|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 1:12 am
Twisted_Exile Aragos_PL witam xd nie wiecie po co ten caz cyrk z Ianem? =="beda go sadzic i tyle ale chce by decyzje o wyniku podjeli gaiowicze rolleyes twisted Rany... jestem w ogole nieobyta w sprawie Iana... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 1:14 am
EvilYuki Twisted_Exile Aragos_PL witam xd nie wiecie po co ten caz cyrk z Ianem? =="beda go sadzic i tyle ale chce by decyzje o wyniku podjeli gaiowicze rolleyes twisted Rany... jestem w ogole nieobyta w sprawie Iana... xp tez nie nie interesuje mnie to mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 1:17 am
Twisted_Exile EvilYuki Twisted_Exile Aragos_PL witam xd nie wiecie po co ten caz cyrk z Ianem? =="beda go sadzic i tyle ale chce by decyzje o wyniku podjeli gaiowicze rolleyes twisted Rany... jestem w ogole nieobyta w sprawie Iana... xp tez nie nie interesuje mnie to mrgreen twisted Toz to wstyd... mrgreen Kupic Sealed... czy nie kupic... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 1:19 am
EvilYuki Twisted_Exile EvilYuki Twisted_Exile Aragos_PL witam xd nie wiecie po co ten caz cyrk z Ianem? =="beda go sadzic i tyle ale chce by decyzje o wyniku podjeli gaiowicze rolleyes twisted Rany... jestem w ogole nieobyta w sprawie Iana... xp tez nie nie interesuje mnie to mrgreen twisted Toz to wstyd... mrgreen Kupic Sealed... czy nie kupic... neutral ja tam nie kupilam opzatym chodza za 6k :/ okolo polnocy bada tansze rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 1:24 am
Twisted_Exile EvilYuki Twisted_Exile EvilYuki Twisted_Exile Aragos_PL witam xd nie wiecie po co ten caz cyrk z Ianem? =="beda go sadzic i tyle ale chce by decyzje o wyniku podjeli gaiowicze rolleyes twisted Rany... jestem w ogole nieobyta w sprawie Iana... xp tez nie nie interesuje mnie to mrgreen twisted Toz to wstyd... mrgreen Kupic Sealed... czy nie kupic... neutral ja tam nie kupilam opzatym chodza za 6k :/ okolo polnocy bada tansze rofl mrgreen twisted Kurde, nie orientuje sie jeszcze, to moj trzeci miesiac tu rofl sugerujesz, ze stanieja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 1:32 am
EvilYuki Kurde, nie orientuje sie jeszcze, to moj trzeci miesiac tu rofl sugerujesz, ze stanieja? nio jak amerykanc eprzylezai zaczna masowa wyprzedaz mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 1:34 am
Twisted_Exile EvilYuki Kurde, nie orientuje sie jeszcze, to moj trzeci miesiac tu rofl sugerujesz, ze stanieja? nio jak amerykanc eprzylezai zaczna masowa wyprzedaz mrgreen twisted mrgreen tylko ze kolo polnocy moj ojciec bedzie gral w CS po sieci... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 1:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ide sobie ;P
Strachu, glowa do gory! Jutro bedzie gorzej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Twisted_Exile EvilYuki Kurde, nie orientuje sie jeszcze, to moj trzeci miesiac tu rofl sugerujesz, ze stanieja? nio jak amerykanc eprzylezai zaczna masowa wyprzedaz mrgreen twisted mrgreen tylko ze kolo polnocy moj ojciec bedzie gral w CS po sieci... sad mrgreen to masz problema ale wczesniej lukaj po 8 tak siakos mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 1:37 am
EvilYuki ide sobie ;P Strachu, glowa do gory! Jutro bedzie gorzej... Ale ciagle mnie banuja na gai sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 2:12 am
strach4 EvilYuki ide sobie ;P Strachu, glowa do gory! Jutro bedzie gorzej... Ale ciagle mnie banuja na gai sweatdrop bo dziwnie wygladasz? wink Twistewd, dzia za rade 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:09 am
O moj boze... ja jeeest zimno! gonk noramalnie myslalam ze mi twarz zamarznie xp ale przynajmniej do domu nas puscili wczesniej bo zimno bo szkolce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:13 am
Aidanna O moj boze... ja jeeest zimno! gonk noramalnie myslalam ze mi twarz zamarznie xp ale przynajmniej do domu nas puscili wczesniej bo zimno bo szkolce xd heh, ja mam ferie, wiec dzis po prostu nie wychodze z domu... ale nie zazdroszcze tym, ktorzy musieli... gonk glupia, glupia, glupia... kupilam Sealed... sweatdrop no nie moglam sie powstrzymac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:18 am
EvilYuki Aidanna O moj boze... ja jeeest zimno! gonk noramalnie myslalam ze mi twarz zamarznie xp ale przynajmniej do domu nas puscili wczesniej bo zimno bo szkolce xd heh, ja mam ferie, wiec dzis po prostu nie wychodze z domu... ale nie zazdroszcze tym, ktorzy musieli... gonk glupia, glupia, glupia... kupilam Sealed... sweatdrop no nie moglam sie powstrzymac... nie bylo by tak zle gdybym nie musiala stac w mrozie -22 20 minut czekajac na autobus crying ja mam jeden list ale juz dawno kupilam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|