|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 1:03 am
Julka [maszeruje z karabinem i butelczyna od jednego konca RP do drugiego i spiewa sobie cichutenko pioseneczke] PILNIE poszukiwany gen. Revcat !!* z dziwnym wyrazem twarzy przyglada sie je* xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 1:07 am
Twisted_Exile Julka [maszeruje z karabinem i butelczyna od jednego konca RP do drugiego i spiewa sobie cichutenko pioseneczke] PILNIE poszukiwany gen. Revcat !!* z dziwnym wyrazem twarzy przyglada sie je* xd twisted ato juz nerwica, spoko jak dorwe Revcata to mi przejdzie [dalej lazi w kolko]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 1:10 am
Julka Twisted_Exile Julka [maszeruje z karabinem i butelczyna od jednego konca RP do drugiego i spiewa sobie cichutenko pioseneczke] PILNIE poszukiwany gen. Revcat !!* z dziwnym wyrazem twarzy przyglada sie je* xd twisted ato juz nerwica, spoko jak dorwe Revcata to mi przejdzie [dalej lazi w kolko] xd eek a co ten fstretny Kocur znowu zrobil eek xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 1:16 am
Twisted_Exile Julka Twisted_Exile Julka [maszeruje z karabinem i butelczyna od jednego konca RP do drugiego i spiewa sobie cichutenko pioseneczke] PILNIE poszukiwany gen. Revcat !!* z dziwnym wyrazem twarzy przyglada sie je* xd twisted ato juz nerwica, spoko jak dorwe Revcata to mi przejdzie [dalej lazi w kolko] xd eek a co ten fstretny Kocur znowu zrobil eek xd twisted mam kuna biznes w spr. Racqela, ale to tajemnica wiec prosze o dyskrecje wink Poszukiwany gen. Revcat !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 1:19 am
Julka Twisted_Exile Julka Twisted_Exile Julka [maszeruje z karabinem i butelczyna od jednego konca RP do drugiego i spiewa sobie cichutenko pioseneczke] PILNIE poszukiwany gen. Revcat !!* z dziwnym wyrazem twarzy przyglada sie je* xd twisted ato juz nerwica, spoko jak dorwe Revcata to mi przejdzie [dalej lazi w kolko] xd eek a co ten fstretny Kocur znowu zrobil eek xd twisted mam kuna biznes w spr. Racqela, ale to tajemnica wiec prosze o dyskrecje wink Poszukiwany gen. Revcat !!*salutuje* oczywiscie ze dochowam tajemnicy wink a kiedy on sie pojawi... kto to wie sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 1:22 am
Twisted_Exile *salutuje* oczywiscie ze dochowam tajemnicy wink a kiedy on sie pojawi... kto to wie sweatdrop twisted spocznij, nie wyglupiaj sie ja tam tylko porocznikiem jestem sweatdrop robimy jakas rozrube gdzies ^^ ? Poszukiwany gen. Revcat !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 1:24 am
Julka Twisted_Exile *salutuje* oczywiscie ze dochowam tajemnicy wink a kiedy on sie pojawi... kto to wie sweatdrop twisted spocznij, nie wyglupiaj sie ja tam tylko porocznikiem jestem sweatdrop robimy jakas rozrube gdzies ^^ ? Poszukiwany gen. Revcat !!*stoi na bacznosc i salutuje* na rozkaz pani porucznik xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 1:28 am
Twisted_Exile Julka Twisted_Exile *salutuje* oczywiscie ze dochowam tajemnicy wink a kiedy on sie pojawi... kto to wie sweatdrop twisted spocznij, nie wyglupiaj sie ja tam tylko porocznikiem jestem sweatdrop robimy jakas rozrube gdzies ^^ ? Poszukiwany gen. Revcat !!*stoi na bacznosc i salutuje* na rozkaz pani porucznik xd twisted [vein]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 1:41 am
ej a czym ja jestem xd question .......... szeregowym question sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 1:44 am
Falcone ej a czym ja jestem xd question .......... szeregowym question sweatdrop xd no oczywiscie ze tak xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 1:50 am
Twisted_Exile Falcone ej a czym ja jestem xd question .......... szeregowym question sweatdrop xd no oczywiscie ze tak xd twisted ja moge byc krecenia bimbru ........... czyli zaopatrzeniowiec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 1:52 am
Falcone Twisted_Exile Falcone ej a czym ja jestem xd question .......... szeregowym question sweatdrop xd no oczywiscie ze tak xd twisted ja moge byc krecenia bimbru ........... czyli zaopatrzeniowiec xd *zastanawia sie* od tego mamy chyba generala Revcata ale skoro go chwilowo nie ma to moglbys przejac jego stanowisku do czasu jego powrotu bo wiesz strasznie suszy xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 1:55 am
Falcone ej a czym ja jestem xd question .......... szeregowym question sweatdrop no jak wiesz sie nie postarales to tak ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 1:57 am
Twisted_Exile Falcone Twisted_Exile Falcone ej a czym ja jestem xd question .......... szeregowym question sweatdrop xd no oczywiscie ze tak xd twisted ja moge byc krecenia bimbru ........... czyli zaopatrzeniowiec xd *zastanawia sie* od tego mamy chyba generala Revcata ale skoro go chwilowo nie ma to moglbys przejac jego stanowisku do czasu jego powrotu bo wiesz strasznie suszy xd twisted rofl bimber rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 1:59 am
Twisted_Exile Falcone Twisted_Exile Falcone ej a czym ja jestem xd question .......... szeregowym question sweatdrop xd no oczywiscie ze tak xd twisted ja moge byc krecenia bimbru ........... czyli zaopatrzeniowiec xd *zastanawia sie* od tego mamy chyba generala Revcata ale skoro go chwilowo nie ma to moglbys przejac jego stanowisku do czasu jego powrotu bo wiesz strasznie suszy xd twisted wez jeszcze mnie za zdrade ukarza .......... suszyc fakt suszy .... ale w składziuku napewno cos sie znajdzie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|