|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 1:49 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 1:53 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 1:58 pm
Kiray no ba... zawsze lepiej pic w towarzystwie *podaje bimberek* i co Ci zrobil ten wielki facet? a liczyles ze z kto Ci sie trafi? A dziekuje >stuka szklaneczka o jego szklaneczke< A nic mi nie zrobił, atakowalismy sie nawzajem, ale liczyłem na moja partnerke, a tu dupa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 2:04 pm
BeeWolf_san Kiray no ba... zawsze lepiej pic w towarzystwie *podaje bimberek* i co Ci zrobil ten wielki facet? a liczyles ze z kto Ci sie trafi? A dziekuje >stuka szklaneczka o jego szklaneczke< A nic mi nie zrobił, atakowalismy sie nawzajem, ale liczyłem na moja partnerke, a tu dupa. zdrowie *wypija* porzucila cie... a fajna jakas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 2:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 2:08 pm
Kiray zdrowie *wypija* porzucila cie... a fajna jakas? a zdrowie >wychyla kolejna szkalnczke, wstrzasa sie< >uła ... mocne to to jest.< A no porzuciła jak szatke, ... calkiem ... Milej sie trenuje z dziewczyna bo to slodkie jak taka mła bestyja szarżuje na ciebie dzierżąc Shinai z zamiarem przywalenia ci w czerep.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 2:14 pm
BeeWolf_san Kiray zdrowie *wypija* porzucila cie... a fajna jakas? a zdrowie >wychyla kolejna szkalnczke, wstrzasa sie< >uła ... mocne to to jest.< A no porzuciła jak szatke, ... calkiem ... Milej sie trenuje z dziewczyna bo to slodkie jak taka mła bestyja szarżuje na ciebie dzierżąc Shinai z zamiarem przywalenia ci w czerep.*polewa* mocne jak zwykle mrgreen hehehe...ale pewnie potrafi mocno przywalic kurde musze sprawozdanie na jutro zrobic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 2:18 pm
Kiray BeeWolf_san Kiray zdrowie *wypija* porzucila cie... a fajna jakas? a zdrowie >wychyla kolejna szkalnczke, wstrzasa sie< >uła ... mocne to to jest.< A no porzuciła jak szatke, ... calkiem ... Milej sie trenuje z dziewczyna bo to slodkie jak taka mła bestyja szarżuje na ciebie dzierżąc Shinai z zamiarem przywalenia ci w czerep.*polewa* mocne jak zwykle mrgreen hehehe...ale pewnie potrafi mocno przywalic kurde musze sprawozdanie na jutro zrobic nie właśnie nie mocno ale ciekawie i przy tym cicho "krzyczy" a trzeba sie wydzierac. >przejmuje wladze nad flaszką< >polewa wychyla polewa< >a sledziki mamy?< A pisz pisz sprawozdanie, ja mam ... nie ja juz po sesji, teraz czekam tylko na poprawkowa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 2:23 pm
BeeWolf_san nie właśnie nie mocno ale ciekawie i przy tym cicho "krzyczy" a trzeba sie wydzierac. >przejmuje wladze nad flaszką< >polewa wychyla polewa< >a sledziki mamy?< A pisz pisz sprawozdanie, ja mam ... nie ja juz po sesji, teraz czekam tylko na poprawkowa. a to takie okrzyki aby wroga ogluszyc xd *wypija* mamy cos innego ale moze byc *wyciaga sloik ogorkow i kielbase zawinieta w papier* smacznego *wcina kielbase* ano pisze... juz ja mam pierwszy egzamin 3 lutego duzo tych poprawek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 2:26 pm
Kiray BeeWolf_san nie właśnie nie mocno ale ciekawie i przy tym cicho "krzyczy" a trzeba sie wydzierac. >przejmuje wladze nad flaszką< >polewa wychyla polewa< >a sledziki mamy?< A pisz pisz sprawozdanie, ja mam ... nie ja juz po sesji, teraz czekam tylko na poprawkowa. a to takie okrzyki aby wroga ogluszyc xd *wypija* mamy cos innego ale moze byc *wyciaga sloik ogorkow i kielbase zawinieta w papier* smacznego *wcina kielbase* ano pisze... juz ja mam pierwszy egzamin 3 lutego duzo tych poprawek? No narzie jedna z Sociologi prawa biggrin jutro zobaczymy >je ogorka i pije< A nie nie zeby ogłuszyc tak zeby sobie dodat wigoru >drapie sie po kroczu<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 2:33 pm
BeeWolf_san Kiray BeeWolf_san nie właśnie nie mocno ale ciekawie i przy tym cicho "krzyczy" a trzeba sie wydzierac. >przejmuje wladze nad flaszką< >polewa wychyla polewa< >a sledziki mamy?< A pisz pisz sprawozdanie, ja mam ... nie ja juz po sesji, teraz czekam tylko na poprawkowa. a to takie okrzyki aby wroga ogluszyc xd *wypija* mamy cos innego ale moze byc *wyciaga sloik ogorkow i kielbase zawinieta w papier* smacznego *wcina kielbase* ano pisze... juz ja mam pierwszy egzamin 3 lutego duzo tych poprawek? No narzie jedna z Sociologi prawa biggrin jutro zobaczymy >je ogorka i pije< A nie nie zeby ogłuszyc tak zeby sobie dodat wigoru >drapie sie po kroczu< no to nie jest zle uwalniasz wtedy emocje *pije* mi zostalo jeszcze do zaliczenia 4-5 przedmiotow a pozniej sie uczyc na egzaminy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 2:37 pm
Kiray no to nie jest zle uwalniasz wtedy emocje *pije* mi zostalo jeszcze do zaliczenia 4-5 przedmiotow a pozniej sie uczyc na egzaminy... ja cwiczenia to zaliczyłem jako tako, gorzej z pisemnymi. >polewa mu i z nim pije< no uwalnia sie uwalnia, ale jak cała grupa ma krzyczec razem a karzdy sobie to to dziwnie wyglada.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 2:40 pm
Blink-182 - [Take Off Your Pants and Jacket #15] ******** a Dog [1:27]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 2:43 pm
BeeWolf_san Kiray no to nie jest zle uwalniasz wtedy emocje *pije* mi zostalo jeszcze do zaliczenia 4-5 przedmiotow a pozniej sie uczyc na egzaminy... ja cwiczenia to zaliczyłem jako tako, gorzej z pisemnymi. >polewa mu i z nim pije< no uwalnia sie uwalnia, ale jak cała grupa ma krzyczec razem a karzdy sobie to to dziwnie wyglada. zapewne...ciekawe co moze sobie pomyslec taka osoba z zewnatrz jak widzi wasz trening *pije* ogolnie to musze teraz tylko angola zaliczyc...musze sie o terroryzmie pouczyc a i tak ciezko moze byc bo babka ostatnio jakas wkurzona chodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 2:47 pm
przedchwila stwierdzilem ze Omi fajnie wyszla na tym zdjeciu a Ty niezle je oprawiles...bo to chyba Twoja robota?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|