|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:42 am
Aidanna EvilYuki Baliaur Aidanna Baliaur Aidanna O moj boze... ja jeeest zimno! gonk noramalnie myslalam ze mi twarz zamarznie xp ale przynajmniej do domu nas puscili wczesniej bo zimno bo szkolce xd szkola? A co top takiego szkola? biggrin heart cos takiego gdzie takie glupie baby opowiadaja ci jak to sie im w domu kaloryfery zapowietrzyly xd Ja nie lubic szkola scream domokun
U nas zawsze jest zimno [czasem mozna w welnanym swetrze zamarznac], ja normalnie chodze w budzie w szaliku i jeszcze trzeba przechodzic pomiedzy budynkami gonk Ale jeszcze tydzien wolnego cool heart Ja chodze po szkole w rekawiczkach... ale one sa bez palcow (palcy?), wiecie... to tak kul wyglada... technoboy 4laugh czekaj... u mnie tak je fajnie nazywaja whee zebracze rekawiczki, rekawiczki biedaka... jakos tak xp tez mam takie xd mi mama zawsze powtarzala, ze chinczyki na stadionie takie nosza XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:43 am
ja to naszczescie nie mam tak ze wszystko wydam na raz... a pozatym zadko tatus sypnie kasa... a jak juz to porzadnie xp ale nigdy na nic nie zbieram i rozchodzi sie powoli kasa nie wiadomo gdzie ninja a no ale brat teraz ma konto w banku i bede mu dawac kase zebym jej nie wydawala 3nodding i sobie... o... na wakacje pozbieram kase xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:46 am
Aidanna ja to naszczescie nie mam tak ze wszystko wydam na raz... a pozatym zadko tatus sypnie kasa... a jak juz to porzadnie xp ale nigdy na nic nie zbieram i rozchodzi sie powoli kasa nie wiadomo gdzie ninja a no ale brat teraz ma konto w banku i bede mu dawac kase zebym jej nie wydawala 3nodding i sobie... o... na wakacje pozbieram kase xd szlachetny cel! mrgreen ja bym sobie graja jakiegos kupila... bo a marcu jade do Niemiec (yay!) to pare godzin drogi, bez sluchania muzyki nie wytrzymam... ale kolezanka ma mi discmana pozyczyc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:47 am
Aidanna ja to naszczescie nie mam tak ze wszystko wydam na raz... a pozatym zadko tatus sypnie kasa... a jak juz to porzadnie xp ale nigdy na nic nie zbieram i rozchodzi sie powoli kasa nie wiadomo gdzie ninja a no ale brat teraz ma konto w banku i bede mu dawac kase zebym jej nie wydawala 3nodding i sobie... o... na wakacje pozbieram kase xd ja nienawidze wydawac kasy na bzdury ninja a na wakacje ja bede musiala sobie popracowac crying [jak sie kce isc na kuńcerty to trzeba cierpiec sweatdrop ] dobra ja spadam sie szykowac, jeszcze trzeba kudly ulozyc xp heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:48 am
EvilYuki Aidanna ja to naszczescie nie mam tak ze wszystko wydam na raz... a pozatym zadko tatus sypnie kasa... a jak juz to porzadnie xp ale nigdy na nic nie zbieram i rozchodzi sie powoli kasa nie wiadomo gdzie ninja a no ale brat teraz ma konto w banku i bede mu dawac kase zebym jej nie wydawala 3nodding i sobie... o... na wakacje pozbieram kase xd szlachetny cel! mrgreen ja bym sobie graja jakiegos kupila... bo a marcu jade do Niemiec (yay!) to pare godzin drogi, bez sluchania muzyki nie wytrzymam... ale kolezanka ma mi discmana pozyczyc XD jato bym chciala wyjechac na wakacje a nie wiem czy tata da pieniadze bo sep ma miliony na koncie a nic nie da corce domokun Now Playing: Slipknot - Wait and bleed heart _ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:48 am
EvilYuki Aidanna ja to naszczescie nie mam tak ze wszystko wydam na raz... a pozatym zadko tatus sypnie kasa... a jak juz to porzadnie xp ale nigdy na nic nie zbieram i rozchodzi sie powoli kasa nie wiadomo gdzie ninja a no ale brat teraz ma konto w banku i bede mu dawac kase zebym jej nie wydawala 3nodding i sobie... o... na wakacje pozbieram kase xd szlachetny cel! mrgreen ja bym sobie graja jakiegos kupila... bo a marcu jade do Niemiec (yay!) to pare godzin drogi, bez sluchania muzyki nie wytrzymam... ale kolezanka ma mi discmana pozyczyc XD ja do berlina mam jakies 3h rofl heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:50 am
Baliaur Aidanna ja to naszczescie nie mam tak ze wszystko wydam na raz... a pozatym zadko tatus sypnie kasa... a jak juz to porzadnie xp ale nigdy na nic nie zbieram i rozchodzi sie powoli kasa nie wiadomo gdzie ninja a no ale brat teraz ma konto w banku i bede mu dawac kase zebym jej nie wydawala 3nodding i sobie... o... na wakacje pozbieram kase xd ja nienawidze wydawac kasy na bzdury ninja a na wakacje ja bede musiala sobie popracowac crying [jak sie kce isc na kuńcerty to trzeba cierpiec sweatdrop ] dobra ja spadam sie szykowac, jeszcze trzeba kudly ulozyc xp heart powodzenia z wlochami xd Si ya! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:51 am
