|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:43 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna jakos dzisiaj nawet skroconych lecji nie bylo whee ja dzis kolosa w rekawiczkach pisalem... ale jak przenieslimy sie na zajecia do drugiego budynku pelnego komputerow.. to juz nozna bylo latac w stroju adama w salach w ktorych ja mam lekcje i jest cieplo... jeeest... tylko jedna i mam w niej lecje raz w tygodniu w czwartek whee bo ty nie masz "nowego" budynku szkoly w ktorym stoi ponad 500 komputerow ktore pracuja 24 na dobe, plus szczelne okna no nie mam... mam stary budenek z dziurawymi oknami xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:44 am
Nie chce mi sie nic *marud, marud*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:45 am
Mr. Smokey Nie chce mi sie nic *marud, marud* zdarza sie, nawet mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:48 am
Aidanna Ozzwald MarianKanapowiec ba... gen 'don juana' siĦ#8482; ma, nie? wink to rodzinne u nas mrgreen jacy oboje szczesliwi xd jeśli masz na myśli mnie i moją małżonkę [Ozzwalda] to 'obydwaj' dziękuję za nieuwagę wracam do wysyłania wiadomości nieprzyzwoitej treści do pewnej damulki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:50 am
MarianKanapowiec jeśli masz na myśli mnie i moją małżonkę [Ozzwalda] to 'obydwaj' dziękuję za nieuwagę wracam do wysyłania wiadomości nieprzyzwoitej treści do pewnej damulki a ten jak zwykle maruda... rolleyes a idz sobie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 11:08 am
MarianKanapowiec wracam do wysyłania wiadomości nieprzyzwoitej treści do pewnej damulki Znowu piszesz dla mnie opowiadanie erotyczne, no wiesz co. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 11:33 am
ninja ninja ninja dobry... brrr.... zimnooo crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 11:37 am
Kimagure-chan ninja ninja ninja dobry... brrr.... zimnooo crying crying zimno to bedzie jak temperatura spadnie ponizej 50 stopni, teraz jest tylko lekka piździawka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 11:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 11:42 am
Aidanna BeeWolf_san Kimagure-chan ninja ninja ninja dobry... brrr.... zimnooo crying crying zimno to bedzie jak temperatura spadnie ponizej 50 stopni, teraz jest tylko lekka piździawka. no ale moze zamarzlo http://img.photobucket.com/albums/v77/iisjah/DSC01433.jpg Woda zamarza przy 0 stopni wiec czego sie dziwisz wink Fajno Fajno ... dzis w wawie zimiej niz w moskwie. ide sobie bay
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 11:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 11:47 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Kimagure-chan ninja ninja ninja dobry... brrr.... zimnooo crying crying zimno to bedzie jak temperatura spadnie ponizej 50 stopni, teraz jest tylko lekka piździawka. no ale moze zamarzlo http://img.photobucket.com/albums/v77/iisjah/DSC01433.jpg Woda zamarza przy 0 stopni wiec czego sie dziwisz wink Fajno Fajno ... dzis w wawie zimiej niz w moskwie. ide sobie bay ale morze jest słone blaugh papa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 11:48 am