|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:23 am
degenerat Ozzwald muhahah.... zrobilem sobie koktajl.... 500g truskawek, 2 smietany 22% i 5 lyzek cukru mniami mrgreen smacznego 3nodding dzieki.... jestem ciekawy czy to wszystko wypije... jestem w polowie i robi sie coraz ciezej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:23 am
confused Omi: to juz pod spam podchodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:25 am
Ozzwald degenerat Ozzwald muhahah.... zrobilem sobie koktajl.... 500g truskawek, 2 smietany 22% i 5 lyzek cukru mniami mrgreen smacznego 3nodding dzieki.... jestem ciekawy czy to wszystko wypije... jestem w polowie i robi sie coraz ciezej Masz psa? Daj psu one lubia truskawki. A przynajmniej moj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:26 am
degenerat confused Omi: to juz pod spam podchodzi Bardziej pod rozumienie sie bez slow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:29 am
degenerat degenerat Omi: to juz pod spam podchodzi Bardziej pod rozumienie sie bez slow na poczatku istenia gildii uzytkownicy nam nadrukowali kilka stron samych emoticonek i od tamtej pory nie tolerujemy tego, bo robi sie jeszcze wiekszy smietnik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:34 am
Omega Sun degenerat degenerat Omi: to juz pod spam podchodzi Bardziej pod rozumienie sie bez slow na poczatku istenia gildii uzytkownicy nam nadrukowali kilka stron samych emoticonek i od tamtej pory nie tolerujemy tego, bo robi sie jeszcze wiekszy smietnik i popsulas im taka zabawe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:35 am
Ozzwald degenerat Ozzwald muhahah.... zrobilem sobie koktajl.... 500g truskawek, 2 smietany 22% i 5 lyzek cukru mniami mrgreen smacznego 3nodding dzieki.... jestem ciekawy czy to wszystko wypije... jestem w polowie i robi sie coraz ciezej mi oddaj blaugh ja robie sobie z mlekiem 3nodding dobrze, ze mamusia zamrozila truskawki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:36 am
EvilYuki Ozzwald degenerat Ozzwald muhahah.... zrobilem sobie koktajl.... 500g truskawek, 2 smietany 22% i 5 lyzek cukru mniami mrgreen smacznego 3nodding dzieki.... jestem ciekawy czy to wszystko wypije... jestem w polowie i robi sie coraz ciezej mi oddaj blaugh ja robie sobie z mlekiem 3nodding dobrze, ze mamusia zamrozila truskawki whee ja ze smietana pije bo mam tyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:36 am
Omega Sun degenerat degenerat Omi: to juz pod spam podchodzi Bardziej pod rozumienie sie bez slow na poczatku istenia gildii uzytkownicy nam nadrukowali kilka stron samych emoticonek i od tamtej pory nie tolerujemy tego, bo robi sie jeszcze wiekszy smietnik a to jeszcze mozliwe? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:37 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald degenerat Ozzwald muhahah.... zrobilem sobie koktajl.... 500g truskawek, 2 smietany 22% i 5 lyzek cukru mniami mrgreen smacznego 3nodding dzieki.... jestem ciekawy czy to wszystko wypije... jestem w polowie i robi sie coraz ciezej mi oddaj blaugh ja robie sobie z mlekiem 3nodding dobrze, ze mamusia zamrozila truskawki whee ja ze smietana pije bo mam tyc... widzisz, a ja musze dbac o linie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:38 am
Ozzwald i popsulas im taka zabawe tak mi przykro....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 10:39 am
degenerat Omega Sun na poczatku istenia gildii uzytkownicy nam nadrukowali kilka stron samych emoticonek i od tamtej pory nie tolerujemy tego, bo robi sie jeszcze wiekszy smietnik a to jeszcze mozliwe? confused tak, mozliwe. Z reszta teraz to i tak bez znaczenia, bo ta gildia jest juz martwa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|