|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 2:10 pm
roman_zbawicieL niestety na tlenie tez nie dziala, jesli admin mi blokuje porty to jaki ma w tym cel ? nie uwieze ze po prostu nie chce zebym szedl w nocy spac :/ p.s. dzieki za pomoc może mu się czymś naraziłeś albo ktoś sie nudzi i ci się na porty włamał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
roman_zbawicieL jakbys pomyslala to niemogl shakowac mojego konta bo wtedy nie moglbym wogole na nie wejsc i odbierac wiadomosci od innych sweatdrop poza tym zmienialem haslo ze 2 razy wczoraj, raz oge odpisywac a raz nie moj drogi, jakbys wiedzial sa rozne sposoby hackowania roznych rzeczy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
roman_zbawicieL anti vir xp guard + zone alarm, jak wylaczylem to dalej nie dziala, poza tym w czoraj mialem tak cala noc dzisiaj rano zaczelo dzialac a wieczorem znowu ni, jakby ktos mi zablkowal zebym po nocach nie siedzial czy cos bardzo dziwne mi sie to wydaje Mi ostatnio zone alarm po aktualizacji zablokowal przegladarki bo wszystko odbieral jako atak hackerski i nawet po odinstalowaniu programu problem pozostal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 2:11 pm
Kagaio Danthes szlag by to cholerstwo - nie mozna na ryby isc... dlaczego? Allach raczy wiedziec (a moze i swiety mikolaj...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 2:12 pm
to w takim razie ja jestem nie doinformowany
czy powinienem sie skontaktowac z adminem jesli tak to w jaki sposob a jesli ktos mi wlasnie blokuje porty, to czy moze to zrobic z zewnatrz czy tylko z mojego kompa ? bo ja na swoim zadnych wirow nie mam a mksem wczoraj skanowalem,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 2:12 pm
Kagaio roman_zbawicieL niestety na tlenie tez nie dziala, jesli admin mi blokuje porty to jaki ma w tym cel ? nie uwieze ze po prostu nie chce zebym szedl w nocy spac :/ p.s. dzieki za pomoc może mu się czymś naraziłeś albo ktoś sie nudzi i ci się na porty włamał admin takiego serwisu jak gadu-gadu nie blokuje portow, to by sie im nie oplacalo
co najwyzej dostawca internetu...
im zalezy na uzytkownikach
PS: wejdz na stronke www.gadu-gadu.pl
i napisz do nich... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 2:13 pm
Danthes Kagaio Danthes szlag by to cholerstwo - nie mozna na ryby isc... dlaczego? Allach raczy wiedziec (a moze i swiety mikolaj...) mi działa normalnie smile za wyjatkiem tego że utworzyłam se jakiś dziwny pokuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 2:14 pm
Omega Sun roman_zbawicieL anti vir xp guard + zone alarm, jak wylaczylem to dalej nie dziala, poza tym w czoraj mialem tak cala noc dzisiaj rano zaczelo dzialac a wieczorem znowu ni, jakby ktos mi zablkowal zebym po nocach nie siedzial czy cos bardzo dziwne mi sie to wydaje Mi ostatnio zone alarm po aktualizacji zablokowal przegladarki bo wszystko odbieral jako atak hackerski i nawet po odinstalowaniu programu problem pozostal... ja w zl ustawilem w porgram control zeby gg dawalo dostep do trusted zone i do odgrywania roli servera, watpie zeby to byl zone alarm bo akurat wtylko w nocy i akurat 1 numer gg, ktory z tlena tez nie chce dzialac, z web gg tak samo .... w takim razie wychodzi na to ze komus sie nudzi i sie bawi moim gg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 2:14 pm
roman_zbawicieL to w takim razie ja jestem nie doinformowany czy powinienem sie skontaktowac z adminem jesli tak to w jaki sposob a jesli ktos mi wlasnie blokuje porty, to czy moze to zrobic z zewnatrz czy tylko z mojego kompa ? bo ja na swoim zadnych wirow nie mam a mksem wczoraj skanowalem, przywróc se widmo systemu z momętu jak ci jeszcze działało i powinno ruszyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 2:16 pm
niestety wylaczylem przywracanie ale dzieki za dobre checi smile niewiem zobacze na gg.pl napsize do nich maila moze cos z tym zrobią...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|