|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:57 am
roman_zbawicieL porozmawiaj z nim ale tak na powaznie chlopacy sa tepi i wola jak sie im mowi doslownie zeby nie musieli myslec wiesz, zawsze moge go wystraszyc... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:59 am
roman_zbawicieL oj wy kobiety macie problemy.. jak stracilas kogos to z nim idz porozmawiac a nie siedz w domu i sie doluj latwo tak mowic, wiesz? skad wiesz, jaka ona ma sytuacje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:59 am
btw co do egzaminu to lepiej sie szybko zdecyduj, bo nie ma sensu zastaniwac sie 5 godzin czy jechac czy nie tylko po to zeby pozniej swteirdzic "mam to w dupie, nie jade"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 11:01 am
EvilYuki roman_zbawicieL oj wy kobiety macie problemy.. jak stracilas kogos to z nim idz porozmawiac a nie siedz w domu i sie doluj latwo tak mowic, wiesz? skad wiesz, jaka ona ma sytuacje? ojojoj ja nic nie stwierdzam, mowie na podstawie innych dziewczyn ktore znam, ja jak mam obojetnie jaki problem i cos nie daje mi spokoju to robie cos w tym kierunku, zawsze lepiej niz siedziec i uzalac sie nad soba..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 11:03 am
roman_zbawicieL EvilYuki roman_zbawicieL oj wy kobiety macie problemy.. jak stracilas kogos to z nim idz porozmawiac a nie siedz w domu i sie doluj latwo tak mowic, wiesz? skad wiesz, jaka ona ma sytuacje? ojojoj ja nic nie stwierdzam, mowie na podstawie innych dziewczyn ktore znam, ja jak mam obojetnie jaki problem i cos nie daje mi spokoju to robie cos w tym kierunku, zawsze lepiej niz siedziec i uzalac sie nad soba.. zapewne... ale ja jeszcze troche posiedze i poczekam, az on do mnie napisze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 11:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 11:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 11:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 11:17 am
Paa... został ku ktoś? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 11:19 am
Negai-chan Paa... został ku ktoś? ninja ja, przynajmniej teoretycznie, bo jestem tak wymeczona, ze nie wiem czy zaraz nie zasne gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 11:35 am
Omega Sun Negai-chan Paa... został ku ktoś? ninja ja, przynajmniej teoretycznie, bo jestem tak wymeczona, ze nie wiem czy zaraz nie zasne gonk Oj, nie śpij przy komputerze! Prąd będzie się marnował O.o. A czym jesteś tak zmęczona?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 11:43 am
Negai-chan Oj, nie śpij przy komputerze! Prąd będzie się marnował O.o. A czym jesteś tak zmęczona? trzygodzinnym czekaniem na pociag (bo moj zlikwidowali) na zimnym dworcu gonk ...a nie chcieli mi sprzedac biletu na pospieszny... powiedzieli, ze trzeba miec rezerwacje... po co mam rezerwowac miejscowke dwa tyg wczesniej na podroz, ktora trwa 15 minut confused Przez ten czas moge sobie stac na korytarzu... Biurokracja xp No ale wrocilam zimnym osobowym, ktory wlokl sie pol godziny. Zajecia skonczylam po 15, do domu dotarlam po 19.00 gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 11:44 am
hejka wszystkim blaugh
ninja ninja Neeeeeggggii 4laugh *uwiesz na szyi* domokun umiem kolorowac w fotoszopie razz P kiedy moge dac ci moje rysunki do zeskanowania?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 11:59 am