|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 7:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 8:00 am
Aidanna EvilYuki to chyba cos znaczy... heart heart heart eek a ty co mi tu insynuujesz? xd jaaaa? no nic... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 8:00 am
mamo, nie czepiaj sie, to kapelusik od pani Aidanny mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 8:02 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki to chyba cos znaczy... heart heart heart eek a ty co mi tu insynuujesz? xd jaaaa? no nic... rolleyes eghem... tia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 8:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 8:05 am
mhmm... dobranoc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 8:05 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki to chyba cos znaczy... heart heart heart eek a ty co mi tu insynuujesz? xd jaaaa? no nic... rolleyes eghem... tia xd no nie... moja mama poszedl... on w ogole nie poczuwa sie do macierzynstwa! scream blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 8:06 am
Aidanna mhmm... dobranoc 3nodding no to dobranoc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 8:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 8:18 am
EvilYuki no nie... moja mama poszedl... on w ogole nie poczuwa sie do macierzynstwa! scream blaugh ja sie bardzo poczuwam ale mam wlasnie problemy z 2 polowa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 8:23 am
Danthes EvilYuki no nie... moja mama poszedl... on w ogole nie poczuwa sie do macierzynstwa! scream blaugh ja sie bardzo poczuwam ale mam wlasnie problemy z 2 polowa z druga polowa kazdy z nas ma problemy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 10:03 am
EvilYuki z druga polowa kazdy z nas ma problemy 3nodding ja nie mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 10:07 am
MarianKanapowiec EvilYuki z druga polowa kazdy z nas ma problemy 3nodding ja nie mam no w obecnej chwili akurat ja tez nie... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 10:10 am
EvilYuki MarianKanapowiec EvilYuki z druga polowa kazdy z nas ma problemy 3nodding ja nie mam no w obecnej chwili akurat ja tez nie... 3nodding więc czemu kłamiesz,skoro sama nie masz problemow lub drugiej połowy? nie rozumiem... piszesz tylko zeby literki się pojawiły, ot tak bez sensu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 10:12 am
MarianKanapowiec więc czemu kłamiesz,skoro sama nie masz problemow lub drugiej połowy? nie rozumiem... piszesz tylko zeby literki się pojawiły, ot tak bez sensu? czy Ty zawsze musisz tu wszystkich terroryzowac wink ? I tak juz ponad polowa ludzi uciekla do innych gildii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|