|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:33 am
Urumi Kanzakii Ozzwald ja nie licze czasu od poczatku grudnia... blaugh i wiem ze w okresie od grudnia nie zwracalem nikomu uwagi wzgledem ortografii mrgreen nie wiesz pisze sie oddzielnie twisted to co ja jestem wyjątek zawstydzasz mnie redface blaugh blaugh nie Ciebie pierwsza... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:37 am
EvilYuki Akiko... ;P niewiele mi to mowi... bo za mna chodzi jakis ladny avi art mrgreen albo taka wlasnie laleczka, ale nijak nie moge nic interesujacego mnie znalezc... rolleyes jej pelny nick to Akiko Tamashii dziewczyna ma talent wink ale ostatnio jej nie widzialam tutaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:38 am
a tak wogule to co sie dzieje z art arenom bo cosik dziwnego mi wyskakuje "ze niemozna polączyc sie z serwerem" wiecie o cio chodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:39 am
Miss_Karina EvilYuki Akiko... ;P niewiele mi to mowi... bo za mna chodzi jakis ladny avi art mrgreen albo taka wlasnie laleczka, ale nijak nie moge nic interesujacego mnie znalezc... rolleyes jej pelny nick to Akiko Tamashii dziewczyna ma talent wink ale ostatnio jej nie widzialam tutaj... wszyscy maja talenty, tylko nie ja scream dranstwo... rofl Urumi, mam tak samo z Art Arena... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:41 am
EvilYuki Miss_Karina EvilYuki Akiko... ;P niewiele mi to mowi... bo za mna chodzi jakis ladny avi art mrgreen albo taka wlasnie laleczka, ale nijak nie moge nic interesujacego mnie znalezc... rolleyes jej pelny nick to Akiko Tamashii dziewczyna ma talent wink ale ostatnio jej nie widzialam tutaj... wszyscy maja talenty, tylko nie ja scream dranstwo... rofl Urumi, mam tak samo z Art Arena... mrgreen nie przejmuj sie, ja tez mam braki zwiazane z talentem... inni musza za mnie nadrabiac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:42 am
Ozzwald Kagaio EvilYuki dziekuje smile , ja jestem ostatnio ślepa i nie zauwarzam wielu rzeczy zakochana? xp nie depresja smile jeszcze pytanko jak sie rysunki wstawia smile [img]malformed url[/img] thx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:44 am
EvilYuki Miss_Karina EvilYuki Akiko... ;P niewiele mi to mowi... bo za mna chodzi jakis ladny avi art mrgreen albo taka wlasnie laleczka, ale nijak nie moge nic interesujacego mnie znalezc... rolleyes jej pelny nick to Akiko Tamashii dziewczyna ma talent wink ale ostatnio jej nie widzialam tutaj... wszyscy maja talenty, tylko nie ja scream dranstwo... rofl Urumi, mam tak samo z Art Arena... mrgreen spokojnie wink twoj sig jest sliczny smile ok ja zmykam uczyc a potem szykowac sie na impreze :> 3majcie sie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald EvilYuki Miss_Karina EvilYuki Akiko... ;P niewiele mi to mowi... bo za mna chodzi jakis ladny avi art mrgreen albo taka wlasnie laleczka, ale nijak nie moge nic interesujacego mnie znalezc... rolleyes jej pelny nick to Akiko Tamashii dziewczyna ma talent wink ale ostatnio jej nie widzialam tutaj... wszyscy maja talenty, tylko nie ja scream dranstwo... rofl Urumi, mam tak samo z Art Arena... mrgreen nie przejmuj sie, ja tez mam braki zwiazane z talentem... inni musza za mnie nadrabiac Tak a co powiesz o moim talencie ja umiem rusowac kazdy mi to mowi ale w mojej glowie niema zadnych dobrych pomyslow crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald EvilYuki Miss_Karina EvilYuki Akiko... ;P niewiele mi to mowi... bo za mna chodzi jakis ladny avi art mrgreen albo taka wlasnie laleczka, ale nijak nie moge nic interesujacego mnie znalezc... rolleyes jej pelny nick to Akiko Tamashii dziewczyna ma talent wink ale ostatnio jej nie widzialam tutaj... wszyscy maja talenty, tylko nie ja scream dranstwo... rofl Urumi, mam tak samo z Art Arena... mrgreen nie przejmuj sie, ja tez mam braki zwiazane z talentem... inni musza za mnie nadrabiac No za mnie tez... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:45 am
a ja ide z tąd bo nikt mnie niekocha crying nikt mnie nielubi crying i mam .......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 6:46 am
Urumi Kanzakii Ozzwald EvilYuki Miss_Karina EvilYuki Akiko... ;P niewiele mi to mowi... bo za mna chodzi jakis ladny avi art mrgreen albo taka wlasnie laleczka, ale nijak nie moge nic interesujacego mnie znalezc... rolleyes jej pelny nick to Akiko Tamashii dziewczyna ma talent wink ale ostatnio jej nie widzialam tutaj... wszyscy maja talenty, tylko nie ja scream dranstwo... rofl Urumi, mam tak samo z Art Arena... mrgreen nie przejmuj sie, ja tez mam braki zwiazane z talentem... inni musza za mnie nadrabiac Tak a co powiesz o moim talencie ja umiem rusowac kazdy mi to mowi ale w mojej glowie niema zadnych dobrych pomyslow crying tak sie tez zdarza... glowa mnie rozbolala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|