|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:34 pm
Omega Sun Delein Omi- bo ja NIGDY nie chodzilam w takim stroju...jestem antysukienkowa, antyszpilkowa, antymalujaca paznokcie...a to wwszystko na raz sie na mnie zwalilo! gonk zawsze musi byc ten pierwszy raz smile Zobaczysz, bedzie fajnie biggrin Ja uwielbiam takie sprawy (no moze oprocz szpilek), mam cala szafe sukienek. W ogole lubie takie kobiece ciuszki, packanie sie kosmetykami itd Nu wiesz, ja lubie kosmetyki, makijaz (jest sie w tym oriflejmie, ne? XD), dlugie i zwiewne spodnice, gorsety...ale nigdy nie musialam cala noc w tym skakac ^^" Ba, ze bedzie fajne...jak jest fajna ekipa, to kazda impreza jest udana ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:35 pm
CZESC !!
*przysuwa sie akos niebezpiecznie blisko niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:37 pm
BeeWolf_san Marian mowi "toc jestes taka nie z tej epoki, a kobiety dopiero w XX wieku przyodziały spodnie, zrzuciły buty na obcasach i rzuciły precz wszelką kobiecość? gotycka feministka? kpisz z naszej inteligencji czy jeno żarty sobie stroiszs? seks alkohol i dragi albo emancypacja a Marian to rak nie ma, ze przez posrednika sie wypowiada ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka CZESC !!
nie przysowaj sie, bo sobie cos pomysli... Marian mowi " KUKUS" Gdzie moja koszulka do lachy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:39 pm
BeeWolf_san Julka CZESC !!
nie przysowaj sie, bo sobie cos pomysli... Marian mowi " KUKUS" Gdzie moja koszulka do lachy ? xp sweatdrop stressed gonk
cos postaram sie zalatwic jak najszybciej...
edit// nie cos tylko to co obiecalam
OBIECUJE !! scream
a co on moze sobie pomyslec...
przytulic sie kcem, to wszystko... cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:40 pm
Delein Nu wiesz, ja lubie kosmetyki, makijaz (jest sie w tym oriflejmie, ne? XD), dlugie i zwiewne spodnice, gorsety...ale nigdy nie musialam cala noc w tym skakac ^^" Ba, ze bedzie fajne...jak jest fajna ekipa, to kazda impreza jest udana ^^ Skoro bedziesz wsrod osob, ktore lubisz to czym sie martwisz? smile Po prostu badz soba i baw sie dobrze. Na pewno bedzie poza Toba masa dziewczyn, ktore nie umieja chodzic na obcasach, albo zle sie czuja w sukienkach wink nie zapomnij potem pochwalic sie nam foteczkami biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:41 pm
Omega Sun Delein Nu wiesz, ja lubie kosmetyki, makijaz (jest sie w tym oriflejmie, ne? XD), dlugie i zwiewne spodnice, gorsety...ale nigdy nie musialam cala noc w tym skakac ^^" Ba, ze bedzie fajne...jak jest fajna ekipa, to kazda impreza jest udana ^^ Skoro bedziesz wsrod osob, ktore lubisz to czym sie martwisz? smile Po prostu badz soba i baw sie dobrze. Na pewno bedzie poza Toba masa dziewczyn, ktore nie umieja chodzic na obcasach, albo zle sie czuja w sukienkach wink nie zapomnij potem pochwalic sie nam foteczkami biggrin No tak, my sie wszystkie stresujemy, bo kazda chce dobrze wypasc :] Ba, ze wrzuce foteczki...prezentacja podwiazek, te sprawy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Mowiac, ze jestem nie z tej epoki nie mialam przeciez na mysli stroju, bo nie o tym toczyla sie rozmowa, zeby tak odswiezyc pamiec... I nie jestem feministka. Avsko Falc :] Tak tak :* nie jestes już juz spokojnie .... Omi Marian lerzy i sie nie podnosi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:43 pm
BeeWolf_san Delein Mowiac, ze jestem nie z tej epoki nie mialam przeciez na mysli stroju, bo nie o tym toczyla sie rozmowa, zeby tak odswiezyc pamiec... I nie jestem feministka. Avsko Falc :] Tak tak :* nie jestes już juz spokojnie .... Omi Marian lerzy i sie nie podnosi. Mam wrazenie, ze jestem celem jakiejs wiekszej konspiry... Moze juz mi sie mania przesladowcza wyksztalcila...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:44 pm
BeeWolf_san Omi Marian lerzy i sie nie podnosi. *szturcha go butem* rzeczywiscie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:46 pm
Omega Sun Delein Nu wiesz, ja lubie kosmetyki, makijaz (jest sie w tym oriflejmie, ne? XD), dlugie i zwiewne spodnice, gorsety...ale nigdy nie musialam cala noc w tym skakac ^^" Ba, ze bedzie fajne...jak jest fajna ekipa, to kazda impreza jest udana ^^ Skoro bedziesz wsrod osob, ktore lubisz to czym sie martwisz? smile Po prostu badz soba i baw sie dobrze. Na pewno bedzie poza Toba masa dziewczyn, ktore nie umieja chodzic na obcasach, albo zle sie czuja w sukienkach wink nie zapomnij potem pochwalic sie nam foteczkami biggrin Kukus mowi ... " dobre kłamstwo nie jest złe ... ale nie takie perfidne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|