Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 224 225 226 227 228 229 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun May 24, 2009 12:15 pm

sgergely
Azért mert 100 magánhangzóóóóóóóóót raktál 1 szóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóba... xd xd xd sweatdrop sweatdrop sweatdrop
jaaah az csak a szokáááááásooooos whee
PostPosted: Sun May 24, 2009 12:40 pm

Érteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem... sweatdrop

sgergely

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun May 24, 2009 12:43 pm

okkkkéééééé 4laugh
PostPosted: Sun May 24, 2009 2:05 pm

Jaaaaj neeeee!!!! gonk gonk gonk Ki töltöttem találomra a tesztet és már a második vámpír keres ma fel levélben... gonk

sgergely

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun May 24, 2009 2:09 pm

sgergely
Jaaaaj neeeee!!!! gonk gonk gonk Ki töltöttem találomra a tesztet és már a második vámpír keres ma fel levélben... gonk

Juj sweatdrop Mondd neki hogy foglalt vagy vagy nemtom...
PostPosted: Sun May 24, 2009 2:23 pm

sgergely
nyehehehehehe twisted a sors visszavág whee

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun May 24, 2009 2:30 pm

Kitaláltam 1 jó pizsis avit biggrin Alvó állatkák ^^
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Jó éjt! smile
PostPosted: Sun May 24, 2009 10:03 pm

sgergely

passzold át őket nekem..... xd ....nekem még mindig csak csajok jönnek stare

stranger12

Invisible Sweetheart

csinga

PostPosted: Mon May 25, 2009 1:46 am

De jó egyeseknek van kivel bálba menniük. Nekem nem jutott senki, ahogy elnézem kénytelen leszek petrezselyme árulni. crying crying crying
PostPosted: Mon May 25, 2009 2:00 am

szabcsilla
De jó egyeseknek van kivel bálba menniük. Nekem nem jutott senki, ahogy elnézem kénytelen leszek petrezselyme árulni. crying crying crying

Még nekem se...
Tippek:
Helyben kérj fel valakit
Vigyél "valakit" az oldaladon (item)
Kérdezz végig barátokat smile

Legolcsóbb "társcucc" a Colbert xd

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

sgergely

PostPosted: Mon May 25, 2009 4:44 am

Colbert! Avagy csimpaszkodjon SAJÁT részegje a vállán!!! Rendelje meg most! És ha még náthás is, rendelhet ÚJ zsepi hozó Colbertet!!!!
User ImageUser Image
A tájékoztatás nem teljes körű, a kép csak illusztráció. Aki nem eteti rendesen Colbertjét azt a NÁÁÁÁÁZA kérdés nélkül lelövi. Ha ön vagy közeli hozzátartozója Colbert... Nagyon sajnáljuk... TM Minden jog fent tartva, (C). Győőőőőzike!!!! Az eltűnt Colbertek ügyében a NÁÁÁÁÁZA, és a sintér nyomoz. A garancia nem érvényes ha: Colbertet autó üti le, lenyeli a kisbaba, eldugítja a lefolyót, porszívó szívja fel. A nem részeg Colberteket le lehet cserélni a kocsmában, de ezekért már nem vállalunk felelősséget.
PostPosted: Mon May 25, 2009 5:52 am

sgergely
Colbert! Avagy csimpaszkodjon SAJÁT részegje a vállán!!! Rendelje meg most! És ha még náthás is, rendelhet ÚJ zsepi hozó Colbertet!!!!
User ImageUser Image
A tájékoztatás nem teljes körű, a kép csak illusztráció. Aki nem eteti rendesen Colbertjét azt a NÁÁÁÁÁZA kérdés nélkül lelövi. Ha ön vagy közeli hozzátartozója Colbert... Nagyon sajnáljuk... TM Minden jog fent tartva, (C). Győőőőőzike!!!! Az eltűnt Colbertek ügyében a NÁÁÁÁÁZA, és a sintér nyomoz. A garancia nem érvényes ha: Colbertet autó üti le, lenyeli a kisbaba, eldugítja a lefolyót, porszívó szívja fel. A nem részeg Colberteket le lehet cserélni a kocsmában, de ezekért már nem vállalunk felelősséget.

LOL xd

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Yolanda Thissa

PostPosted: Mon May 25, 2009 8:30 am

lol... 4laugh
PostPosted: Mon May 25, 2009 8:34 am

figyi, ha nincs senki, összefogunk, mint csajok, és nyitunk a bálon egy női részlegetXD

Raveny91

sgergely

PostPosted: Mon May 25, 2009 8:43 am

Dehogy nincs!!! scream scream scream Colbert még mindig minden lányt elvisz... xd
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 224 225 226 227 228 229 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games