|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:55 pm
BeeWolf_san Kiray ano dobrze kombinuja... Kagaio...duzo osob tak ma...a Polacy i ruscy robia poprostu mocne trunki mrgreen jesli o tym mowa *polewa* pijemy Bee monde slowa Generale, chyba nalerzy ci sie gwiazdka biggrin >stuk sie z nim i łyk szybko specyfik< Uła > ... wydycha powietrze, chcac zdmuchnac palacy smak w ustach...< Mocne. *pije* ekhu ekhu *wali sie piescia w klatke* musi byc mocne...wkoncu uzywamy tego do czyszczenia silnikow cool Twist no ba mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:55 pm
No zima zima ... Czas sie napic i cos ze soba zrobic . >szuka opentanczo po okolocy ciałka Omi do przytulania< mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:57 pm
Kiray *pije* ekhu ekhu *wali sie piescia w klatke* musi byc mocne...wkoncu uzywamy tego do czyszczenia silnikow cool no i dobrze mocna rzecz dobra rzecz, a tak nawiasem mowiac, kiedy wyczyscicie silnik w moim malym czołgu ? >polewa do szklaneczek < Dostałem od kumpeli z Londona kieliszki do voodki, 250 bodajrze... niezła sprawa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:57 pm
BeeWolf_san >szuka opentanczo po okolocy ciałka Omi do przytulania< mrgreen niech Ci bedzie wink *przytul Beeczuszke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:01 pm
BeeWolf_san Dostałem od kumpeli z Londona kieliszki do voodki, 250 bodajrze... niezła sprawa. 250szt czy ml wink ? ml :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:03 pm
Omega Sun BeeWolf_san >szuka opentanczo po okolocy ciałka Omi do przytulania< mrgreen niech Ci bedzie wink *przytul Beeczuszke* >wyciaga sie na niej, kładac głowe na kolnach< >jedna noge zarzuca na stuł a druga przed siebie na oparcie kanapy.< >prawa reka gładzi omi po szyji, a druga trzyma flaszke i szczke az ktos sie z nim napije< Kusza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:03 pm
ja spadam bo mi serwek postawili mrgreen od 2 dni nie gralem Bee do czyszczenai czolgu zapedzimy jakis rekrutow...a lepiej rekrutki...wyboras je sobie w mokrych uniformach mrgreen
papa...moze jeszcze sie zjawie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:05 pm
Kiray ja spadam bo mi serwek postawili mrgreen od 2 dni nie gralem Bee do czyszczenai czolgu zapedzimy jakis rekrutow...a lepiej rekrutki...wyboras je sobie w mokrych uniformach mrgreen papa...moze jeszcze sie zjawie narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:06 pm
Kiray ja spadam bo mi serwek postawili mrgreen od 2 dni nie gralem Bee do czyszczenai czolgu zapedzimy jakis rekrutow...a lepiej rekrutki...wyboras je sobie w mokrych uniformach mrgreen papa...moze jeszcze sie zjawie 3nodding si ja 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:07 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:15 pm
jestescie bezndziejni ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:16 pm
BeeWolf_san >wyciaga sie na niej, kładac głowe na kolnach< >jedna noge zarzuca na stuł a druga przed siebie na oparcie kanapy.< >prawa reka gładzi omi po szyji, a druga trzyma flaszke i szczke az ktos sie z nim napije< jaki pieszczoch sie z Ciebie zrobil wink *glask glask*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:16 pm
Omega Sun BeeWolf_san >wyciaga sie na niej, kładac głowe na kolnach< >jedna noge zarzuca na stuł a druga przed siebie na oparcie kanapy.< >prawa reka gładzi omi po szyji, a druga trzyma flaszke i szczke az ktos sie z nim napije< jaki pieszczoch sie z Ciebie zrobil wink *glask glask* no ba ... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 2:17 pm
Omega Sun BeeWolf_san >wyciaga sie na niej, kładac głowe na kolnach< >jedna noge zarzuca na stuł a druga przed siebie na oparcie kanapy.< >prawa reka gładzi omi po szyji, a druga trzyma flaszke i szczke az ktos sie z nim napije< jaki pieszczoch sie z Ciebie zrobil wink *glask glask* :> na starosc sie uspokaja :> twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|