|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:55 am
Ridsu... daj na luz i nie badz chociaz raz maruda... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile BeeWolf_san Ozzy uwarzaj ona jest wkurkowana. talk2hand chyba malo powiedziane talk2hand twisted taaaaaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile BeeWolf_san Ozzy uwarzaj ona jest wkurkowana. talk2hand chyba malo powiedziane talk2hand twisted nie powiedziane dosadnie, ale zdrabniamy jak nikt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:56 am
Aidanna Ridsu... daj na luz i nie badz chociaz raz maruda... ninja ja zawsze marudze. nie mam zamiaru tego zmieniac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:56 am
Ridsu ty mnie chyba jeszcze wkurwionej nie widziales chlopcze. Ale przeklinac nie muszisz dziewojo od 7-dmiu bolesci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:57 am
Aidanna  pyk! bazgrol z zeszytu xp wez tak nabazgrol mnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:58 am
Ridsu Aidanna Ridsu... daj na luz i nie badz chociaz raz maruda... ninja ja zawsze marudze. nie mam zamiaru tego zmieniac. no to zrzed ale w mniej widoczny sposob... xp bo przesadzasz... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:59 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna pyk! bazgrol z zeszytu xp wez tak nabazgrol mnie blaugh wszyscy tylko nabazgrol mnie... a mi sie teraz nie chce domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:59 am
Ridsu degenerat Aha... ostatnio jakos dziwaczysz, wiesz to sie robi malo fajne. confused ktos ci kaze ze mna czas spedzac? N I E Dzieki serdeczne aniolku, tak wlasnie pragnolem sobote zakonczyc , jestes kochana sloneczko poprostu jestem w niebo wziety! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 11:00 am
Aidanna Ridsu Aidanna Ridsu... daj na luz i nie badz chociaz raz maruda... ninja ja zawsze marudze. nie mam zamiaru tego zmieniac. no to zrzed ale w mniej widoczny sposob... xp bo przesadzasz... whee confused okeeeeeeeeeejjjjjjjjjjj... confused twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 11:01 am
BeeWolf_san Ridsu ty mnie chyba jeszcze wkurwionej nie widziales chlopcze. Ale przeklinac nie muszisz dziewojo od 7-dmiu bolesci. ach wybacz ze tym slowkiem zranilam twoj czuly na przeklenstwa wzrok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 11:03 am
Aidanna Ridsu Aidanna Ridsu... daj na luz i nie badz chociaz raz maruda... ninja ja zawsze marudze. nie mam zamiaru tego zmieniac. no to zrzed ale w mniej widoczny sposob... xp bo przesadzasz... whee jakos malo mnie obchodzi to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 11:05 am
Ridsu jakos malo mnie obchodzi to. to odezwij sie jak ci okres minie. 3nodding wkurwia sie bo dostala z filozofi 4 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 11:05 am
Ridsu ach wybacz ze tym slowkiem zranilam twoj czuly na przeklenstwa wzrok Dobra dobra kobieto nie badza taka fajna bo ci sie kuku stanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 11:07 am
cieszcie sie bom został MODEM, czarne czasy mineły, ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|