|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:16 am
a...aaa... wiecie co... bede nosic pingle gonk ja i okulary... uhh... talk2hand dzisiaj jade... do oklusty xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:18 am
revcat Aidanna revcat Aidanna a ty to wogole co tydzien gdzieindziej mieszkasz xp a to moja wina ? mrgreen jak to powiedzial moj przedmowca kotem jestem..... mrgreen *wlazi mu na glowe* osiwieje przez ciebie xp A JA CIE KIEDYS WIDZIALAM rofl Bali: wejdz na www.chucknorris.prv.pl i dajesz mrgreen a z tym Norrisem to szjaba odbiaj wszystkim i tyle xp a gdzie a gdzie? i nie podeszlas? ladne buty.... 3nodding ale ja nie jestem pena czy tos ty byl... bo to jakos chyba bylo we wrzesniu czy w pazdzierniku we wrzeszcu na skrzyzowaniu... tam gdzie sklep z glanami i kiosk xp skrzyzowanie... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:19 am
Aidanna a...aaa... wiecie co... bede nosic pingle gonk ja i okulary... uhh... talk2hand dzisiaj jade... do oklusty xp rofl ja nosilam przez jakies 9 lat i znowu bede musiala je nosic xp jak okulysty nie oleje....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:20 am
Baliaur Aidanna a...aaa... wiecie co... bede nosic pingle gonk ja i okulary... uhh... talk2hand dzisiaj jade... do oklusty xp rofl ja nosilam przez jakies 9 lat i znowu bede musiala je nosic xp jak okulysty nie oleje....ja to kurde krecick juz niedlugo nic nie bede widziec... xp *wali glowa o sciane* ja sie strzele... O KU LA RY gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:22 am
Aidanna a...aaa... wiecie co... bede nosic pingle gonk ja i okulary... uhh... talk2hand dzisiaj jade... do oklusty xp a ja ciagle czekam na gitare pewne jest ze przyjedzie jutro ale ja chce dzisiaj xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:22 am
Aidanna Baliaur Aidanna a...aaa... wiecie co... bede nosic pingle gonk ja i okulary... uhh... talk2hand dzisiaj jade... do oklusty xp rofl ja nosilam przez jakies 9 lat i znowu bede musiala je nosic xp jak okulysty nie oleje....ja to kurde krecick juz niedlugo nic nie bede widziec... xp *wali glowa o sciane* ja sie strzele... O KU LA RY gonk ja mialam kiedys + 6 mrgreen nie przebijesz mnie.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:24 am
Baliaur Aidanna Baliaur Aidanna a...aaa... wiecie co... bede nosic pingle gonk ja i okulary... uhh... talk2hand dzisiaj jade... do oklusty xp rofl ja nosilam przez jakies 9 lat i znowu bede musiala je nosic xp jak okulysty nie oleje....ja to kurde krecick juz niedlugo nic nie bede widziec... xp *wali glowa o sciane* ja sie strzele... O KU LA RY gonk ja mialam kiedys + 6 mrgreen nie przebijesz mnie.......deenka mialas! jak potter xd nie no ja to az takich nie bede miec xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:24 am
crazy chaz Aidanna a...aaa... wiecie co... bede nosic pingle gonk ja i okulary... uhh... talk2hand dzisiaj jade... do oklusty xp a ja ciagle czekam na gitare pewne jest ze przyjedzie jutro ale ja chce dzisiaj xp witam =] chaz czyzby prezent urodzinowy ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:25 am
Trenody crazy chaz Aidanna a...aaa... wiecie co... bede nosic pingle gonk ja i okulary... uhh... talk2hand dzisiaj jade... do oklusty xp a ja ciagle czekam na gitare pewne jest ze przyjedzie jutro ale ja chce dzisiaj xp witam =] chaz czyzby prezent urodzinowy ? ninja czesc losiu xd a soczewki bym chciala ale watpie zeby tacie sie chcialo tyle kasy wydawac na nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:26 am
nie martw sie ja tez nosze .. ale tylko w domu =] ...a zawsze marzylam o kolorowych soczewkach ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:26 am
Trenody crazy chaz Aidanna a...aaa... wiecie co... bede nosic pingle gonk ja i okulary... uhh... talk2hand dzisiaj jade... do oklusty xp a ja ciagle czekam na gitare pewne jest ze przyjedzie jutro ale ja chce dzisiaj xp witam =] chaz czyzby prezent urodzinowy ? ninja hej siostra neee...... rodzice mi by w zyciu gitarki nie kupili... tym bardziej nie elektryka xp uzbieralem i sam sobie kupilem razz a co ja sie bede wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:27 am
Aidanna deenka mialas! jak potter xd nie no ja to az takich nie bede miec xp zadne denka, bo to szklane chyba ni byly rolleyes [tylko bez potterow mi tu.....] Chaz ni gadaj przy mnie o gitarach do sierpnia evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:30 am
Trenody nie martw sie ja tez nosze .. ale tylko w domu =] ...a zawsze marzylam o kolorowych soczewkach ^^ soczewki kosztuja jakies 90zl teraz moze i taniej... kolorowe rozwnie, ale mniej wiecej od 120zl The Analogs - [Blask Szminki #05] Era techno [3:18] Balus postaram sie, a juz chcialem wrzucac zdjecie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:30 am
crazy chaz Trenody witam =] chaz czyzby prezent urodzinowy ? ninja hej siostra neee...... rodzice mi by w zyciu gitarki nie kupili... tym bardziej nie elektryka xp uzbieralem i sam sobie kupilem razz a co ja sie bede wink cos czuje ze z G cie nawiedzimy w najblizszym czasie zobaczyc to cudenko twisted 'spoglada na sciane' a moja biedna sobie wisi .. chyba czas odnowic z nia stosunki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|