|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 7:50 am
Ozzwald Kagaio EvilYuki Kagaio buu nie da sie przebrać avatarka sad no wlasnie... dlaczego ja nigdy twojego avatara nie widze? scream ___________ To[ dzisiaj zrobilam... jeszcze sporo mi brakuje do zadowalajacego mnie poziomu... stare mojego niewidzisz? ja widze, jak bedzie mozna sie przebierac i sie przebierzesz to bedzie widziec.... moze xp ale ja w ogole nigdy nie widzialam jej avatara... czy to mozliwe, ze tylko ja mam taki blad na kompie, ze akurat jej avatara nie widze? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 7:51 am
EvilYuki Ozzwald Kagaio EvilYuki Kagaio buu nie da sie przebrać avatarka sad no wlasnie... dlaczego ja nigdy twojego avatara nie widze? scream ___________ To[ dzisiaj zrobilam... jeszcze sporo mi brakuje do zadowalajacego mnie poziomu... stare mojego niewidzisz? ja widze, jak bedzie mozna sie przebierac i sie przebierzesz to bedzie widziec.... moze xp ale ja w ogole nigdy nie widzialam jej avatara... czy to mozliwe, ze tylko ja mam taki blad na kompie, ze akurat jej avatara nie widze? rofl obawiam sie ze to nie jest blad na twoim kompie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 7:52 am
Ozzwald EvilYuki ale ja w ogole nigdy nie widzialam jej avatara... czy to mozliwe, ze tylko ja mam taki blad na kompie, ze akurat jej avatara nie widze? rofl obawiam sie ze to nie jest blad na twoim kompie a ja widze mojego avatarka smile masz jakis dziwny komputer
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 7:57 am
Kagaio Ozzwald EvilYuki ale ja w ogole nigdy nie widzialam jej avatara... czy to mozliwe, ze tylko ja mam taki blad na kompie, ze akurat jej avatara nie widze? rofl obawiam sie ze to nie jest blad na twoim kompie a ja widze mojego avatarka smile masz jakis dziwny komputer powiem mu to, na pewno sie ucieszy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 7:59 am
papa wam ide narazie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 8:00 am
Kagaio papa wam ide narazie smile papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 8:03 am
*siada na podlodze wysypuje piasek z butow i zaczyna w nim rysowac palcem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 8:05 am
Kagaio papa wam ide narazie smile jakos bedziemy musieli to przezyc blaugh zrobilam sobie wymarzonego avatara mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 8:06 am
Ozzwald *siada na podlodze wysypuje piasek z butow i zaczyna w nim rysowac palcem* narysuj mi konika 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 8:07 am
EvilYuki Ozzwald *siada na podlodze wysypuje piasek z butow i zaczyna w nim rysowac palcem* narysuj mi konika 3nodding takiego ssaka, czy polnego a moze morskiego blaugh nie umiem takich rzeczy rysowac xp bardzo ladnego masz tego wymazonego avka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 8:13 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald *siada na podlodze wysypuje piasek z butow i zaczyna w nim rysowac palcem* narysuj mi konika 3nodding takiego ssaka, czy polnego a moze morskiego blaugh nie umiem takich rzeczy rysowac xp bardzo ladnego masz tego wymazonego avka to narysuj mi anarche 3nodding no ba, ze ladny avek... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 8:14 am
Yuki... powiem ze masz dosc ciekawy licznik na stronie.... mozna siedziec i go nabijac, odswierzajac tylko strone blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 8:16 am
EvilYuki Ozzwald EvilYuki Ozzwald *siada na podlodze wysypuje piasek z butow i zaczyna w nim rysowac palcem* narysuj mi konika 3nodding takiego ssaka, czy polnego a moze morskiego blaugh nie umiem takich rzeczy rysowac xp bardzo ladnego masz tego wymazonego avka to narysuj mi anarche 3nodding no ba, ze ladny avek... 3nodding *rysuje anarche, powoli dokladnie, az pot mu z czola cieknie* wink a jak wogule masz na imie ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 8:17 am
Ozzwald Yuki... powiem ze masz dosc ciekawy licznik na stronie.... mozna siedziec i go nabijac, odswierzajac tylko strone blaugh a ja myslalam, ze mam duzo odwiedzin... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 8:19 am
Ozzwald EvilYuki Ozzwald EvilYuki Ozzwald *siada na podlodze wysypuje piasek z butow i zaczyna w nim rysowac palcem* narysuj mi konika 3nodding takiego ssaka, czy polnego a moze morskiego blaugh nie umiem takich rzeczy rysowac xp bardzo ladnego masz tego wymazonego avka to narysuj mi anarche 3nodding no ba, ze ladny avek... 3nodding *rysuje anarche, powoli dokladnie, az pot mu z czola cieknie* wink a jak wogule masz na imie ? mrgreen heart Stefan heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|