Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22542 22543 22544 22545 22546 22547 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Aidanna

PostPosted: Fri Jan 20, 2006 5:02 am

EvilYuki
Aidanna
Baliaur
EvilYuki
Powodzenia i nie dziekuj, bo z wlochami mozna miec a lot of problemos... xd
xd
Teraz mam je bardzo mocno wycieniowane i bedzie problem zeby sie trzymaly6 rofl
Chyba pol tony lakieru nan zmarnuje ninja
wez urzyj pianki do wlosow na mokre wlosy, wysusz i pozniej lakier do wlosow i jest dobrze... wyjdziesz na dwor i ci zamarzna jeszcze xd
mrgreen mrgreen mrgreen
a najlepiej jak jeszcze wiatr wieje... to fryzura pieekna... kazdy wlos w inna strone a pozniej ani rusz to rozczesac rofl
PostPosted: Fri Jan 20, 2006 5:04 am

Aidanna
EvilYuki
tego jeszcze nie mialam... xd
bo to trzeba byc Rodzynem zeby tak moc xp

suszylam wlsosy i przekladalam suszarke do drugiej reki... a tu wzium eek i wlosy w tym takim wiatraczku xp dobrze ze az tak duzo ich nie bylo i musialam nozyczkami obcinac wlsoy gonk
4laugh jak slodko... 4laugh

mysle ,czy sie ubrac, czy nie... mrgreen

EvilYuki
Crew

EvilYuki
Crew

PostPosted: Fri Jan 20, 2006 5:05 am

Aidanna
EvilYuki
Aidanna
Baliaur
EvilYuki
Powodzenia i nie dziekuj, bo z wlochami mozna miec a lot of problemos... xd
xd
Teraz mam je bardzo mocno wycieniowane i bedzie problem zeby sie trzymaly6 rofl
Chyba pol tony lakieru nan zmarnuje ninja
wez urzyj pianki do wlosow na mokre wlosy, wysusz i pozniej lakier do wlosow i jest dobrze... wyjdziesz na dwor i ci zamarzna jeszcze xd
mrgreen mrgreen mrgreen
a najlepiej jak jeszcze wiatr wieje... to fryzura pieekna... kazdy wlos w inna strone a pozniej ani rusz to rozczesac rofl
jak ja sobie pianke naloze, to nie rozczesuje ich, tylko od razu myje... mrgreen
PostPosted: Fri Jan 20, 2006 6:24 am

Witam.

Mr. Smokey

EvilYuki
Crew

PostPosted: Fri Jan 20, 2006 6:39 am

Mr. Smokey
Witam.
4laugh
PostPosted: Fri Jan 20, 2006 6:41 am

alez cudowna pogoda xd Rano bylo -28 st. C i pociag sie spoznil dwie godziny. Oczywiscie "mila" pani w informacji nie powiedziala nam tego od razu tylko co 10 minut zapowiadala nowe opoznienie, wiec wszyscy tam stali i czekali. Moj pociag nie przyjechal w ogole, ale pojechalam tym co mial byc o 6.00 ale przyjechal o 9.00 wiec to bylo tak w sam raz xd
Dobrze, ze facet tez nie dojechal na zajecia na czas, bo przegapic decydujace kolo zaliczeniowe to troche przerabane... xp

Omega Sun
Captain

EvilYuki
Crew

PostPosted: Fri Jan 20, 2006 6:44 am

Omega Sun
alez cudowna pogoda xd Rano bylo -28 st. C i pociag sie spoznil dwie godziny. Oczywiscie "mila" pani w informacji nie powiedziala nam tego od razu tylko co 10 minut zapowiadala nowe opoznienie, wiec wszyscy tam stali i czekali. Moj pociag nie przyjechal w ogole, ale pojechalam tym co mial byc o 6.00 ale przyjechal o 9.00 wiec to bylo tak w sam raz xd
Dobrze, ze facet tez nie dojechal na zajecia na czas, bo przegapic decydujace kolo zaliczeniowe to troche przerabane... xp
brrr... xp okropna historia... ja na szczescie mam ferie i moge sobie pozwolic na siedzenie w domu podczas takich mrozow... xd
PostPosted: Fri Jan 20, 2006 6:45 am

Omega Sun

lol

Mr. Smokey

Mr. Smokey

PostPosted: Fri Jan 20, 2006 6:49 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri Jan 20, 2006 6:50 am

EvilYuki
Omega Sun
brrr... xp okropna historia... ja na szczescie mam ferie i moge sobie pozwolic na siedzenie w domu podczas takich mrozow... xd

eee tam, od razu okropna smile Smieszna taka pogoda, wszyscy chodza pozawijani szalikami jak mumie (tylko oczka widac ) i nikt nigdzie nie jest na czas.

Zaobserwowalam tez ciekawe zjawisko fizyczne: w temperaturze -28C tusz do rzes sie skrapla. Jak dojechalam do szkoly wygladalam jak panda.. confused xd

Omega Sun
Captain

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Jan 20, 2006 6:52 am

PostPosted: Fri Jan 20, 2006 7:00 am

Omega Sun

Zaobserwowalam tez ciekawe zjawisko fizyczne: w temperaturze -28C tusz do rzes sie skrapla. Jak dojechalam do szkoly wygladalam jak panda.. confused xd
Ha, kiedys szlam w sniezyce do kolegi... i nie wiedzialam, czemu ludzie sie na mnie gapia... a jak juz doszlam i spojrzalam na swoje odbicie w lustrze w windzie... okazalo sie, ze tusz mi sie po prostu rozpuscil i mam... i mialam czarne smugi przez cala twarz...

kolega przyjal mnie radosnie... rofl

EvilYuki
Crew

EvilYuki
Crew

PostPosted: Fri Jan 20, 2006 7:01 am

PostPosted: Fri Jan 20, 2006 7:05 am

EvilYuki
Omega Sun

Ha, kiedys szlam w sniezyce do kolegi... i nie wiedzialam, czemu ludzie sie na mnie gapia... a jak juz doszlam i spojrzalam na swoje odbicie w lustrze w windzie... okazalo sie, ze tusz mi sie po prostu rozpuscil i mam... i mialam czarne smugi przez cala twarz...

kolega przyjal mnie radosnie... rofl

w upale sie nigdy nie rozpuszcza i nie rozmazuje wiec myslalam, ze na mrozie tym bardziej wink

Omega Sun
Captain

Kiray

PostPosted: Fri Jan 20, 2006 7:06 am

argh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 22542 22543 22544 22545 22546 22547 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games