|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 7:45 am
EvilYuki i od razu weselej mrgreen to sie jeszcze okaze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 7:47 am
Ridsu EvilYuki i od razu weselej mrgreen to sie jeszcze okaze prosze nie polemizowac... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 7:47 am
EvilYuki i od razu weselej mrgreen *naciaga jej czapke na oczy* no a jak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 7:48 am
Aidanna EvilYuki i od razu weselej mrgreen *naciaga jej czapke na oczy* no a jak xd zboczeniec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 7:49 am
EvilYuki Ridsu EvilYuki i od razu weselej mrgreen to sie jeszcze okaze prosze nie polemizowac... rofl ja nie polemizuje, nie mam tego w zwyczaju, ja stwierdzam fakt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 7:49 am
Ridsu EvilYuki i od razu weselej mrgreen to sie jeszcze okaze oj Ridsu... optymista trzeba byc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 7:50 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki i od razu weselej mrgreen *naciaga jej czapke na oczy* no a jak xd zboczeniec xd no nie... i jak zwykle zboczeniec no xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 7:51 am
Aidanna Ridsu EvilYuki i od razu weselej mrgreen to sie jeszcze okaze oj Ridsu... optymista trzeba byc 3nodding optymizm jest utopia, wole swoj pesymistyczny realizm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 7:52 am
Ridsu Aidanna Ridsu EvilYuki i od razu weselej mrgreen to sie jeszcze okaze oj Ridsu... optymista trzeba byc 3nodding optymizm jest utopia, wole swoj pesymistyczny realizm *beka* to fantastycznie xd ja tam zostane przy swoim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 7:53 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki i od razu weselej mrgreen *naciaga jej czapke na oczy* no a jak xd zboczeniec xd no nie... i jak zwykle zboczeniec no xd to chyba cos znaczy... heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 7:54 am
Aidanna Ridsu Aidanna Ridsu EvilYuki i od razu weselej mrgreen to sie jeszcze okaze oj Ridsu... optymista trzeba byc 3nodding optymizm jest utopia, wole swoj pesymistyczny realizm *beka* to fantastycznie xd ja tam zostane przy swoim to bylo nieapetyczne... XP # Hair(musical)- Hair
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 7:55 am
EvilYuki to chyba cos znaczy... heart heart heart eek a ty co mi tu insynuujesz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 7:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 7:56 am
Aidanna *beka* to fantastycznie xd ja tam zostane przy swoim moze byc i tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|