|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:39 am
128 eek o. dobra, zaczynam upychac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:41 am
~~lena-undesaid~~ 128 eek o. dobra, zaczynam upychac xd a narzeka ze ma malo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:45 am
a ja tak skromnie... xp u was to lepiej wyglada mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:46 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ 128 eek o. dobra, zaczynam upychac xd a narzeka ze ma malo xd bo ja smieci mam xd malo wartosciowe xDDD ok, ja juz wiecej na siebiw upchac nie moge xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:47 am
EvilYuki a ja tak skromnie... xp u was to lepiej wyglada mrgreen ja to teraz sie pomecze zeby jakos fajnie avka ubrac... xp kto mi zrobi fajnego avka w tym dream avi cteator czy jak to sie tam nazywa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:49 am
Aidanna EvilYuki a ja tak skromnie... xp u was to lepiej wyglada mrgreen ja to teraz sie pomecze zeby jakos fajnie avka ubrac... xp kto mi zrobi fajnego avka w tym dream avi cteator czy jak to sie tam nazywa xp ale ty masz fajny swetereeeeeek *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:50 am
uu 35 mrgreen ale wiecej to juz z moimi itemami chyba nidyrydy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:50 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ 128 eek o. dobra, zaczynam upychac xd a narzeka ze ma malo xd bo ja smieci mam xd malo wartosciowe xDDD ok, ja juz wiecej na siebiw upchac nie moge xd z wartosciowych rzeczy to ja mam... nitemare bustier, demonic pendant, fuzzy penguin slippers, demon horns, i tyle... no chyba ze by liczyc jeszcze lisi zestaw xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:51 am
Aidy, slicznie wygladasz ^_^ ja bym na twoim miejscu se jeszcze gdzies jakiegos pluszaka zasadzila i juz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:54 am
EvilYuki Aidy, slicznie wygladasz ^_^ ja bym na twoim miejscu se jeszcze gdzies jakiegos pluszaka zasadzila i juz 3nodding ja tam doradzila bym czarnego kotka ale aidy chyba do itemkow pasuje raczej cos bialego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:57 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ 128 eek o. dobra, zaczynam upychac xd a narzeka ze ma malo xd bo ja smieci mam xd malo wartosciowe xDDD ok, ja juz wiecej na siebiw upchac nie moge xd z wartosciowych rzeczy to ja mam... nitemare bustier, demonic pendant, fuzzy penguin slippers, demon horns, i tyle... no chyba ze by liczyc jeszcze lisi zestaw xp no widzisz. a ja nic z tego nie mam gonk poza lisimi uszami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:59 am
EvilYuki Aidy, slicznie wygladasz ^_^ ja bym na twoim miejscu se jeszcze gdzies jakiegos pluszaka zasadzila i juz 3nodding danke 4laugh ale mi cos brakuje w tym avku xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 6:00 am
Aidanna EvilYuki Aidy, slicznie wygladasz ^_^ ja bym na twoim miejscu se jeszcze gdzies jakiegos pluszaka zasadzila i juz 3nodding danke 4laugh ale mi cos brakuje w tym avku xp mruuu... moze kociaczka bialego? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 6:00 am
Aidanna EvilYuki Aidy, slicznie wygladasz ^_^ ja bym na twoim miejscu se jeszcze gdzies jakiegos pluszaka zasadzila i juz 3nodding danke 4laugh ale mi cos brakuje w tym avku xp kapielusza.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 6:01 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidy, slicznie wygladasz ^_^ ja bym na twoim miejscu se jeszcze gdzies jakiegos pluszaka zasadzila i juz 3nodding danke 4laugh ale mi cos brakuje w tym avku xp mruuu... moze kociaczka bialego? heart moze tego co ci wyslalam mrgreen ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|