|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 5:23 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna jak tam zycie mija? znalzlas mi jakiegos ojca xd nie xD oficjalnie postanowiĆam zyc jako samotna matka xd a o mnie to juz nikt nie pomysli... biedny rodzynek pol sierota jest crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 5:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 5:44 am
co to za przeklinanie?! scream nie wyzywac mi sie tu!! scream
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 5:50 am
EvilYuki co to za przeklinanie?! scream nie wyzywac mi sie tu!! scream mrgreen no bo my takie chamidelka jestesmy to przeklinamy pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 5:51 am
Aidanna EvilYuki co to za przeklinanie?! scream nie wyzywac mi sie tu!! scream mrgreen no bo my takie chamidelka jestesmy to przeklinamy pirate prawda? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 5:51 am
Aidanna EvilYuki co to za przeklinanie?! scream nie wyzywac mi sie tu!! scream mrgreen no bo my takie chamidelka jestesmy to przeklinamy pirate chamidelka... 4laugh how cuuteeee... zastanawiam sie... czy obejrzec samej X-TV do konca... bo ogladamy z siostra wieczorami, ale ja nie moge sie doczekac... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 5:59 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki co to za przeklinanie?! scream nie wyzywac mi sie tu!! scream mrgreen no bo my takie chamidelka jestesmy to przeklinamy pirate chamidelka... 4laugh how cuuteeee... zastanawiam sie... czy obejrzec samej X-TV do konca... bo ogladamy z siostra wieczorami, ale ja nie moge sie doczekac... mrgreen chamidelka... wspomnienia xd nasza pani w gim od sztuki tak mowila... i wszyscyzawsze w smiech jak to mowila xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 6:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 6:11 am
co sie czaisz bestio z piekla rodem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 6:20 am
Aidanna co sie czaisz bestio z piekla rodem xd Ty Ty Ty blaugh Ty tu sobie za duzo nie pozwalaj wink Tylko wybrani moga mnie obrazac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 6:21 am
Omega Sun Aidanna co sie czaisz bestio z piekla rodem xd Ty Ty Ty blaugh Ty tu sobie za duzo nie pozwalaj wink Tylko wybrani moga mnie obrazac wink *tup nizka* ja jestem RODZYN! mi wolno wszysko lol xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 6:22 am
Aidanna Omega Sun Aidanna co sie czaisz bestio z piekla rodem xd Ty Ty Ty blaugh Ty tu sobie za duzo nie pozwalaj wink Tylko wybrani moga mnie obrazac wink *tup nizka* ja jestem RODZYN! mi wolno wszysko lol xp rofl nie w tym domu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 6:25 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna Omega Sun Aidanna co sie czaisz bestio z piekla rodem xd Ty Ty Ty blaugh Ty tu sobie za duzo nie pozwalaj wink Tylko wybrani moga mnie obrazac wink *tup nizka* ja jestem RODZYN! mi wolno wszysko lol xp rofl nie w tym domu blaugh dlaczego? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 6:26 am
bo... bo.... bo ja tak mowie i nie kloc sie z matka! scream jak ty bys doszla do wladzy w tym domu... O jezu,. to chyba gorzej niz kaczynscy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 6:29 am
~~lena-undesaid~~ bo... bo.... bo ja tak mowie i nie kloc sie z matka! scream jak ty bys doszla do wladzy w tym domu... O jezu,. to chyba gorzej niz kaczynscy... rofl to by z tej gildi nic nie zostalo po paru godzinach lol a nawet jakby zostalo to wszyscy by z niej uciekli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|