|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:32 am
crazy chaz Trenody nie martw sie ja tez nosze .. ale tylko w domu =] ...a zawsze marzylam o kolorowych soczewkach ^^ soczewki kosztuja jakies 90zl teraz moze i taniej... kolorowe rozwnie, ale mniej wiecej od 120zl The Analogs - [Blask Szminki #05] Era techno [3:18] Balus postaram sie, a juz chcialem wrzucac zdjecie wink ale trzeba je czesto wymieniac, czasami oczy lzawia i czerwienia sie przez to... i wogole gubia sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:33 am
Aidanna czesc losiu xd a soczewki bym chciala ale watpie zeby tacie sie chcialo tyle kasy wydawac na nie xp ja sobie kiedys zielone kupie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:35 am
Baliaur Aidanna czesc losiu xd a soczewki bym chciala ale watpie zeby tacie sie chcialo tyle kasy wydawac na nie xp ja sobie kiedys zielone kupie heart ja chcialam fioletowe albo zolte... ale to musialabym z niemiec sciagac bo tam taniej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:36 am
Tak , to jest problem , wylozyc tyle kasy po czym meczyc sie pare godzin zanim uda sie je w koncu wlozyc i od razu zbugic je .. ech... kiedys moze bede miala ..XD .... jak wygram w totka albo zostane slawna XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:36 am
Trenody crazy chaz Trenody witam =] chaz czyzby prezent urodzinowy ? ninja hej siostra neee...... rodzice mi by w zyciu gitarki nie kupili... tym bardziej nie elektryka xp uzbieralem i sam sobie kupilem razz a co ja sie bede wink cos czuje ze z G cie nawiedzimy w najblizszym czasie zobaczyc to cudenko twisted 'spoglada na sciane' a moja biedna sobie wisi .. chyba czas odnowic z nia stosunki xd ja bede u pan bral douczania wink a jak tam kasiula?:> tesknila za mna skubana cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:37 am
Aidanna Baliaur Aidanna czesc losiu xd a soczewki bym chciala ale watpie zeby tacie sie chcialo tyle kasy wydawac na nie xp ja sobie kiedys zielone kupie heart ja chcialam fioletowe albo zolte... ale to musialabym z niemiec sciagac bo tam taniej xp eme? jakie? oO'
Zielone i tak lepsze mrgreen
Trenody ja tam sobie mam fundnac jako prezent na osiemnastke, wiec troche poczekam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:37 am
Trenody Tak , to jest problem , wylozyc tyle kasy po czym meczyc sie pare godzin zanim uda sie je w koncu wlozyc i od razu zbugic je .. ech... kiedys moze bede miala ..XD .... jak wygram w totka albo zostane slawna XD Marzus ty majac takiego brata bedziesz slawna cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:38 am
hmm.. zolte albo zielone ? mrr biggrin biggrin
za zawsze chcialam ze szparkami zamiast zrenic albo z krzyzykami razz
a jak narazie to nawet na gai nie ma cry
a narazie zegnam panstwa ide do mojej gitary zeby nie czula sie taka samotna ^^ narazie =]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:39 am
hym... za kilka dni okaze sie czy plotka z soad'em w maju byla prawdziwa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:41 am
Trenody hmm.. zolte albo zielone ? mrr biggrin biggrin za zawsze chcialam ze szparkami zamiast zrenic albo z krzyzykami razz a jak narazie to nawet na gai nie ma cry a narazie zegnam panstwa ide do mojej gitary zeby nie czula sie taka samotna ^^ narazie =] milego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:41 am
Trenody hmm.. zolte albo zielone ? mrr biggrin biggrin za zawsze chcialam ze szparkami zamiast zrenic albo z krzyzykami razz a jak narazie to nawet na gai nie ma cry a narazie zegnam panstwa ide do mojej gitary zeby nie czula sie taka samotna ^^ narazie =] pa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:42 am
crazy chaz Trenody Tak , to jest problem , wylozyc tyle kasy po czym meczyc sie pare godzin zanim uda sie je w koncu wlozyc i od razu zbugic je .. ech... kiedys moze bede miala ..XD .... jak wygram w totka albo zostane slawna XD Marzus ty majac takiego brata bedziesz slawna cool nie smiem w to watpic xp ide juz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:42 am
o, soczewki... mowicie, ze u Szwabow tansze? To moze sobie kupie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:45 am
Trenody crazy chaz Trenody Tak , to jest problem , wylozyc tyle kasy po czym meczyc sie pare godzin zanim uda sie je w koncu wlozyc i od razu zbugic je .. ech... kiedys moze bede miala ..XD .... jak wygram w totka albo zostane slawna XD Marzus ty majac takiego brata bedziesz slawna cool nie smiem w to watpic xp ide juz biggrin wink cool 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:46 am
ninja witu ma ktos strone gdzie są pokazane wszystkie opcje dla prezentow z listy ze stycznia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|