|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 11:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 11:09 am
Omega Sun Konio ma ma i sie nie oszukuj maniaczko, stare no co taka minke strzelasz, przeciez wiemy, ze to prawda :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 11:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 11:15 am
Konio no co taka minke strzelasz, przeciez wiemy, ze to prawda :] a co Ty tam o mnie wiesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 11:17 am
Omega Sun Konio no co taka minke strzelasz, przeciez wiemy, ze to prawda :] a co Ty tam o mnie wiesz blaugh wiem to i tamto ... wiem gdzie masz przestrzeń graffenberga.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 11:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 11:19 am
Konio wiem to i tamto ... wiem gdzie masz przestrzeń grafenberga. fascynujace xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 11:22 am
Omega Sun Konio wiem to i tamto ... wiem gdzie masz przestrzeń grafenberga. fascynujace xp dla ciebie napewno moja ty wisienko w likierku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 11:25 am
Konio dla ciebie napewno moja ty wisienko w likierku. nie Twoja, nie Twoja, bo jestes zlosliwy i niedobry wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 11:27 am
Omega Sun Konio dla ciebie napewno moja ty wisienko w likierku. nie Twoja, nie Twoja, bo jestes zlosliwy i niedobry wink jaki niedobry co ja ci zorbiłem, wierny jestem, uczciwy, dobry kofajacy, .... Wiec czego chcesz crying 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 11:28 am
BeeWolf_san jaki niedobry co ja ci zorbiłem, wierny jestem, uczciwy, dobry kofajacy, .... Wiec czego chcesz crying 4laugh *glask glask* klamczuszek 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 11:36 am
*płacze ze smiechu* *przewraca się i rzyczy jak oszalały* *zaczyna sie dławić* *umiera z powodu ostrej niewydolnosci oddechowej w mechanizmie kwasicy metabolicznej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 11:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 11:41 am
MarianKanapowiec *płacze ze smiechu* *przewraca się i rzyczy ja oszalały* *zaczyna sie dławić* *umiera z powodu ostrej niewydolnosci opddechowej w mechaniźmie zasadowicy metabolicznej* ok, sama sobie wyciagne z tego wnioski :> *patrzy na martwego Kukusa* jednego mniej ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 11:43 am
Omega Sun BeeWolf_san jaki niedobry co ja ci zorbiłem, wierny jestem, uczciwy, dobry kofajacy, .... Wiec czego chcesz crying 4laugh *glask glask* klamczuszek 4laugh Ja nie kłamie ja naginam rzeczywistosc. ty zyjesz w 4-y wymiarowym świecie a ja w 8 wymiarowym świecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|