|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 12:51 pm
Twisted_Exile Kiray Bee modem dobrze jedne partyzant odszedl ale mamy drugiego to trzeba to opic *wyjmuje bimberek polewa* zdrowie Marszalka jeszcze ktos na RP powinien zastapic jego miejsce cry twisted to nie jest konieczne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 12:55 pm
Kiray Twisted_Exile Kiray Bee modem dobrze jedne partyzant odszedl ale mamy drugiego to trzeba to opic *wyjmuje bimberek polewa* zdrowie Marszalka jeszcze ktos na RP powinien zastapic jego miejsce cry twisted to nie jest konieczne wiem.... rolleyes bo jego nie da sie zastapic rolleyes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 12:56 pm
widze tu pierdolnik jak zawsze wiec opuszczam to miejsce.... ze tez tu nie ma pozadnej guildi. talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 12:57 pm
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray Bee modem dobrze jedne partyzant odszedl ale mamy drugiego to trzeba to opic *wyjmuje bimberek polewa* zdrowie Marszalka jeszcze ktos na RP powinien zastapic jego miejsce cry twisted to nie jest konieczne wiem.... rolleyes bo jego nie da sie zastapic rolleyes twisted dobra nie lamentujcie tak...odszedl to odszedl bardziej mi chodzilo o to ze wiecej modow nam nie trzeba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:00 pm
granat widze tu pierdolnik jak zawsze wiec opuszczam to miejsce.... ze tez tu nie ma pozadnej guildi. talk2hand przejebane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:01 pm
granat widze tu pierdolnik jak zawsze wiec opuszczam to miejsce.... ze tez tu nie ma pozadnej guildi. talk2hand mozesz nie wracac, przy takim zachowaniu i tak dlugo bys tu nie pobyl stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:01 pm
*przebiega przez pokoj i krzyczy*
NUDY! domokun
NUUUDY!! domokun
*i wybiega*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:02 pm
Kiray dobra nie lamentujcie tak...odszedl to odszedl bardziej mi chodzilo o to ze wiecej modow nam nie trzeba rolleyes dobra whatever rolleyes *bunkruje sie* ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:04 pm
Aidanna *przebiega przez pokoj i krzyczy* NUDY! domokun NUUUDY!! domokun *i wybiega* szybka jest nawed nie zdazylem do niej strzelic a wiecie ze troche zimno jest na dworzu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:05 pm
zimno wam to dobrze... u mnie nawet sniegu nie ma tylco caly czas pada i jest ciapa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:06 pm
dobrze wiedziec teraz bede sie bal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:08 pm
neutral az strach sie Ciebie bac twisted neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:09 pm
Kiray a wiecie ze troche zimno jest na dworzu u nas nadal -28C (chociaz handlujacy w parku Rosjanie mowia, ze to zaden mroz xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|