|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 6:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 6:55 am
Urumi Kanzakii Lucjusz za starej gildi moze tak teraz raczej tempo nie jest takie szybkie moze wiesz dla czego??? bo ja sie chyba domyslam... prosta albo jest zamalo ludzi na gaii i niema kto z kim rozmawiac albo jest zaduzo osub kturzy niemają oczym rozmawiac ,po trzecie niemam pojęcia tak jest i juz jak narazie niemaozna nato nic poradzic blaugh rofl rofl ale i tak jest dobrze bo zawsze moglo byc gorzej w 100% sie z toba zgadzam xd az sama sie dziwie ... smile moze jak by bylo gorzej zaczeli by sie klucic albo cos w tym stylu bylo by juz tylko lepiej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 6:57 am
Urumi Kanzakii Lucjusz za starej gildi moze tak teraz raczej tempo nie jest takie szybkie moze wiesz dla czego??? bo ja sie chyba domyslam... prosta albo jest zamalo ludzi na gaii i niema kto z kim rozmawiac albo jest zaduzo osub kturzy niemają oczym rozmawiac ,po trzecie niemam pojęcia tak jest i juz jak narazie niemaozna nato nic poradzic blaugh rofl rofl ale i tak jest dobrze bo zawsze moglo byc gorzej ale Omi ma racje... ta gildia jest poprostu martwa xp wiekszosc osob zaglada tutaj raz w miesiacy jak nei zadziej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:04 am
~~lena-undesaid~~ Urumi Kanzakii Lucjusz za starej gildi moze tak teraz raczej tempo nie jest takie szybkie moze wiesz dla czego??? bo ja sie chyba domyslam... prosta albo jest zamalo ludzi na gaii i niema kto z kim rozmawiac albo jest zaduzo osub kturzy niemają oczym rozmawiac ,po trzecie niemam pojęcia tak jest i juz jak narazie niemaozna nato nic poradzic blaugh rofl rofl ale i tak jest dobrze bo zawsze moglo byc gorzej ale Omi ma racje... ta gildia jest poprostu martwa xp wiekszosc osob zaglada tutaj raz w miesiacy jak nei zadziej... moze nie martwa ale podloczona do rezpiratora wink potrzebne beda moze elektrowstrzasy wink xp rofl moze podziala... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:06 am
~~lena-undesaid~~ Urumi Kanzakii Lucjusz za starej gildi moze tak teraz raczej tempo nie jest takie szybkie moze wiesz dla czego??? bo ja sie chyba domyslam... prosta albo jest zamalo ludzi na gaii i niema kto z kim rozmawiac albo jest zaduzo osub kturzy niemają oczym rozmawiac ,po trzecie niemam pojęcia tak jest i juz jak narazie niemaozna nato nic poradzic blaugh rofl rofl ale i tak jest dobrze bo zawsze moglo byc gorzej ale Omi ma racje... ta gildia jest poprostu martwa xp wiekszosc osob zaglada tutaj raz w miesiacy jak nei zadziej... skoro jest martwa to gdy są 3 osoby mamy residen evil a jak więcej to mamy underword "muj ulubiony film" a gdy owiele więcej to juz swit zywych trupow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:11 am
wiecie co uwarzam ze mickiewicz byla kobietom ale byla dyskriminowana i chistoria zrobiła z niej faceta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:14 am
Urumi Kanzakii wiecie co uwarzam ze mickiewicz byla kobietom ale byla dyskriminowana i chistoria zrobiła z niej faceta historia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:14 am
czemu siedzisz cicho to do ciebie niepodobne ozzy blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:15 am
Urumi Kanzakii wiecie co uwarzam ze mickiewicz byla kobietom ale byla dyskriminowana i chistoria zrobiła z niej faceta hahahahaaaaaaaaaaa napewno nie mickiewicz byl pijakiem zadna babka nie chciala by byc pojanym wieszczem narodowym wink hahaha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:16 am
Ozzwald Urumi Kanzakii wiecie co uwarzam ze mickiewicz byla kobietom ale byla dyskriminowana i chistoria zrobiła z niej faceta historia wiedzialam ze nie wytrzymaz ...a ja lubie robic blendy i mam papiery kture mi na to pozwalają i są .......... kolorowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:17 am
Urumi Kanzakii Ozzwald Urumi Kanzakii wiecie co uwarzam ze mickiewicz byla kobietom ale byla dyskriminowana i chistoria zrobiła z niej faceta historia wiedzialam ze nie wytrzymaz ...a ja lubie robic blendy i mam papiery kture mi na to pozwalają i są .......... kolorowe ale tak piszac inni to czytaja i tez beda robic byki... masz worda.. pisz w nim, on poprawi bledy i wklej tutaj... nic nie mowie bom zdolowany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 7:18 am
Urumi Kanzakii Ozzwald Urumi Kanzakii wiecie co uwarzam ze mickiewicz byla kobietom ale byla dyskriminowana i chistoria zrobiła z niej faceta historia wiedzialam ze nie wytrzymaz ...a ja lubie robic blendy i mam papiery kture mi na to pozwalają i są .......... kolorowe ja niestety mam czrno biale papiery o dys ortografi xd hehehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|