|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 11:31 am
Twisted_Exile YumiTao *glaszcze* ; ) heart
przynajmiej zdasz i potem masz spokuj, a nam non stop jakieś spr wyskakują i i pytają Y_Y ... już wolałabym mieć te sesje rolleyes gonk gonk ale ja nie cie sesji ...ta spokoj....chcialabym mrgreen twisted no fakt na snie pytaja tylko kaza robic miliny referatow gonk gonk gonk twisted dobra obydwa progarmy są do dupci ... rolleyes no ,ale nic na to nie poradzimy ,przynajmiej potem bedziemy inteligentnymi ludzmi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 11:32 am
YumiTao Twisted_Exile YumiTao *glaszcze* ; ) heart
przynajmiej zdasz i potem masz spokuj, a nam non stop jakieś spr wyskakują i i pytają Y_Y ... już wolałabym mieć te sesje rolleyes gonk gonk ale ja nie cie sesji ...ta spokoj....chcialabym mrgreen twisted no fakt na snie pytaja tylko kaza robic miliny referatow gonk gonk gonk twisted dobra obydwa progarmy są do dupci ... rolleyes no ,ale nic na to nie poradzimy ,przynajmiej potem bedziemy inteligentnymi ludzmi mrgreen niepoprawna optymistka z Ciebi co mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen twisted lol lol lol lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 11:32 am
Twisted_Exile to dobrze ze sie przyznali mieli odwage chociaz mrgreen *przypomina jej sie jak z LEth przygotowywaly sie do matury*az lezka sie w oczku kreci crying crying crying crying crying a po maturce sztudja rofl rofl rofl mrgreen twisted Studia...a ja tak daleko na studia wybywam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 11:33 am
Delein Twisted_Exile to dobrze ze sie przyznali mieli odwage chociaz mrgreen *przypomina jej sie jak z LEth przygotowywaly sie do matury*az lezka sie w oczku kreci crying crying crying crying crying a po maturce sztudja rofl rofl rofl mrgreen twisted Studia...a ja tak daleko na studia wybywam gonk a dokad Cie wywiewa? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 11:36 am
Twisted_Exile Delein Twisted_Exile to dobrze ze sie przyznali mieli odwage chociaz mrgreen *przypomina jej sie jak z LEth przygotowywaly sie do matury*az lezka sie w oczku kreci crying crying crying crying crying a po maturce sztudja rofl rofl rofl mrgreen twisted Studia...a ja tak daleko na studia wybywam gonk a dokad Cie wywiewa? twisted Do Lublina najprawdopodobniej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 11:36 am
Delein Twisted_Exile Delein Twisted_Exile to dobrze ze sie przyznali mieli odwage chociaz mrgreen *przypomina jej sie jak z LEth przygotowywaly sie do matury*az lezka sie w oczku kreci crying crying crying crying crying a po maturce sztudja rofl rofl rofl mrgreen twisted Studia...a ja tak daleko na studia wybywam gonk a dokad Cie wywiewa? twisted Do Lublina najprawdopodobniej... mrgreen tak jak Anku Opcego 3nodding a blizej czegos nie masz? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 11:40 am
Twisted_Exile mrgreen tak jak Anku Opcego 3nodding a blizej czegos nie masz? twisted Jest Warszawa, ale tam sie nie chce pchac, jest Krakow, ale nie znosze tego miasta i jest Wroclaw, miasto mojego zycia, ale tam zmienili zasdy rekrutacji na jakies przedmioty z kosmosu wziete...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 11:46 am
Delein Twisted_Exile mrgreen tak jak Anku Opcego 3nodding a blizej czegos nie masz? twisted Jest Warszawa, ale tam sie nie chce pchac, jest Krakow, ale nie znosze tego miasta i jest Wroclaw, miasto mojego zycia, ale tam zmienili zasdy rekrutacji na jakies przedmioty z kosmosu wziete... stressed w waiwe to ciezko sie dostac na panstwowke bo trzeba albo miec znajomosci albo byc geniuszem albo isc na slabo oblegane kierunki rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 11:48 am
