|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:19 am
Lucjusz Urumi Kanzakii Ozzwald Urumi Kanzakii wiecie co uwarzam ze mickiewicz byla kobietom ale byla dyskriminowana i chistoria zrobiła z niej faceta historia wiedzialam ze nie wytrzymaz ...a ja lubie robic blendy i mam papiery kture mi na to pozwalają i są .......... kolorowe ja niestety mam czrno biale papiery o dys ortografi xd hehehehe ja mam dysgrafie i dysortografie brakuje mi tylko dyslekcji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:21 am
Urumi Kanzakii Lucjusz Urumi Kanzakii wiecie co uwarzam ze mickiewicz byla kobietom ale byla dyskriminowana i chistoria zrobiła z niej faceta hahahahaaaaaaaaaaa napewno nie mickiewicz byl pijakiem zadna babka nie chciala by byc pojanym wieszczem narodowym wink hahaha xd cycat """"""według najnowszych statystyk wynika pijakiem jest co 2 polak a co 4 mieszkaniec swiata {ale nietylko naszego bo oni są wśr ud nas}"""""" p.s. ozzy proszony o korekte wedle zyczenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:23 am
Ozzwald Urumi Kanzakii Lucjusz Urumi Kanzakii wiecie co uwarzam ze mickiewicz byla kobietom ale byla dyskriminowana i chistoria zrobiła z niej faceta hahahahaaaaaaaaaaa napewno nie mickiewicz byl pijakiem zadna babka nie chciala by byc pojanym wieszczem narodowym wink hahaha xd cycat """"""według najnowszych statystyk wynika pijakiem jest co 2 polak a co 4 mieszkaniec swiata {ale nietylko naszego bo oni są wśr ud nas}"""""" p.s. ozzy proszony o korekte wedle zyczenia cytat """"""według najnowszych statystyk wynika pijakiem jest co 2 polak jeżeli ładnie mnie prosisz to będę pisała w wordzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:23 am
ninja oi wpadlem sie przywitac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:24 am
Urumi Kanzakii cytat """"""według najnowszych statystyk wynika pijakiem jest co 2 polak jeżeli ładnie mnie prosisz to będę pisała w wordzie *chyli czola* prosze pisz w wordzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:25 am
Kiray ninja oi wpadlem sie przywitac ninja oi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:30 am
mam nowe hobby, wytykanie bledow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:31 am
Ozzwald mam nowe hobby, wytykanie bledow to nie hobby tylko nawyk blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|