|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 6:29 am
~~lena-undesaid~~ bo... bo.... bo ja tak mowie i nie kloc sie z matka! scream jak ty bys doszla do wladzy w tym domu... O jezu,. to chyba gorzej niz kaczynscy... narzekasz rofl Rodzyn= Armagedon xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 6:30 am
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ bo... bo.... bo ja tak mowie i nie kloc sie z matka! scream jak ty bys doszla do wladzy w tym domu... O jezu,. to chyba gorzej niz kaczynscy... rofl to by z tej gildi nic nie zostalo po paru godzinach lol a nawet jakby zostalo to wszyscy by z niej uciekli xd ostatni gasi swiatlo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 6:32 am
~~lena-undesaid~~ Omega Sun ~~lena-undesaid~~ bo... bo.... bo ja tak mowie i nie kloc sie z matka! scream jak ty bys doszla do wladzy w tym domu... O jezu,. to chyba gorzej niz kaczynscy... rofl to by z tej gildi nic nie zostalo po paru godzinach lol a nawet jakby zostalo to wszyscy by z niej uciekli xd ostatni gasi swiatlo xd oj marudy xd xp WYYYY... paskudy jedne mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 6:33 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ Omega Sun ~~lena-undesaid~~ bo... bo.... bo ja tak mowie i nie kloc sie z matka! scream jak ty bys doszla do wladzy w tym domu... O jezu,. to chyba gorzej niz kaczynscy... rofl to by z tej gildi nic nie zostalo po paru godzinach lol a nawet jakby zostalo to wszyscy by z niej uciekli xd ostatni gasi swiatlo xd oj marudy xd xp WYYYY... paskudy jedne mrgreen blaugh a jak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 6:35 am
trzeba bedzie kiedys wyprobowac, ciekawe co by sie stalo gdyby wladze oddac w rece "mlodziezy" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 6:37 am
Omega Sun trzeba bedzie kiedys wyprobowac, ciekawe co by sie stalo gdyby wladze oddac w rece "mlodziezy" xd taaak, wladza mialaby urlop, a potem jeszcze wiecej pracy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 6:37 am
Omega Sun trzeba bedzie kiedys wyprobowac, ciekawe co by sie stalo gdyby wladze oddac w rece "mlodziezy" xd ja to bym dala wszytskim bany blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 6:45 am
Aidanna Omega Sun trzeba bedzie kiedys wyprobowac, ciekawe co by sie stalo gdyby wladze oddac w rece "mlodziezy" xd ja to bym dala wszytskim bany blaugh mamusi teeez? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 7:28 am
Mam pytanie, kiedy bedzie mozna otworzyc koperty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 7:30 am
zawsze sa otwiera pod koniec miesiaca, a jak dzisiaj mamy 23... to za jakies najwyzej 4 dni. choc bywa, ze sie spozniaja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 7:31 am
~~lena-undesaid~~ zawsze sa otwiera pod koniec miesiaca, a jak dzisiaj mamy 23... to za jakies najwyzej 4 dni. choc bywa, ze sie spozniaja. dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 7:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 7:41 am
Autark Mam pytanie, kiedy bedzie mozna otworzyc koperty? Tego najstarsi gorale nie wiedza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 7:43 am
BeeWolf_san Autark Mam pytanie, kiedy bedzie mozna otworzyc koperty? Tego najstarsi gorale nie wiedza. ale za to niektore dziolchy tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 7:48 am
Autark BeeWolf_san Autark Mam pytanie, kiedy bedzie mozna otworzyc koperty? Tego najstarsi gorale nie wiedza. ale za to niektore dziolchy tak One zawsze wiedzalepiej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|