|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 12:15 pm
sgergely Azért mert 100 magánhangzóóóóóóóóót raktál 1 szóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóba... xd xd xd sweatdrop sweatdrop sweatdrop jaaah az csak a szokáááááásooooos whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 12:40 pm
Érteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 12:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 2:05 pm
Jaaaaj neeeee!!!! gonk gonk gonk Ki töltöttem találomra a tesztet és már a második vámpír keres ma fel levélben... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 2:09 pm
sgergely Jaaaaj neeeee!!!! gonk gonk gonk Ki töltöttem találomra a tesztet és már a második vámpír keres ma fel levélben... gonk Juj sweatdrop Mondd neki hogy foglalt vagy vagy nemtom...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 2:23 pm
sgergely Jaaaaj neeeee!!!! gonk gonk gonk Ki töltöttem találomra a tesztet és már a második vámpír keres ma fel levélben... gonk nyehehehehehe twisted a sors visszavág whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 2:30 pm
Kitaláltam 1 jó pizsis avit biggrin Alvó állatkák ^^  Jó éjt! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 10:03 pm
sgergely Jaaaaj neeeee!!!! gonk gonk gonk Ki töltöttem találomra a tesztet és már a második vámpír keres ma fel levélben... gonk passzold át őket nekem..... xd ....nekem még mindig csak csajok jönnek stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 1:46 am
De jó egyeseknek van kivel bálba menniük. Nekem nem jutott senki, ahogy elnézem kénytelen leszek petrezselyme árulni. crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 2:00 am
szabcsilla De jó egyeseknek van kivel bálba menniük. Nekem nem jutott senki, ahogy elnézem kénytelen leszek petrezselyme árulni. crying crying crying Még nekem se... Tippek: Helyben kérj fel valakit Vigyél "valakit" az oldaladon (item) Kérdezz végig barátokat smile Legolcsóbb "társcucc" a Colbert xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 4:44 am
Colbert! Avagy csimpaszkodjon SAJÁT részegje a vállán!!! Rendelje meg most! És ha még náthás is, rendelhet ÚJ zsepi hozó Colbertet!!!!   A tájékoztatás nem teljes körű, a kép csak illusztráció. Aki nem eteti rendesen Colbertjét azt a NÁÁÁÁÁZA kérdés nélkül lelövi. Ha ön vagy közeli hozzátartozója Colbert... Nagyon sajnáljuk... TM Minden jog fent tartva, (C). Győőőőőzike!!!! Az eltűnt Colbertek ügyében a NÁÁÁÁÁZA, és a sintér nyomoz. A garancia nem érvényes ha: Colbertet autó üti le, lenyeli a kisbaba, eldugítja a lefolyót, porszívó szívja fel. A nem részeg Colberteket le lehet cserélni a kocsmában, de ezekért már nem vállalunk felelősséget.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 5:52 am
sgergely Colbert! Avagy csimpaszkodjon SAJÁT részegje a vállán!!! Rendelje meg most! És ha még náthás is, rendelhet ÚJ zsepi hozó Colbertet!!!!   A tájékoztatás nem teljes körű, a kép csak illusztráció. Aki nem eteti rendesen Colbertjét azt a NÁÁÁÁÁZA kérdés nélkül lelövi. Ha ön vagy közeli hozzátartozója Colbert... Nagyon sajnáljuk... TM Minden jog fent tartva, (C). Győőőőőzike!!!! Az eltűnt Colbertek ügyében a NÁÁÁÁÁZA, és a sintér nyomoz. A garancia nem érvényes ha: Colbertet autó üti le, lenyeli a kisbaba, eldugítja a lefolyót, porszívó szívja fel. A nem részeg Colberteket le lehet cserélni a kocsmában, de ezekért már nem vállalunk felelősséget. LOL xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 8:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 8:34 am
figyi, ha nincs senki, összefogunk, mint csajok, és nyitunk a bálon egy női részlegetXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 8:43 am
Dehogy nincs!!! scream scream scream Colbert még mindig minden lányt elvisz... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|