|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:40 pm
ninja Zapraszam Wszystkich Na Moje Forum www.allanime.fora.pl ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:41 pm
Delein BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Kimagure-chan hej wszystkim blaugh dłuuugo mnie nie bylo.... cos nowego sie wydarzylo?? biggrin Tak zostałem okoloczym tyranem, czyli moderatorem. cool musial sie pochwalic cool lol twisted niech malenka wie co wisi w powietrzu. No strach sie bac, bee to taka menda, ze wszyscy bez wyjatku po katach sie chowaja XD a boisz sie mnie twisted jak po studniowce sie miewa panienka Delein dzika.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:43 pm
BeeWolf_san a boisz sie mnie twisted jak po studniowce sie miewa panienka Delein dzika. No a nie widac? XD A bardzo dobrze, musialam rano sturlac sie z lozka i chodzic na kolanach, bo stopy mnie bolaly...ale impreza byla boska, wrocilismy o 5:00 rano do domu...kiecka sprawila sie idealnie, jak dostane zdjatka, to wrzuce do galerii...ale jaki fryz w ogole mialam...nigdy w zyciu tyle lakieru nie mialam na glowie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:44 pm
Pajmps ninja Zapraszam Wszystkich Na Moje Forum www.allanime.fora.pl ninja O maj GOT, Kolejne forum o tematyce MA, coraz wiecej i wiecej ludzi robi, stawia fora, to prowadzi tylko do rozdrobnienia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:44 pm
BeeWolf_san Pajmps ninja Zapraszam Wszystkich Na Moje Forum www.allanime.fora.pl ninja O maj GOT, Kolejne forum o tematyce MA, coraz wiecej i wiecej ludzi robi, stawia fora, to prowadzi tylko do rozdrobnienia. sweatdrop Forum O M&A nigdy za wiele to moje motto biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:45 pm
Delein BeeWolf_san a boisz sie mnie twisted jak po studniowce sie miewa panienka Delein dzika. No a nie widac? XD A bardzo dobrze, musialam rano sturlac sie z lozka i chodzic na kolanach, bo stopy mnie bolaly...ale impreza byla boska, wrocilismy o 5:00 rano do domu...kiecka sprawila sie idealnie, jak dostane zdjatka, to wrzuce do galerii...ale jaki fryz w ogole mialam...nigdy w zyciu tyle lakieru nie mialam na glowie XD No widze, widze. Ze strachu az majtki ci spadły. >zaklada jej pod kiece< No to czekam na fotki jakies ciekawe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:46 pm
Pajmps BeeWolf_san Pajmps ninja Zapraszam Wszystkich Na Moje Forum www.allanime.fora.pl ninja O maj GOT, Kolejne forum o tematyce MA, coraz wiecej i wiecej ludzi robi, stawia fora, to prowadzi tylko do rozdrobnienia. sweatdrop Forum O M&A nigdy za wiele to moje motto biggrin biggrin To nie mam nic do dodanie, powodzenia. I zawitaj na forum do nas, www.perfect-anime.net/forum 3 latka mamy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:47 pm
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san a boisz sie mnie twisted jak po studniowce sie miewa panienka Delein dzika. No a nie widac? XD A bardzo dobrze, musialam rano sturlac sie z lozka i chodzic na kolanach, bo stopy mnie bolaly...ale impreza byla boska, wrocilismy o 5:00 rano do domu...kiecka sprawila sie idealnie, jak dostane zdjatka, to wrzuce do galerii...ale jaki fryz w ogole mialam...nigdy w zyciu tyle lakieru nie mialam na glowie XD No widze, widze. Ze strachu az majtki ci spadły. >zaklada jej pod kiece< No to czekam na fotki jakies ciekawe. Paszol od moich majtkow...no password, no entry. Hrsta- Swallow's Tail
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:50 pm
BeeWolf_san To nie mam nic do dodanie, powodzenia. I zawitaj na forum do nas, www.perfect-anime.net/forum 3 latka mamy. Nice 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:53 pm
Delein Paszol od moich majtkow...no password, no entry. Hrsta- Swallow's Tail Mam hasło uniwersalne ... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:55 pm
I zapada taka niezręczna cisza ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:56 pm
Pajmps I zapada taka niezręczna cisza ... ninja foo: Psyclon Nine - [Inri #10] Harlot [5:05] To napisz cos ... moze sie przedstaw albo nie wiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:57 pm
BeeWolf_san Delein Paszol od moich majtkow...no password, no entry. Hrsta- Swallow's Tail Mam hasło uniwersalne ... 4laugh haslo moze i masz, ja akceptuje hasla wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:59 pm
Delein BeeWolf_san Delein Paszol od moich majtkow...no password, no entry. Hrsta- Swallow's Tail Mam hasło uniwersalne ... 4laugh haslo moze i masz, ja akceptuje hasla wink no i sie bardzoc ciesze *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:59 pm
Delein Silly-Sil Niestety nie wszyscy mogą.. Hum, miło mi *dygnięcie* Jestem Sileas, aktualnie nie robiaca absolutnie nic, może niedługo portrecistka.. wink No prosze, kolejna artystka...jakimi technikami operujesz? wybierasz sie na ASP, czy preferujesz samowolke? :3 Samowolka, samowolka... ASP kiedyś było mym marzeniem, ale nabrałam wstrętu do martwej najtury i rysunku akademickiego. Nie lubię trzymać się w ramach... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|