|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:24 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna uooo matko ale sie obrzarlam *pada na fotel i rozpina spodnie* xd ale bylo PYCHA 3nodding jak ty sie zachowujesz...?! scream no wstyd mi tylko przynosisz, dziecko...! Urumi, ael ty masz duzo tego na sobie xd *beka* oo... przyjelo sie... odrazu mowie ze to w jakims kraju komplement xd zachowuje sie jak Rodzyn 3nodding no na ten czas to chyba najwiecej rzeczy ktore moge zalozyc xp chyba mam wiecej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:24 am
et... 27 rzeczy... xp widzialam kolesia co mial 48 rzeczy na sobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:25 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna uooo matko ale sie obrzarlam *pada na fotel i rozpina spodnie* xd ale bylo PYCHA 3nodding jak ty sie zachowujesz...?! scream no wstyd mi tylko przynosisz, dziecko...! Urumi, ael ty masz duzo tego na sobie xd *beka* oo... przyjelo sie... odrazu mowie ze to w jakims kraju komplement xd zachowuje sie jak Rodzyn 3nodding no na ten czas to chyba najwiecej rzeczy ktore moge zalozyc xp eek to moze ja swobch skromnych zasobow pokazywac nie bede... sweatdrop poza tym to nie bekanie, tylko sorbanir to komplement blaugh w japonii albo chinach, nie pamietam xp nie bo bekanie ale niepamietam gdzie ale napewno bekanie chyba u Żydow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:25 am
to... to ja sie do klotni nie wtracam.... ja moze lacznie mam 28 rzeczy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:30 am
~~lena-undesaid~~ to... to ja sie do klotni nie wtracam.... ja moze lacznie mam 28 rzeczy sweatdrop ja mam 159... ale czesc z tego to paczuszki ze halloween i swiat, kwaitki, rybki, robale i smieci xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:32 am
Aidy, jak pieknie wygladasz... XD
bekanie to komplement! To znaczy, ze sie przyjelo! To komplement, przynajmniej gdzies tam w swiecie... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:32 am
EvilYuki Aidy, jak pieknie wygladasz... XD bekanie to komplement! To znaczy, ze sie przyjelo! To komplement, przynajmniej gdzies tam w swiecie... xp no ja wim ze pinknie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:33 am
32 itemy na sobie mam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:34 am
Baliaur 32 itemy na sobie mam rofl
no nie! tez ide sie napchac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:34 am
Baliaur 32 itemy na sobie mam rofl
tos lepsza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:35 am
Aidanna Baliaur 32 itemy na sobie mam rofl
tos lepsza blaugh *pcha [upycha XD} itemy dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:35 am
ninja pobijcie sie...nalepij na gole klaty kto ma wiecej czego na sobie ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:36 am
to zaraz... policzmy ile ja mam itemkow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:37 am
Twisted_Exile ninja pobijcie sie...nalepij na gole klaty kto ma wiecej czego na sobie ninja twisted phi! powydurniac sie nie mozna
*poke* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 5:39 am
Twisted_Exile ninja pobijcie sie...nalepij na gole klaty kto ma wiecej czego na sobie ninja twisted nie no czemu... dla zabawy sprawdzamy kto wicej na siebie upchnie... no ja juz wiecej nie moge xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|