|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 11:07 am
BeeWolf_san Ridsu ach wybacz ze tym slowkiem zranilam twoj czuly na przeklenstwa wzrok Dobra dobra kobieto nie badza taka fajna bo ci sie kuku stanie. To podchodzi pod grozbe, za to mozna odpowiadac przed prawem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 11:08 am
degenerat Ridsu jakos malo mnie obchodzi to. to odezwij sie jak ci okres minie. 3nodding wkurwia sie bo dostala z filozofi 4 3nodding stare odczep sie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 11:09 am
BeeWolf_san cieszcie sie bom został MODEM, czarne czasy mineły, .... To rob porzadki i badz grzeczny, musisz dawac dobry przyklad blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san cieszcie sie bom został MODEM, czarne czasy mineły, .... to ja lepij juz sama sie usune rofl mrgreen twisted gratuluje tak wogole mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
co do grozb byla historia ze 1 grozil 2giemu na gg tamten go pozwal i gosc dostal normalny wyrok za grozenie czy cos podobnego... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*uchyla sie od latajacych kul i granatow, koktajli Molotowa itp*
dobry wieczor..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 11:10 am
BeeWolf_san cieszcie sie bom został MODEM, czarne czasy mineły, .... a co sie stalo z opcym? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
FeaRan *uchyla sie od latajacych kul i granatow, koktajli Molotowa itp* dobry wieczor..? a co w nim takiego dobrego? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 11:11 am
Omega Sun BeeWolf_san cieszcie sie bom został MODEM, czarne czasy mineły, .... To rob porzadki i badz grzeczny, musisz dawac dobry przyklad blaugh Ja zawsze jestem miły, grzeczny i wogole fajny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 11:12 am
degenerat BeeWolf_san cieszcie sie bom został MODEM, czarne czasy mineły, .... a co sie stalo z opcym? crying nie martw sie nie podpadłes mi jeszcze : ] Z opcym nie wiem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 11:12 am
degenerat BeeWolf_san cieszcie sie bom został MODEM, czarne czasy mineły, .... a co sie stalo z opcym? crying odszedl juz dawno temu twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 11:14 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san cieszcie sie bom został MODEM, czarne czasy mineły, .... To rob porzadki i badz grzeczny, musisz dawac dobry przyklad blaugh Ja zawsze jestem miły, grzeczny i wogole fajny. no to gratulacje BeeWolf :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 11:16 am
BeeWolf_san degenerat BeeWolf_san cieszcie sie bom został MODEM, czarne czasy mineły, .... a co sie stalo z opcym? crying nie martw sie nie podpadłes mi jeszcze : ] ohh... ty slodki pucusiu ty *klepie w tylek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|