Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2258 2259 2260 2261 2262 2263 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 4:47 am

Lady Karen
Kukus
to nie moja laska... ja moowię o Lady Karen... naszej mentorce i drugim największym zbereźniku na GAIi [pierwszym oczywiście jest Ozzwald blaugh ]

KUKUS!!!! - jak możesz...no ja nie wiem po tylu nocnych wyznaniach ty się teraz do mnie nie przyznajesz?!...winnam ci mój panie teraz scenę zrobić w stylu "zrozpaczona 15-tka"....ale nie mam czasu
dla mnie czasu nie masz? o ty... dobra... to nie będzie cybersexu dziś w nocy... a już ci miałęm wysłąć moje zdjęcia w samej skarpetce... i bez blaugh
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 4:47 am

Natalii
siemka madog co u Ciebie jeszcze jesteś w szkole hihihi
*podlatuje i daje całusa w policzek*

tylko w policzek? xd
*namiętnie przytula*
tak jestem na infie i kręta olewam
reszta siedzi i rypie w accesie

przecietny

Lady Karen

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 4:48 am

Natalii

Sorki ale chyba źle się zrozumiałyśmy, bez obrazy mam do Ciebie pełen szacunek i rozumiem to co robisz ale dziwiię Ci się bo odbierasz sobie to co najfajniejsze....zaloty może nie masz czasu ale mimo wszystko...

ale ja już swoich księciuniów na białych koniach miałam...zaliczyłąm roantyczne kolacje w Paryżu i gorące noce w Egipcie....bukiety róż bez powodu i biżuterię z brylantami....tony komplementów i gorące wyznania o północy....wierz mi że nic nie straciłam smile
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 4:50 am

Lady Karen
Natalii

Sorki ale chyba źle się zrozumiałyśmy, bez obrazy mam do Ciebie pełen szacunek i rozumiem to co robisz ale dziwiię Ci się bo odbierasz sobie to co najfajniejsze....zaloty może nie masz czasu ale mimo wszystko...

ale ja już swoich księciuniów na białych koniach miałam...zaliczyłąm roantyczne kolacje w Paryżu i gorące noce w Egipcie....bukiety róż bez powodu i biżuterię z brylantami....tony komplementów i gorące wyznania o północy....wierz mi że nic nie straciłam smile
straciłaś... za to, że nie masz dla mnie czasu... teraz nie masz szans grać ze mną bałns biggrin

a tak serio serio to się właśnie zastanawiam czy nie zostać utrzymankiem jakiejś bogatej pani koło 30.

tak wiem... straszna ze mnie dziwka... ale jestem leniwy,a ciałko mam zajebiste i bajerka jest... to możnaby na tym zarobić, nie?

Kukus

przecietny

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 4:51 am

Natalii czy Muezzin już poleciał czy jeszcze tam siedzi?
Jak siedzi to go kopniakiem odemnie potraktuj.
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 4:52 am

[madog]
Muezzin
[madog]
Muezzin
*zasypia na swoim dywaniku..*

te frajer nie śpij tylko leć na ryne to może jeszcze darmowe startery samych swoich dostanioesz weź trzy to za fri zo końca październkia pogadamy bez limitów

Że co że jak że gdzie ?
*przeciera oczy*

że w d... unas w mieście na rynku w g nie d startery za frii do kom rozdają leć

te kretynie a ty jak zwracasz się do mojej mordki co domokun jak chcesz to se sam leć ale fajnie gadasz.Właśnie widzę jak wszyscy lecą po te startery!!!!!!!!!!1ale ich jest krzyczą pchają się mało się nie zabiją

Natalii

przecietny

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 4:55 am

Natalii
[madog]
Muezzin
[madog]
Muezzin

te frajer nie śpij tylko leć na ryne to może jeszcze darmowe startery samych swoich dostanioesz weź trzy to za fri zo końca październkia pogadamy bez limitów

Że co że jak że gdzie ?
*przeciera oczy*

te kretynie a ty jak zwracasz się do mojej mordki co domokun jak chcesz to se sam leć ale fajnie gadasz.Właśnie widzę jak wszyscy lecą po te startery!!!!!!!!!!1ale ich jest krzyczą pchają się mało się nie zabiją

tylko bez kretynów na tym forum prosze (gadam jak moderator)
jak widzisz? co do was podjechali? blaugh ja nie mogę bo bum poleciał ale nie urwe sie z lekcji jak długo jeszcze bedziecie bo niedługo koncze
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 4:57 am

[madog]

Właśnie wróciłem ! Mam 4 !!!!
Szukaj kupca !
Ty jej ku.. nie przytulaj namiętna dzi... !
Za kare mapsie karty nie dostaniesz biggrin

bromek

przecietny

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 4:59 am

Muezzin
[madog]

Szukaj kupca !

ty nie bądź taki do przodu bo ci z tyłu zabraknie kupca nie znajde bo się cała szkoła zopatrzyła u nich a dla mnie to masz albo ci kark skrece dzwon do bobka niech mi kom do października porzyczy blaugh
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 5:00 am

[madog]
Natalii
[madog]
Muezzin
[madog]
Muezzin

Że co że jak że gdzie ?
*przeciera oczy*

tylko bez kretynów na tym forum prosze (gadam jak moderator)
jak widzisz? co do was podjechali? blaugh ja nie mogę bo bum poleciał ale nie urwe sie z lekcji jak długo jeszcze bedziecie bo niedługo koncze

Do 14.30

Natalii

przecietny

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 5:00 am

Natalii

Do 14.30

pasi mi to poczekajcie jak by co
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 5:01 am

*kładzie sie na kanapie*
*przykrywa kocykiem*

Lethiel

Tipsy Lunatic

przecietny

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 5:02 am

Natalii tak przy okazji to fajny kwiatek
*nuci* kwaty we włosach potargał wiatr blaugh blaugh blaugh
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 5:02 am

[madog]
Natalii

Do 14.30

pasi mi to poczekajcie jak by co

ok biggrin wink biggrin

Natalii

Natalii

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 5:03 am

[madog]
Muezzin
[madog]

Szukaj kupca !

ty nie bądź taki do przodu bo ci z tyłu zabraknie kupca nie znajde bo się cała szkoła zopatrzyła u nich a dla mnie to masz albo ci kark skrece dzwon do bobka niech mi kom do października porzyczy blaugh

a jak tam nasz interes?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2258 2259 2260 2261 2262 2263 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games