|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 3:39 am
crazy chaz w sumie, tu sie niby zawsze cos bedzie dziac... u mnie na gildi nuda ja juz tam nic nie robie tylko jak mnie eMka poprosi to cos zmieniam a tak to one sobie tam rzadza, gaia juz mnie malo obchodzi... a paryzole to parasole, przynajmniej u nas sie tak nieraz mowi ps. nie kazdego chce wkurzac wink
aha paryzole to parasole w zyciu bym na to nie wpadl.....a u Was czyli gdzie?
ja w ogole ostatnio malo tu jestem musze skonczyc prace mgr do marca bo inaczej promotor zrobi mi z dupy jesien sredniowiecza.... xd
hard to the core.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 3:41 am
Ozzwald i kolos z programowania do przodu mrgreen brawo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 3:42 am
EvilYuki Ozzwald i kolos z programowania do przodu mrgreen brawo mrgreen
potwierdzam ! brawo brawo generale *podaje mu butelke* na zdrowie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 3:42 am
revcat crazy chaz w sumie, tu sie niby zawsze cos bedzie dziac... u mnie na gildi nuda ja juz tam nic nie robie tylko jak mnie eMka poprosi to cos zmieniam a tak to one sobie tam rzadza, gaia juz mnie malo obchodzi... a paryzole to parasole, przynajmniej u nas sie tak nieraz mowi ps. nie kazdego chce wkurzac wink aha paryzole to parasole w zyciu bym na to nie wpadl.....a u Was czyli gdzie? ja w ogole ostatnio malo tu jestem musze skonczyc prace mgr do marca bo inaczej promotor zrobi mi z dupy jesien sredniowiecza.... xd hard to the core.... mrgreen w katowicach, na slasku ewentualnie.. ja malo bo mnie juz to nie bawi i nudzi... no ale teraz sie zajmuje chorowaniem wiec dno nudy mnie zmusilo blaugh tym razem bez wkurzania bo sily tez juz na to nie mam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 3:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 3:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 3:47 am
czy ktos z was ma tlena? jesli tak to pytanie: czy wam tez nie chce sie zalogowac dran?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 3:47 am
pitu pitu britpop.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 3:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 3:48 am
co ee... jetem juz w domu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 3:50 am
revcat pitu pitu britpop......... 40. Rage Against The Machine - [The Battle Of Los Angeles #05] Sleep Now In The Fire [3:25]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 3:50 am
Aidanna co ee... jetem juz w domu... tak wczesnie.. jestem poprostu zaskoczony heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 3:54 am
Aidanna co ee... jetem juz w domu...
a ja nie.............
co ma byc to bedzie misia biore wszedzie..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 3:54 am
uuuuuu a od dzisiaj mamy temperaature rodem z majorki rofl ula, tylko sie przebrac i tanczyc hula rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|