|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 2:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 3:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 3:52 am
grrrr!!! Nienawidze tego devianta!!! domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 3:57 am
EvilYuki grrrr!!! Nienawidze tego devianta!!! domokun domokun domokun a co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 4:00 am
Aidanna EvilYuki grrrr!!! Nienawidze tego devianta!!! domokun domokun domokun a co? wkleilam cztery rysunki i wiecej nie moge... deviantart mnie nie kocha... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 4:05 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki grrrr!!! Nienawidze tego devianta!!! domokun domokun domokun a co? wkleilam cztery rysunki i wiecej nie moge... deviantart mnie nie kocha... crying xD narzekasz... xp ja tam cos wogole ostatnio devianta nie odwiedzam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 4:42 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki grrrr!!! Nienawidze tego devianta!!! domokun domokun domokun a co? wkleilam cztery rysunki i wiecej nie moge... deviantart mnie nie kocha... crying xD narzekasz... xp ja tam cos wogole ostatnio devianta nie odwiedzam xp gdziez bym smiala... xd zrobilam sobie devianta dwa dni temu... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 5:03 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki grrrr!!! Nienawidze tego devianta!!! domokun domokun domokun a co? wkleilam cztery rysunki i wiecej nie moge... deviantart mnie nie kocha... crying xD narzekasz... xp ja tam cos wogole ostatnio devianta nie odwiedzam xp gdziez bym smiala... xd zrobilam sobie devianta dwa dni temu... mrgreen to duzo ludzi cie juz odwiedzilo... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 5:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 5:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 5:11 am
co matka? ile razy mam powtarzac M A M U S I A mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 5:13 am
~~lena-undesaid~~ co matka? ile razy mam powtarzac M A M U S I A mrgreen to mamusia! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 5:16 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ co matka? ile razy mam powtarzac M A M U S I A mrgreen to mamusia! xd co mamusia xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 5:18 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ co matka? ile razy mam powtarzac M A M U S I A mrgreen to mamusia! xd co mamusia xd ? jak tam zycie mija? znalzlas mi jakiegos ojca xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 5:22 am
Aidanna jak tam zycie mija? znalzlas mi jakiegos ojca xd nie xD oficjalnie postanowiĆam zyc jako samotna matka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|