Aidanna EvilYuki Aidanna ja to naszczescie nie mam tak ze wszystko wydam na raz... a pozatym zadko tatus sypnie kasa... a jak juz to porzadnie xp ale nigdy na nic nie zbieram i rozchodzi sie powoli kasa nie wiadomo gdzie ninja a no ale brat teraz ma konto w banku i bede mu dawac kase zebym jej nie wydawala 3nodding i sobie... o... na wakacje pozbieram kase xd szlachetny cel! mrgreen ja bym sobie graja jakiegos kupila... bo a marcu jade do Niemiec (yay!) to pare godzin drogi, bez sluchania muzyki nie wytrzymam... ale kolezanka ma mi discmana pozyczyc XD jato bym chciala wyjechac na wakacje a nie wiem czy tata da pieniadze bo sep ma miliony na koncie a nic nie da corce domokun Now Playing: Slipknot - Wait and bleed heart _ heart Dokladnie! Mojej siostrze kupil jakis czas temu discmana, jak chciala, a mi nie chce mptrujnika... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:54 am
Aidanna Baliaur Aidanna ja to naszczescie nie mam tak ze wszystko wydam na raz... a pozatym zadko tatus sypnie kasa... a jak juz to porzadnie xp ale nigdy na nic nie zbieram i rozchodzi sie powoli kasa nie wiadomo gdzie ninja a no ale brat teraz ma konto w banku i bede mu dawac kase zebym jej nie wydawala 3nodding i sobie... o... na wakacje pozbieram kase xd ja nienawidze wydawac kasy na bzdury ninja a na wakacje ja bede musiala sobie popracowac crying [jak sie kce isc na kuńcerty to trzeba cierpiec sweatdrop dobra ja spadam sie szykowac, jeszcze trzeba kudly ulozyc xp heart powodzenia z wlochami xd Si ya! 3nodding Powodzenia i nie dziekuj, bo z wlochami mozna miec a lot of problemos... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:55 am
EvilYuki Aidanna Baliaur Aidanna ja to naszczescie nie mam tak ze wszystko wydam na raz... a pozatym zadko tatus sypnie kasa... a jak juz to porzadnie xp ale nigdy na nic nie zbieram i rozchodzi sie powoli kasa nie wiadomo gdzie ninja a no ale brat teraz ma konto w banku i bede mu dawac kase zebym jej nie wydawala 3nodding i sobie... o... na wakacje pozbieram kase xd ja nienawidze wydawac kasy na bzdury ninja a na wakacje ja bede musiala sobie popracowac crying [jak sie kce isc na kuńcerty to trzeba cierpiec sweatdrop dobra ja spadam sie szykowac, jeszcze trzeba kudly ulozyc xp heart powodzenia z wlochami xd Si ya! 3nodding Powodzenia i nie dziekuj, bo z wlochami mozna miec a lot of problemos... xd zwlaszcza jak sie wkreca w suszarke gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:56 am
Aidanna EvilYuki Aidanna Baliaur Aidanna ja to naszczescie nie mam tak ze wszystko wydam na raz... a pozatym zadko tatus sypnie kasa... a jak juz to porzadnie xp ale nigdy na nic nie zbieram i rozchodzi sie powoli kasa nie wiadomo gdzie ninja a no ale brat teraz ma konto w banku i bede mu dawac kase zebym jej nie wydawala 3nodding i sobie... o... na wakacje pozbieram kase xd ja nienawidze wydawac kasy na bzdury ninja a na wakacje ja bede musiala sobie popracowac crying [jak sie kce isc na kuńcerty to trzeba cierpiec sweatdrop dobra ja spadam sie szykowac, jeszcze trzeba kudly ulozyc xp heart powodzenia z wlochami xd Si ya! 3nodding Powodzenia i nie dziekuj, bo z wlochami mozna miec a lot of problemos... xd zwlaszcza jak sie wkreca w suszarke gonk tego jeszcze nie mialam... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:56 am
EvilYuki Powodzenia i nie dziekuj, bo z wlochami mozna miec a lot of problemos... xd xd Teraz mam je bardzo mocno wycieniowane i bedzie problem zeby sie trzymaly6 rofl Chyba pol tony lakieru nan zmarnuje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:58 am
Baliaur EvilYuki Powodzenia i nie dziekuj, bo z wlochami mozna miec a lot of problemos... xd xd Teraz mam je bardzo mocno wycieniowane i bedzie problem zeby sie trzymaly6 rofl Chyba pol tony lakieru nan zmarnuje ninja wez urzyj pianki do wlosow na mokre wlosy, wysusz i pozniej lakier do wlosow i jest dobrze... wyjdziesz na dwor i ci zamarzna jeszcze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 5:00 am
Aidanna Baliaur EvilYuki Powodzenia i nie dziekuj, bo z wlochami mozna miec a lot of problemos... xd xd Teraz mam je bardzo mocno wycieniowane i bedzie problem zeby sie trzymaly6 rofl Chyba pol tony lakieru nan zmarnuje ninja wez urzyj pianki do wlosow na mokre wlosy, wysusz i pozniej lakier do wlosow i jest dobrze... wyjdziesz na dwor i ci zamarzna jeszcze xd mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 5:00 am
EvilYuki tego jeszcze nie mialam... xd bo to trzeba byc Rodzynem zeby tak moc xp suszylam wlsosy i przekladalam suszarke do drugiej reki... a tu wzium eek i wlosy w tym takim wiatraczku xp dobrze ze az tak duzo ich nie bylo i musialam nozyczkami obcinac wlsoy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|