|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 10:13 am
MarianKanapowiec EvilYuki MarianKanapowiec EvilYuki z druga polowa kazdy z nas ma problemy 3nodding ja nie mam no w obecnej chwili akurat ja tez nie... 3nodding więc czemu kłamiesz,skoro sama nie masz problemow lub drugiej połowy? nie rozumiem... piszesz tylko zeby literki się pojawiły, ot tak bez sensu? Gdziezbym smiala... moja mysla przewodnia byl fakt, ze jak sie z "druga polowa" pokloce, to juz jest pewnego rodzaju problem... i jak za nim teksnie, bo go nei widze... to tez moznaby nazwac problemem. A jak ktos ni ma drugiej polowy, to tez moze to uznac za problem. Ot, i tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 10:14 am
Omega Sun MarianKanapowiec więc czemu kłamiesz,skoro sama nie masz problemow lub drugiej połowy? nie rozumiem... piszesz tylko zeby literki się pojawiły, ot tak bez sensu? czy Ty zawsze musisz tu wszystkich terroryzowac wink ? I tak juz ponad polowa ludzi uciekla do innych gildii... niestety, ja szybko sobie nie pojde... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 10:19 am
EvilYuki niestety, ja szybko sobie nie pojde... xp dlaczego od razu niestety smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 10:19 am
EvilYuki Omega Sun MarianKanapowiec więc czemu kłamiesz,skoro sama nie masz problemow lub drugiej połowy? nie rozumiem... piszesz tylko zeby literki się pojawiły, ot tak bez sensu? czy Ty zawsze musisz tu wszystkich terroryzowac wink ? I tak juz ponad polowa ludzi uciekla do innych gildii... niestety, ja szybko sobie nie pojde... xp niedoceniasz go
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 10:24 am
Omega Sun MarianKanapowiec więc czemu kłamiesz,skoro sama nie masz problemow lub drugiej połowy? nie rozumiem... piszesz tylko zeby literki się pojawiły, ot tak bez sensu? czy Ty zawsze musisz tu wszystkich terroryzowac wink ? I tak juz ponad polowa ludzi uciekla do innych gildii... raczej nie moja to zasługa, a 'wspaniałej' Miss obsTrAO, [która, przypominam nadal nie oddała mi moich goldów] terror to podstawa... własnie myślę nad odbudową gildii sprzed lat, założeniu własnej, z tamtymi ludźmi i tamtym klimatem... poza dotkryną RP i KL, po prostu PoGG ale bez 'asymilacji frajerów i gówniarzy'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 10:27 am
EvilYuki Gdziezbym smiala... moja mysla przewodnia byl fakt, ze jak sie z "druga polowa" pokloce, to juz jest pewnego rodzaju problem... i jak za nim teksnie, bo go nei widze... to tez moznaby nazwac problemem. A jak ktos ni ma drugiej polowy, to tez moze to uznac za problem. Ot, i tyle brak różnic zdań jest większym problemem... bo znaczy, że ktoś ściemnia i dusi siebie w sobie albo się sobą znudzicie niebawem gdyż brak swiezego spojrzenia... ja zawsze wybieram sobie dziewuszki równie niepokorne co ja, awantury są karczemne ale wiemy co drugiemu leży na watrobie... miło, bo wtedy wiesz też jak te drugie nakłonić do sprawienia tobie przyjemności łechcząc jego ego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 10:29 am
MarianKanapowiec raczej nie moja to zasługa, a 'wspaniałej' Miss obsTrAO, [która, przypominam nadal nie oddała mi moich goldów] terror to podstawa... własnie myślę nad odbudową gildii sprzed lat, założeniu własnej, z tamtymi ludźmi i tamtym klimatem... poza dotkryną RP i KL, po prostu PoGG ale bez 'asymilacji frajerów i gówniarzy' Myslisz, ze przy istnieniu 8 alternatywnych polskich gildii Twoja przetrwa? Wywalisz kase a nie masz pewnosci czy w ogole ktos oprocz Ciebie bedzie tam pisal... Zycze Twojej gildii jak najlepiej, ale wez ten argument pod uwage.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 10:37 am
Omega Sun EvilYuki niestety, ja szybko sobie nie pojde... xp dlaczego od razu niestety smile a tak... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 10:41 am
Omega Sun MarianKanapowiec raczej nie moja to zasługa, a 'wspaniałej' Miss obsTrAO, [która, przypominam nadal nie oddała mi moich goldów] terror to podstawa... własnie myślę nad odbudową gildii sprzed lat, założeniu własnej, z tamtymi ludźmi i tamtym klimatem... poza dotkryną RP i KL, po prostu PoGG ale bez 'asymilacji frajerów i gówniarzy' Myslisz, ze przy istnieniu 8 alternatywnych polskich gildii Twoja przetrwa? Wywalisz kase a nie masz pewnosci czy w ogole ktos oprocz Ciebie bedzie tam pisal... Zycze Twojej gildii jak najlepiej, ale wez ten argument pod uwage. tak piszac tylko stwarzasz wrazenie ze nie chcesz by zakladaj gildii bo juz nikt nie bedzie pisal tutaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 10:48 am
Ozzwald EvilYuki Omega Sun MarianKanapowiec więc czemu kłamiesz,skoro sama nie masz problemow lub drugiej połowy? nie rozumiem... piszesz tylko zeby literki się pojawiły, ot tak bez sensu? czy Ty zawsze musisz tu wszystkich terroryzowac wink ? I tak juz ponad polowa ludzi uciekla do innych gildii... niestety, ja szybko sobie nie pojde... xp niedoceniasz go zabiłes mnie, Krewniak *płacze ze śmiechu na podłodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 10:54 am
Ozzwald tak piszac tylko stwarzasz wrazenie ze nie chcesz by zakladaj gildii bo juz nikt nie bedzie pisal tutaj... jakby to czy ktos tu jeszcze bedzie pisal mialo dla mnie jakiekolwiek znaczenie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 10:55 am
Omega Sun Ozzwald tak piszac tylko stwarzasz wrazenie ze nie chcesz by zakladaj gildii bo juz nikt nie bedzie pisal tutaj... jakby to czy ktos tu jeszcze bedzie pisal mialo dla mnie jakiekolwiek znaczenie xp ale tak to brzmi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 11:04 am
Omega Sun Ozzwald tak piszac tylko stwarzasz wrazenie ze nie chcesz by zakladaj gildii bo juz nikt nie bedzie pisal tutaj... jakby to czy ktos tu jeszcze bedzie pisal mialo dla mnie jakiekolwiek znaczenie xp ma ma i sie nie oszukuj maniaczko,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|