|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:14 pm
Delein *puff* Mam stresa...mam stresa przed studniowka...o rany rany.... moja kumpela dzisiaj ma (: a kumpel za tydzien : D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:18 pm
Delein BeeWolf_san Delein ... krotka piłka ... PIGUŁKI ewentualnie załatwimy ci 72. Nie chodzi o to cieciu...z reszta tabletki anty mam swoje ;] Po prostu bede wygladac jak...kobieta...w sukience, butach an obcasach i w ogole...o bogowie. a co masz nurzki jak sarenka ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:19 pm
BeeWolf_san Delein ... krotka piłka ... PIGUŁKI ewentualnie załatwimy ci 72. sam sobie lyknij 72... chociaz nie... zaden facet by tego nie przezyl ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:19 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:22 pm
Omega Sun BeeWolf_san Delein ... krotka piłka ... PIGUŁKI ewentualnie załatwimy ci 72. sam sobie lyknij 72... chociaz nie... zaden facet by tego nie przezyl ninja przezył ja i on ... ten taki marian. przeciez nie polecamy nietestowoanego, zycie i zdrowie sa dla nas warzne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:22 pm
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Delein ... krotka piłka ... PIGUŁKI ewentualnie załatwimy ci 72. Nie chodzi o to cieciu...z reszta tabletki anty mam swoje ;] Po prostu bede wygladac jak...kobieta...w sukience, butach an obcasach i w ogole...o bogowie. a co masz nurzki jak sarenka ? Nie, mam buty na obcasach...nawet nie wiesz, co to za stres... Dobrze powiedziane Omi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:24 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:24 pm
Delein Nie, mam buty na obcasach...nawet nie wiesz, co to za stres... Dobrze powiedziane Omi XD a czym tu sie stresowac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:27 pm
Omega Sun Delein Nie, mam buty na obcasach...nawet nie wiesz, co to za stres... Dobrze powiedziane Omi XD a czym tu sie stresowac smile ze sie przewroci, majtki bedzie jej widac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:28 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:30 pm
BeeWolf_san ze sie przewroci, majtki bedzie jej widac. nie przewroci, najwyzej bedzie chodzic jak kaleka wink Del, wez sobie jakies zapasowe butki. Lepiej sie dobrze bawic niz martwic o poprawnosc stroju wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:30 pm
Omega Sun BeeWolf_san ze sie przewroci, majtki bedzie jej widac. nie przewroci, najwyzej bedzie chodzic jak kaleka wink Del, wez sobie jakies zapasowe butki. Lepiej sie dobrze bawic niz martwic o poprawnosc stroju wink Pewno, ze wezme...albo na bosaka bede zasuwac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 12:32 pm
Delein Omi- bo ja NIGDY nie chodzilam w takim stroju...jestem antysukienkowa, antyszpilkowa, antymalujaca paznokcie...a to wwszystko na raz sie na mnie zwalilo! gonk zawsze musi byc ten pierwszy raz smile Zobaczysz, bedzie fajnie biggrin Ja uwielbiam takie sprawy (no moze oprocz szpilek), mam cala szafe sukienek. W ogole lubie takie kobiece ciuszki, packanie sie kosmetykami itd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|