|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:22 am
EvilYuki roman_zbawicieL kolejna placze rolleyes ide na obiad zamiast mnie pocieszac idziesz na obiad? Draniu? scream rofl nie ze nieuprzejmy jestem po prostu borys kazal mi isc jesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:25 am
w kazdym razie co sie stalo rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:27 am
teraz mnie opuscili crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:29 am
roman_zbawicieL w kazdym razie co sie stalo rofl Jestem, jestem... mam problemy z Byczkiem... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:44 am
z byczkiem... gdyby to nie bylo z duzej litery to troche by mnie to zaniepokoilo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:47 am
a tak wogole to zbyt wiele mi to nie mowi, chyba ze zgadujac byczek to twoj chlopak o ile mam racje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:47 am
roman_zbawicieL z byczkiem... gdyby to nie bylo z duzej litery to troche by mnie to zaniepokoilo Wszyscy tak reaguja... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:49 am
roman_zbawicieL a tak wogole to zbyt wiele mi to nie mowi, chyba ze zgadujac byczek to twoj chlopak o ile mam racje jeszcze nie chlopak, ale do przed chwila wszystko bylo na dobrej drodze... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:51 am
porozmawiaj z nim ale tak na powaznie chlopacy sa tepi i wola jak sie im mowi doslownie zeby nie musieli myslec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:51 am
(nienawidze PKP gonk )
Mam dylemat. Jechac na egzamin zerowy czy nie : argumenty za: -zaliczony pierwszy egzamin - w razie niepowodzenia nie wpisza mi, ze nie zaliczylam i bede znala pytania na normalny egzamin
argumenty przeciw: -trzeba wstac o 5.00 rano -nie wiadomo czy pociag przyjedzie i czy wstawanie ma sens -mam malo czasu na powtorzenie materialu -moge sie spokojnie przygotowac przez weekend na normalny egzamin i dostac lepsza ocene
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:55 am
przebralam sie, ale jakos mi to humoru nie poprawilo cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:56 am
Omega Sun (nienawidze PKP gonk ) Mam dylemat. Jechac na egzamin zerowy czy nie : argumenty za: -zaliczony pierwszy egzamin - w razie niepowodzenia nie wpisza mi, ze nie zaliczylam i bede znala pytania na normalny egzamin argumenty przeciw: -trzeba wstac o 5.00 rano -nie wiadomo czy pociag przyjedzie i czy wstawanie ma sens -mam malo czasu na powtorzenie materialu -moge sie spokojnie przygotowac przez weekend na normalny egzamin i dostac lepsza ocene Gdybym to ja miala taki dylemat, to bym pojechala. Ja tam sie lubie ubezpieczac :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 10:56 am
oj wy kobiety macie problemy.. jak stracilas kogos to z nim idz porozmawiac a nie siedz w domu i sie doluj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|