|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 3:56 am
Ozzwald dobra ide sie uczyc algebry i matmy... narazie ucz sie ucz, nauka to petegi klucz
...... a jak zdobedziesz siskie klucze to zostaniesz woznym blaugh Narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 3:58 am
chujnia... jedyne co dobre to to ze n00bow nie ma -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 3:59 am
revcat Aidanna co ee... jetem juz w domu... a ja nie............. co ma byc to bedzie misia biore wszedzie..... mrgreen a ty to wogole co tydzien gdzieindziej mieszkasz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:01 am
Aidanna revcat Aidanna co ee... jetem juz w domu... a ja nie............. co ma byc to bedzie misia biore wszedzie..... mrgreen a ty to wogole co tydzien gdzieindziej mieszkasz xp kotem jest ne? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:02 am
Aidanna a ty to wogole co tydzien gdzieindziej mieszkasz xp
a to moja wina ? mrgreen jak to powiedzial moj przedmowca kotem jestem..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:03 am
Aid o co do cholllery chodzi z tym norrisem? xp *points at her sig* bo ja jestem zacofane w rozwoju dziecko i nie wim o co chodzi stressed //fju: Porcupine Tree - [Voyage 34 - The Complete Trip #01] Phase I [12:54]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:07 am
revcat Aidanna a ty to wogole co tydzien gdzieindziej mieszkasz xp a to moja wina ? mrgreen jak to powiedzial moj przedmowca kotem jestem..... mrgreen *wlazi mu na glowe* osiwieje przez ciebie xp A JA CIE KIEDYS WIDZIALAM rofl Bali: wejdz na www.chucknorris.prv.pl i dajesz mrgreen a z tym Norrisem to szjaba odbiaj wszystkim i tyle xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:09 am
kici kici... xd wczora puscilam w glosnikach miauczenie kota i pies zaczal go szukac i sie denerwowac whee szlodko 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:09 am
Aidanna revcat Aidanna a ty to wogole co tydzien gdzieindziej mieszkasz xp a to moja wina ? mrgreen jak to powiedzial moj przedmowca kotem jestem..... mrgreen *wlazi mu na glowe* osiwieje przez ciebie xp A JA CIE KIEDYS WIDZIALAM rofl Bali: wejdz na www.chucknorris.prv.pl i dajesz mrgreen a z tym Norrisem to szjaba odbiaj wszystkim i tyle xp =gray] aha....... polskiemu spoleczenstwu naprawde sie nudzi talk2hand *nie ma zamiaru nigdzie wchodzi*
zomfg ja tez!jeden!!!jedenascie !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:11 am
Rammstein - [Rosenrot #08] Hilf mir [4:43]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:11 am
Aidanna kici kici... xd wczora puscilam w glosnikach miauczenie kota i pies zaczal go szukac i sie denerwowac whee szlodko 4laugh ja tak reglarnie wkurzam mojego glupiego kudlacza........ ale jestem podla heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:13 am
Baliaur Aidanna kici kici... xd wczora puscilam w glosnikach miauczenie kota i pies zaczal go szukac i sie denerwowac whee szlodko 4laugh ja tak reglarnie wkurzam mojego glupiego kudlacza........ ale jestem podla heart no ja nawet nie myslalam ze ten moj glupi pies zareaguje na to... a ty zonk xp wkurzal sie ze nie moge rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:15 am
Aidanna Baliaur Aidanna kici kici... xd wczora puscilam w glosnikach miauczenie kota i pies zaczal go szukac i sie denerwowac whee szlodko 4laugh ja tak reglarnie wkurzam mojego glupiego kudlacza........ ale jestem podla heart no ja nawet nie myslalam ze ten moj glupi pies zareaguje na to... a ty zonk xp wkurzal sie ze nie moge rofl psy to male piwo, jak fajnie sie ta metoda wkurza glupiego persa mojej sis biggrin lata po domu i drugiego kota szuka rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna kici kici... xd wczora puscilam w glosnikach miauczenie kota i pies zaczal go szukac i sie denerwowac whee szlodko 4laugh a moj myszoszczur dostal wczoraj kurwicy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna revcat Aidanna a ty to wogole co tydzien gdzieindziej mieszkasz xp a to moja wina ? mrgreen jak to powiedzial moj przedmowca kotem jestem..... mrgreen *wlazi mu na glowe* osiwieje przez ciebie xp A JA CIE KIEDYS WIDZIALAM rofl Bali: wejdz na www.chucknorris.prv.pl i dajesz mrgreen a z tym Norrisem to szjaba odbiaj wszystkim i tyle xp
a gdzie a gdzie? i nie podeszlas? ladne buty.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|