|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:19 am
Aidanna O moj boze... ja jeeest zimno! gonk noramalnie myslalam ze mi twarz zamarznie xp ale przynajmniej do domu nas puscili wczesniej bo zimno bo szkolce xd szkola? A co top takiego szkola? biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:23 am
Baliaur Aidanna O moj boze... ja jeeest zimno! gonk noramalnie myslalam ze mi twarz zamarznie xp ale przynajmniej do domu nas puscili wczesniej bo zimno bo szkolce xd szkola? A co top takiego szkola? biggrin heart cos takiego gdzie takie glupie baby opowiadaja ci jak to sie im w domu kaloryfery zapowietrzyly xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:24 am
Yuki... juz nie musisz sie przejmowac ze list kupilas ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:27 am
Aidanna Yuki... juz nie musisz sie przejmowac ze list kupilas ^^ crying Normalnie sie wzruszylam... crying ide robic zmiany w quescie... mrgreen 4laugh blaugh Szkola... szkola jest miejscem, do ktorego chodze by spotykac sie ze znajomymi... jest tez miejscem, w ktorym prowadze wojne podjazdowa "Ja vs Byczek", ktora polega na tym, ze wzajemnie sie ignorujemy i czekamy pierwszy kogo zaczepi... XP jak w przedszkolu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:28 am
Aidanna Baliaur Aidanna O moj boze... ja jeeest zimno! gonk noramalnie myslalam ze mi twarz zamarznie xp ale przynajmniej do domu nas puscili wczesniej bo zimno bo szkolce xd szkola? A co top takiego szkola? biggrin heart cos takiego gdzie takie glupie baby opowiadaja ci jak to sie im w domu kaloryfery zapowietrzyly xd Ja nie lubic szkola scream domokun
U nas zawsze jest zimno [czasem mozna w welnanym swetrze zamarznac], ja normalnie chodze w budzie w szaliku i jeszcze trzeba przechodzic pomiedzy budynkami gonk Ale jeszcze tydzien wolnego cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:28 am
EvilYuki Aidanna Yuki... juz nie musisz sie przejmowac ze list kupilas ^^ crying Normalnie sie wzruszylam... crying ide robic zmiany w quescie... mrgreen 4laugh blaugh Pomoglaaaaam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:30 am
Baliaur Aidanna Baliaur Aidanna O moj boze... ja jeeest zimno! gonk noramalnie myslalam ze mi twarz zamarznie xp ale przynajmniej do domu nas puscili wczesniej bo zimno bo szkolce xd szkola? A co top takiego szkola? biggrin heart cos takiego gdzie takie glupie baby opowiadaja ci jak to sie im w domu kaloryfery zapowietrzyly xd Ja nie lubic szkola scream domokun
U nas zawsze jest zimno [czasem mozna w welnanym swetrze zamarznac], ja normalnie chodze w budzie w szaliku i jeszcze trzeba przechodzic pomiedzy budynkami gonk Ale jeszcze tydzien wolnego cool heart Ja chodze po szkole w rekawiczkach... ale one sa bez palcow (palcy?), wiecie... to tak kul wyglada... technoboy 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:30 am
Baliaur Aidanna Baliaur Aidanna O moj boze... ja jeeest zimno! gonk noramalnie myslalam ze mi twarz zamarznie xp ale przynajmniej do domu nas puscili wczesniej bo zimno bo szkolce xd szkola? A co top takiego szkola? biggrin heart cos takiego gdzie takie glupie baby opowiadaja ci jak to sie im w domu kaloryfery zapowietrzyly xd Ja nie lubic szkola scream domokun
U nas zawsze jest zimno [czasem mozna w welnanym swetrze zamarznac], ja normalnie chodze w budzie w szaliku i jeszcze trzeba przechodzic pomiedzy budynkami gonk Ale jeszcze tydzien wolnego cool heart no a ja po szkole chodze w trzech blizach, kurtce, szaliku i rekawiczkach i tak jest mi zimno... xp a mi ferie sie zaczynaja dopiero za tydzien domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:31 am
