|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 11:57 am
Twisted_Exile Delein Twisted_Exile Delein No wlasnie... Lublin jest o niebo tanszy... Zobaczy sie jak to bedzie, jestem dobrej mysli :] bez powodu WArszwy nienazywaja najdrozszym miastem polski xp ale ta rozlaka z Adwokatem.... 33. The Cranberries - Ode to my family [4:28] heart twisted Czy rozlaka to sie zobaczy, na razie caly czas planujemy wspolne zycie... ah rozumiem do lublina ale razem z nim 3nodding twisted No to sie zobaczy, na razie on chcialby zalapac prace w Wielkiej Brytanii...ja zawsze moge wziac dziekanke i tez pojechac na pare miesiecy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:00 pm
Delein No to sie zobaczy, na razie on chcialby zalapac prace w Wielkiej Brytanii...ja zawsze moge wziac dziekanke i tez pojechac na pare miesiecy. kolejny wyemigrowac kce ale nic dziwnego 3nodding u mnie kolezanka sobie wziela dziekanski bo pojechala do wloch od swego nazeczonego twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:02 pm
Twisted_Exile Delein No to sie zobaczy, na razie on chcialby zalapac prace w Wielkiej Brytanii...ja zawsze moge wziac dziekanke i tez pojechac na pare miesiecy. kolejny wyemigrowac kce ale nic dziwnego 3nodding u mnie kolezanka sobie wziela dziekanski bo pojechala do wloch od swego nazeczonego twisted Gdyby nie studia, to mnie tez by tu juz dawno nie bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:14 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:17 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:22 pm
hej wszystkim blaugh dłuuugo mnie nie bylo.... cos nowego sie wydarzylo?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:30 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:31 pm
Kimagure-chan hej wszystkim blaugh dłuuugo mnie nie bylo.... cos nowego sie wydarzylo?? biggrin Tak zostałem okoloczym tyranem, czyli moderatorem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:32 pm
BeeWolf_san Kimagure-chan hej wszystkim blaugh dłuuugo mnie nie bylo.... cos nowego sie wydarzylo?? biggrin Tak zostałem okoloczym tyranem, czyli moderatorem. cool musial sie pochwalic cool lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:32 pm
BeeWolf_san Kimagure-chan hej wszystkim blaugh dłuuugo mnie nie bylo.... cos nowego sie wydarzylo?? biggrin Tak zostałem okoloczym tyranem, czyli moderatorem. aha razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:34 pm
Silly-Sil Niestety nie wszyscy mogą.. Hum, miło mi *dygnięcie* Jestem Sileas, aktualnie nie robiaca absolutnie nic, może niedługo portrecistka.. wink No prosze, kolejna artystka...jakimi technikami operujesz? wybierasz sie na ASP, czy preferujesz samowolke? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:34 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Kimagure-chan hej wszystkim blaugh dłuuugo mnie nie bylo.... cos nowego sie wydarzylo?? biggrin Tak zostałem okoloczym tyranem, czyli moderatorem. cool musial sie pochwalic cool lol twisted niech malenka wie co wisi w powietrzu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:37 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Kimagure-chan hej wszystkim blaugh dłuuugo mnie nie bylo.... cos nowego sie wydarzylo?? biggrin Tak zostałem okoloczym tyranem, czyli moderatorem. cool musial sie pochwalic cool lol twisted niech malenka wie co wisi w powietrzu. No strach sie bac, bee to taka menda, ze wszyscy bez wyjatku po katach sie chowaja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|