treningowy dagger , rapier i longsword (poza takimi zabawkami jak kołek na wampiry , łuk ,kusza {rozwalona ale jest }) blaugh uaaaa.... *slini sie* faaajnie blaugh ja to sobie musze zalatwic taki dlugi kij do walki... domokun to sie chyba BO nazywa (z japońska) - osobiscie nie przepadam za kijami :] juz predzej nawet szablą bede walczyl kije, halabardy, piki, halabardy to jest to co Aidanny lubia najbardziej 3nodding kurde kto by pomyslal ze kaftany bezpieczenstwa sa takie drogie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 4:52 am
Aidanna Danthes to sie chyba BO nazywa (z japońska) - osobiscie nie przepadam za kijami :] juz predzej nawet szablą bede walczyl kije, halabardy, piki, halabardy to jest to co Aidanny lubia najbardziej 3nodding kurde kto by pomyslal ze kaftany bezpieczenstwa sa takie drogie sweatdrop muszkieter z Ciebie zaden blaugh ja tam niewiem - nie interesowałem sie nigdy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 4:54 am
Danthes Aidanna Danthes to sie chyba BO nazywa (z japońska) - osobiscie nie przepadam za kijami :] juz predzej nawet szablą bede walczyl kije, halabardy, piki, halabardy to jest to co Aidanny lubia najbardziej 3nodding kurde kto by pomyslal ze kaftany bezpieczenstwa sa takie drogie sweatdrop muszkieter z Ciebie zaden blaugh ja tam niewiem - nie interesowałem sie nigdy no nie... ja wole bron obuchowa 3nodding a kaftany sa fajne... domokun zwlaszcza moj mistrz gry potzrebuje na mnie bo chce ja zabic mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 4:57 am
no nie... ja wole bron obuchowa 3nodding a kaftany sa fajne... domokun zwlaszcza moj mistrz gry potzrebuje na mnie bo chce ja zabic mrgreen  coś do dodania?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:00 am
Danthes no nie... ja wole bron obuchowa 3nodding a kaftany sa fajne... domokun zwlaszcza moj mistrz gry potzrebuje na mnie bo chce ja zabic mrgreen  coś do dodania?a to to co? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:02 am
trudno wyczuć ale idzie tym zrobic ladne kuku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:03 am
Danthes trudno wyczuć ale idzie tym zrobic ladne kuku niee... moj mistzr gry mi nie zrobi krzywdy... to ja zrobie jej mrgreen golymi lapkami 4laugh tiaaak heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:08 am
Aidanna Danthes trudno wyczuć ale idzie tym zrobic ladne kuku niee... moj mistzr gry mi nie zrobi krzywdy... to ja zrobie jej mrgreen golymi lapkami 4laugh tiaaak heart ale co to za zabawa bez broni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:11 am
Danthes Aidanna Danthes trudno wyczuć ale idzie tym zrobic ladne kuku niee... moj mistzr gry mi nie zrobi krzywdy... to ja zrobie jej mrgreen golymi lapkami 4laugh tiaaak heart ale co to za zabawa bez broni nie na fajniejsza... krew na rekach.. i wogole fajnie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|