Aidanna EvilYuki Aidanna Yuki... juz nie musisz sie przejmowac ze list kupilas ^^ crying Normalnie sie wzruszylam... crying ide robic zmiany w quescie... mrgreen 4laugh blaugh Pomoglaaaaam 4laugh Zebys wiedziala! 4laugh Myslalam juz, ze bede zbierac miesiacami... xd (z moimi zdolnosciami do dysponowania pieniedzmi... na zywo nie moge wiecej niz 30 zlotych uzbierac... stressed )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:31 am
EvilYuki Baliaur Aidanna Baliaur Aidanna O moj boze... ja jeeest zimno! gonk noramalnie myslalam ze mi twarz zamarznie xp ale przynajmniej do domu nas puscili wczesniej bo zimno bo szkolce xd szkola? A co top takiego szkola? biggrin heart cos takiego gdzie takie glupie baby opowiadaja ci jak to sie im w domu kaloryfery zapowietrzyly xd Ja nie lubic szkola scream domokun
U nas zawsze jest zimno [czasem mozna w welnanym swetrze zamarznac], ja normalnie chodze w budzie w szaliku i jeszcze trzeba przechodzic pomiedzy budynkami gonk Ale jeszcze tydzien wolnego cool heart Ja chodze po szkole w rekawiczkach... ale one sa bez palcow (palcy?), wiecie... to tak kul wyglada... technoboy 4laugh czekaj... u mnie tak je fajnie nazywaja whee zebracze rekawiczki, rekawiczki biedaka... jakos tak xp tez mam takie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:33 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna Yuki... juz nie musisz sie przejmowac ze list kupilas ^^ crying Normalnie sie wzruszylam... crying ide robic zmiany w quescie... mrgreen 4laugh blaugh Pomoglaaaaam 4laugh Zebys wiedziala! 4laugh Myslalam juz, ze bede zbierac miesiacami... xd (z moimi zdolnosciami do dysponowania pieniedzmi... na zywo nie moge wiecej niz 30 zlotych uzbierac... stressed ) to sie ciesze ^^ ja na zuwo to potrafie uzbierac ale czesto nie moge bo musze czesto placic sama za rozne rzeczy... np: karte do telefonu i takie tam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:34 am
EvilYuki Ja chodze po szkole w rekawiczkach... ale one sa bez palcow (palcy?), wiecie... to tak kul wyglada... technoboy 4laugh Tez mam bezpalcowki, to sa jedyne rekawiczki w ktorych mi wygodnie ninja Znajomy mi kiedys powiedzial ze wygladam w nich jak kamikadze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:37 am
Bailur skad ty masz tyle tych bunny hat? eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:39 am
Aidanna to sie ciesze ^^ ja na zuwo to potrafie uzbierac ale czesto nie moge bo musze czesto placic sama za rozne rzeczy... np: karte do telefonu i takie tam whee mi tam latwo zbieranie przychodzi jak mi sie chce, bo potrafie sepic jak malo kto mrgreen heart A na gai...... szkoda mi czasu na zbieranie goldow na jakies marne kilka pixelki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:39 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna Yuki... juz nie musisz sie przejmowac ze list kupilas ^^ crying Normalnie sie wzruszylam... crying ide robic zmiany w quescie... mrgreen 4laugh blaugh Pomoglaaaaam 4laugh Zebys wiedziala! 4laugh Myslalam juz, ze bede zbierac miesiacami... xd (z moimi zdolnosciami do dysponowania pieniedzmi... na zywo nie moge wiecej niz 30 zlotych uzbierac... stressed ) to sie ciesze ^^ ja na zuwo to potrafie uzbierac ale czesto nie moge bo musze czesto placic sama za rozne rzeczy... np: karte do telefonu i takie tam whee heh, ja mam luksus... abonament za telefon placi mi ojciec... ale problem lezy w tym, ze zamiast dostac raz a porzadnie, np. raz na miesiac 100 zlotych, ja dostaje co pare dni dyche badz dwie. Mam te dwie dychy w portfelu, przechodze kolo ksiegarni... o, Naruta wydali.. .no to ja myk po Naruta... stressed aha, i jeszcze jedna moja slabosc... zywienie sie w budce, "u Chinczyka"... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|