|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 7:51 am
BeeWolf_san Autark BeeWolf_san Autark Mam pytanie, kiedy bedzie mozna otworzyc koperty? Tego najstarsi gorale nie wiedza. ale za to niektore dziolchy tak One zawsze wiedzalepiej. to mnie pocieszyles sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 8:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 8:54 am
bo Rodzyna nie ma... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 8:58 am
Tia to pewnie dlatego razz
Co słychać ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 9:01 am
Mr. Smokey Tia to pewnie dlatego razz Co słychać ? nie poszlam do szkoly... caly dzien bycze sie w domu wiec git xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 9:08 am
Aidanna Mr. Smokey Tia to pewnie dlatego razz Co słychać ? nie poszlam do szkoly... caly dzien bycze sie w domu wiec git xd ale jutro idziesz... trzeba zobaczyc jak sie spisuje w roli korepetytora erotomana wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 9:10 am
Aidanna Mr. Smokey Tia to pewnie dlatego razz Co słychać ? nie poszlam do szkoly... caly dzien bycze sie w domu wiec git xd Ale Ci dobrze, Gharra tez dziad jeden nie poszedl do szkoy bo jego ojciec stwietrdzil ze jest za zimno. A to tylko - 22 stopnie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 9:11 am
Ozzwald Aidanna Mr. Smokey Tia to pewnie dlatego razz Co słychać ? nie poszlam do szkoly... caly dzien bycze sie w domu wiec git xd ale jutro idziesz... trzeba zobaczyc jak sie spisuje w roli korepetytora erotomana wink wiem... *marudzi cos pod nosem*... ja licze na przynajmniej 4... i pamietaj o paczce cuksow dla mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 9:13 am
Mr. Smokey Aidanna Mr. Smokey Tia to pewnie dlatego razz Co słychać ? nie poszlam do szkoly... caly dzien bycze sie w domu wiec git xd Ale Ci dobrze, Gharra tez dziad jeden nie poszedl do szkoy bo jego ojciec stwietrdzil ze jest za zimno. A to tylko - 22 stopnie razz no tylko... mi przy takiej temperaturze tylek marznie xp talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 9:14 am
Aidanna Mr. Smokey Aidanna Mr. Smokey Tia to pewnie dlatego razz Co słychać ? nie poszlam do szkoly... caly dzien bycze sie w domu wiec git xd Ale Ci dobrze, Gharra tez dziad jeden nie poszedl do szkoy bo jego ojciec stwietrdzil ze jest za zimno. A to tylko - 22 stopnie razz no tylko... mi przy takiej temperaturze tylek marznie xp talk2hand Problem w tym ze mnie też i to bardzo razz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 9:16 am
Mr. Smokey Aidanna Mr. Smokey Aidanna Mr. Smokey Tia to pewnie dlatego razz Co słychać ? nie poszlam do szkoly... caly dzien bycze sie w domu wiec git xd Ale Ci dobrze, Gharra tez dziad jeden nie poszedl do szkoy bo jego ojciec stwietrdzil ze jest za zimno. A to tylko - 22 stopnie razz no tylko... mi przy takiej temperaturze tylek marznie xp talk2hand Problem w tym ze mnie też i to bardzo razz ^^ ale mnie tam twoj tylek nie obchodzi... moj jest najwazniejszy... no i moze takiego jednego pana O. rofl wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|