Twisted_Exile Delein Twisted_Exile mrgreen tak jak Anku Opcego 3nodding a blizej czegos nie masz? twisted Jest Warszawa, ale tam sie nie chce pchac, jest Krakow, ale nie znosze tego miasta i jest Wroclaw, miasto mojego zycia, ale tam zmienili zasdy rekrutacji na jakies przedmioty z kosmosu wziete... stressed w waiwe to ciezko sie dostac na panstwowke bo trzeba albo miec znajomosci albo byc geniuszem albo isc na slabo oblegane kierunki rofl rofl rofl mrgreen twisted No wlasnie poza tym wyscig szczurow te sprawy...dlatego zostal Lublin :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 11:49 am
Delein Twisted_Exile Delein Twisted_Exile mrgreen tak jak Anku Opcego 3nodding a blizej czegos nie masz? twisted Jest Warszawa, ale tam sie nie chce pchac, jest Krakow, ale nie znosze tego miasta i jest Wroclaw, miasto mojego zycia, ale tam zmienili zasdy rekrutacji na jakies przedmioty z kosmosu wziete... stressed w waiwe to ciezko sie dostac na panstwowke bo trzeba albo miec znajomosci albo byc geniuszem albo isc na slabo oblegane kierunki rofl rofl rofl mrgreen twisted No wlasnie poza tym wyscig szczurow te sprawy...dlatego zostal Lublin :3 pozatym warszawa taka tania nie jest mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 11:49 am
Twisted_Exile Delein Twisted_Exile mrgreen tak jak Anku Opcego 3nodding a blizej czegos nie masz? twisted Jest Warszawa, ale tam sie nie chce pchac, jest Krakow, ale nie znosze tego miasta i jest Wroclaw, miasto mojego zycia, ale tam zmienili zasdy rekrutacji na jakies przedmioty z kosmosu wziete... stressed w waiwe to ciezko sie dostac na panstwowke bo trzeba albo miec znajomosci albo byc geniuszem albo isc na slabo oblegane kierunki rofl rofl rofl mrgreen twisted a mojej siostrze jakos sie udalo... wierze, ze mi tez sie uda... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 11:51 am
Twisted_Exile Delein Twisted_Exile Delein Twisted_Exile mrgreen tak jak Anku Opcego 3nodding a blizej czegos nie masz? twisted Jest Warszawa, ale tam sie nie chce pchac, jest Krakow, ale nie znosze tego miasta i jest Wroclaw, miasto mojego zycia, ale tam zmienili zasdy rekrutacji na jakies przedmioty z kosmosu wziete... stressed w waiwe to ciezko sie dostac na panstwowke bo trzeba albo miec znajomosci albo byc geniuszem albo isc na slabo oblegane kierunki rofl rofl rofl mrgreen twisted No wlasnie poza tym wyscig szczurow te sprawy...dlatego zostal Lublin :3 pozatym warszawa taka tania nie jest mrgreen twisted No wlasnie... Lublin jest o niebo tanszy... Zobaczy sie jak to bedzie, jestem dobrej mysli :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 11:53 am
Delein No wlasnie... Lublin jest o niebo tanszy... Zobaczy sie jak to bedzie, jestem dobrej mysli :] bez powodu WArszwy nienazywaja najdrozszym miastem polski xp ale ta rozlaka z Adwokatem.... 33. The Cranberries - Ode to my family [4:28] heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 11:54 am
Twisted_Exile Delein No wlasnie... Lublin jest o niebo tanszy... Zobaczy sie jak to bedzie, jestem dobrej mysli :] bez powodu WArszwy nienazywaja najdrozszym miastem polski xp ale ta rozlaka z Adwokatem.... 33. The Cranberries - Ode to my family [4:28] heart twisted Czy rozlaka to sie zobaczy, na razie caly czas planujemy wspolne zycie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 11:55 am
Delein Twisted_Exile Delein No wlasnie... Lublin jest o niebo tanszy... Zobaczy sie jak to bedzie, jestem dobrej mysli :] bez powodu WArszwy nienazywaja najdrozszym miastem polski xp ale ta rozlaka z Adwokatem.... 33. The Cranberries - Ode to my family [4:28] heart twisted Czy rozlaka to sie zobaczy, na razie caly czas planujemy wspolne zycie... ah rozumiem do lublina ale razem z nim 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|