|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:20 pm
Twisted_Exile Omega Sun BeeWolf_san >wyciaga sie na niej, kładac głowe na kolnach< >jedna noge zarzuca na stuł a druga przed siebie na oparcie kanapy.< >prawa reka gładzi omi po szyji, a druga trzyma flaszke i szczke az ktos sie z nim napije< jaki pieszczoch sie z Ciebie zrobil wink *glask glask* :> na starosc sie uspokaja :> twisted nie jestem stary, mloda !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:22 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile Omega Sun BeeWolf_san >wyciaga sie na niej, kładac głowe na kolnach< >jedna noge zarzuca na stuł a druga przed siebie na oparcie kanapy.< >prawa reka gładzi omi po szyji, a druga trzyma flaszke i szczke az ktos sie z nim napije< jaki pieszczoch sie z Ciebie zrobil wink *glask glask* :> na starosc sie uspokaja :> twisted nie jestem stary, mloda !!! :> jeszcze:> twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:24 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile Omega Sun BeeWolf_san >wyciaga sie na niej, kładac głowe na kolnach< >jedna noge zarzuca na stuł a druga przed siebie na oparcie kanapy.< >prawa reka gładzi omi po szyji, a druga trzyma flaszke i szczke az ktos sie z nim napije< jaki pieszczoch sie z Ciebie zrobil wink *glask glask* :> na starosc sie uspokaja :> twisted nie jestem stary, mloda !!! :> jeszcze:> twisted ja nie bede stary, wyobraź sobie mnie ze zmarszczkami ... crying PAPa imo chan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:26 pm
BeeWolf_san ja nie bede stary, wyobraź sobie mnie ze zmarszczkami ... crying PAPa imo chan mowilam lifting sobie zafunduj mrgreen ...ze zmarszczkami juz zadna na Ciebie nie spojrzy...tym bardziej jak stracisz wlosy :> twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:30 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san ja nie bede stary, wyobraź sobie mnie ze zmarszczkami ... crying PAPa imo chan mowilam lifting sobie zafunduj mrgreen ...ze zmarszczkami juz zadna na Ciebie nie spojrzy...tym bardziej jak stracisz wlosy :> twisted moje włosy przezyły wiecej, niz włosy nie jednej kobiety a maja sie swietnie. zmarszczki e tam ja bede wiecznie młody, no chyba ze nie bede crying evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:30 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san ja nie bede stary, wyobraź sobie mnie ze zmarszczkami ... crying PAPa imo chan mowilam lifting sobie zafunduj mrgreen ...ze zmarszczkami juz zadna na Ciebie nie spojrzy...tym bardziej jak stracisz wlosy :> twisted Twistusiu, jestes okrutna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:32 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san ja nie bede stary, wyobraź sobie mnie ze zmarszczkami ... crying PAPa imo chan mowilam lifting sobie zafunduj mrgreen ...ze zmarszczkami juz zadna na Ciebie nie spojrzy...tym bardziej jak stracisz wlosy :> twisted moje włosy przezyły wiecej, niz włosy nie jednej kobiety a maja sie swietnie. zmarszczki e tam ja bede wiecznie młody, no chyba ze nie bede crying evil pozyjemy zobaczymy dlatego ze Ty ciagle je przycinasz i masz krotkie stara dupa jestes i tyle mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:33 pm
Omega Sun Twisted_Exile BeeWolf_san ja nie bede stary, wyobraź sobie mnie ze zmarszczkami ... crying PAPa imo chan mowilam lifting sobie zafunduj mrgreen ...ze zmarszczkami juz zadna na Ciebie nie spojrzy...tym bardziej jak stracisz wlosy :> twisted Twistusiu, jestes okrutna wink :]] ale czemu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:33 pm
Omega Sun Twisted_Exile BeeWolf_san ja nie bede stary, wyobraź sobie mnie ze zmarszczkami ... crying PAPa imo chan mowilam lifting sobie zafunduj mrgreen ...ze zmarszczkami juz zadna na Ciebie nie spojrzy...tym bardziej jak stracisz wlosy :> twisted Twistusiu, jestes okrutna wink dla niego? to z "sympatii" mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:35 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san ja nie bede stary, wyobraź sobie mnie ze zmarszczkami ... crying PAPa imo chan mowilam lifting sobie zafunduj mrgreen ...ze zmarszczkami juz zadna na Ciebie nie spojrzy...tym bardziej jak stracisz wlosy :> twisted moje włosy przezyły wiecej, niz włosy nie jednej kobiety a maja sie swietnie. zmarszczki e tam ja bede wiecznie młody, no chyba ze nie bede crying evil pozyjemy zobaczymy dlatego ze Ty ciagle je przycinasz i masz krotkie stara dupa jestes i tyle mrgreen twisted e tam nienzasz sie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:36 pm
BeeWolf_san Omega Sun Twistusiu, jestes okrutna wink :]] ale czemu. bo Cie tak wrednie straszy i terroryzuje mroczna wizja przyszlosci Twoich wlosow. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:37 pm
BeeWolf_san e tam nienzasz sie biggrin mozliwe ze nie ale podokuczac zawsze moge 4laugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:39 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san e tam nienzasz sie biggrin mozliwe ze nie ale podokuczac zawsze moge 4laugh mrgreen twisted mi tylko kk ubie dokuczac ... a no i ozzy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:40 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san e tam nienzasz sie biggrin mozliwe ze nie ale podokuczac zawsze moge 4laugh mrgreen twisted mi tylko kk ubie dokuczac ... rolleyes probowac whatever rolleyes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|