|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 7:21 am
EvilYuki Danthes *przez drzwi wlatuje granat* mama! blaugh ide sie przebrac, jak mi sie uda... 3nodding miło z Twojej strony blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 7:22 am
Danthes Ozzwald Danthes *przez drzwi wlatuje granat* *bierze granat i wyzuca go za dzwi, poczym je zamyka* *wchodzi przez okno jedzac granata* z zawleczka czy bez smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 7:23 am
Dobra zbijam do tawerny na koncercik. Cya.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 7:25 am
Danthes EvilYuki Danthes *przez drzwi wlatuje granat* mama! blaugh ide sie przebrac, jak mi sie uda... 3nodding miło z Twojej strony blaugh Co to mialo znaczyc?! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 7:30 am
buu nie da sie przebrać avatarka sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 7:34 am
Kagaio buu nie da sie przebrać avatarka sad no niestety... znowu cos padlo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagaio buu nie da sie przebrać avatarka sad no wlasnie... dlaczego ja nigdy twojego avatara nie widze? scream ___________ To[ dzisiaj zrobilam... jeszcze sporo mi brakuje do zadowalajacego mnie poziomu... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kagaio buu nie da sie przebrać avatarka sad no niestety... znowu cos padlo.... ehh czy zawsze tu musi cos niedziałać nie ma tygodnia zeby się coś nie zrypalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 7:36 am
Kagaio Ozzwald Kagaio buu nie da sie przebrać avatarka sad no niestety... znowu cos padlo.... ehh czy zawsze tu musi cos niedziałać nie ma tygodnia zeby się coś nie zrypalo bo to duze forum... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 7:40 am
EvilYuki Kagaio buu nie da sie przebrać avatarka sad no wlasnie... dlaczego ja nigdy twojego avatara nie widze? scream ___________ To[ dzisiaj zrobilam... jeszcze sporo mi brakuje do zadowalajacego mnie poziomu... stare i co sie chwalisz.. ja to wyrzezbilem dzisiaj "plasko rzezba" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 7:41 am
EvilYuki Kagaio buu nie da sie przebrać avatarka sad no wlasnie... dlaczego ja nigdy twojego avatara nie widze? scream ___________ To[ dzisiaj zrobilam... jeszcze sporo mi brakuje do zadowalajacego mnie poziomu... stare mojego niewidzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 7:44 am
Ozzwald EvilYuki Kagaio buu nie da sie przebrać avatarka sad no wlasnie... dlaczego ja nigdy twojego avatara nie widze? scream ___________ To[ dzisiaj zrobilam... jeszcze sporo mi brakuje do zadowalajacego mnie poziomu... stare i co sie chwalisz.. ja to wyrzezbilem dzisiaj "plasko rzezba" blaugh chyle czola... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 7:45 am
Kagaio EvilYuki Kagaio buu nie da sie przebrać avatarka sad no wlasnie... dlaczego ja nigdy twojego avatara nie widze? scream ___________ To[ dzisiaj zrobilam... jeszcze sporo mi brakuje do zadowalajacego mnie poziomu... stare mojego niewidzisz? no nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 7:47 am
Kagaio EvilYuki Kagaio buu nie da sie przebrać avatarka sad no wlasnie... dlaczego ja nigdy twojego avatara nie widze? scream ___________ To[ dzisiaj zrobilam... jeszcze sporo mi brakuje do zadowalajacego mnie poziomu... stare mojego niewidzisz? ja widze, jak bedzie mozna sie przebierac i sie przebierzesz to bedzie widziec.... moze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 7:50 am
EvilYuki Kagaio EvilYuki Kagaio buu nie da sie przebrać avatarka sad no wlasnie... dlaczego ja nigdy twojego avatara nie widze? scream ___________ To[ dzisiaj zrobilam... jeszcze sporo mi brakuje do zadowalajacego mnie poziomu... stare mojego niewidzisz? no nie... hmm nie wiem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|