|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:13 am
Aidanna Ozzwald EvilYuki a co ja wam bede w romansach przeszkadzac? xd ty jeszcze mnie nie widzialas jak romansuje rofl heart az tak zle? ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:14 am
EvilYuki Aidanna Ozzwald EvilYuki a co ja wam bede w romansach przeszkadzac? xd ty jeszcze mnie nie widzialas jak romansuje rofl heart az tak zle? ;P wrecz odwrotnie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:15 am
Aidanna EvilYuki Aidanna Ozzwald EvilYuki a co ja wam bede w romansach przeszkadzac? xd ty jeszcze mnie nie widzialas jak romansuje rofl heart az tak zle? ;P wrecz odwrotnie ninja to gratuluje ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:20 am
przestan bo bana dostaniesz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:24 am
ba... gen 'don juana' się ma, nie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:26 am
MarianKanapowiec ba... gen 'don juana' się ma, nie? wink to rodzinne u nas mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:28 am
EvilYuki przestan bo bana dostaniesz mrgreen dobra juz przstaje... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:30 am
Aidanna EvilYuki przestan bo bana dostaniesz mrgreen dobra juz przstaje... xp no nie chcialam Rodzyna zesmutac... 3nodding popatrz, moga Ci szkole zamknac z powodu mrozu, jak jest ponizej 18 stopni w klasach, zamykaja... mrgreen widzisz jak milo? heart ide zjesc barszcz ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:33 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki przestan bo bana dostaniesz mrgreen dobra juz przstaje... xp no nie chcialam Rodzyna zesmutac... 3nodding popatrz, moga Ci szkole zamknac z powodu mrozu, jak jest ponizej 18 stopni w klasach, zamykaja... mrgreen widzisz jak milo? heart ide zjesc barszcz ;P jakos dzisiaj nawet skroconych lecji nie bylo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:37 am
Aidanna jakos dzisiaj nawet skroconych lecji nie bylo whee ja dzis kolosa w rekawiczkach pisalem... ale jak przenieslimy sie na zajecia do drugiego budynku pelnego komputerow.. to juz nozna bylo latac w stroju adama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:41 am
Ozzwald Aidanna jakos dzisiaj nawet skroconych lecji nie bylo whee ja dzis kolosa w rekawiczkach pisalem... ale jak przenieslimy sie na zajecia do drugiego budynku pelnego komputerow.. to juz nozna bylo latac w stroju adama w salach w ktorych ja mam lekcje i jest cieplo... jeeest... tylko jedna i mam w niej lecje raz w tygodniu w czwartek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 10:43 am
Aidanna Ozzwald Aidanna jakos dzisiaj nawet skroconych lecji nie bylo whee ja dzis kolosa w rekawiczkach pisalem... ale jak przenieslimy sie na zajecia do drugiego budynku pelnego komputerow.. to juz nozna bylo latac w stroju adama w salach w ktorych ja mam lekcje i jest cieplo... jeeest... tylko jedna i mam w niej lecje raz w tygodniu w czwartek whee bo ty nie masz "nowego" budynku szkoly w ktorym stoi ponad 500 komputerow ktore pracuja 24 na dobe, plus szczelne okna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|