|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:50 am
lol ^^ fajnie, ale przyznam ze troche sie balem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:51 am
Marlly Delein *puff* Avsko! Widze, ze rozmowa o koniach sie toczy :3 mrrrrrra *skok* *scisk* jak ja Cie dawno nie widzialam crying whee xd XD Ave ave...dawno? Ja tu codziennie jestem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:52 am
Delein XD Ave ave...dawno? Ja ty codziennie jestem 3nodding ale mnie przez jakis czas nie bylo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:52 am
Delein Marlly Delein *puff* Avsko! Widze, ze rozmowa o koniach sie toczy :3 mrrrrrra *skok* *scisk* jak ja Cie dawno nie widzialam crying whee xd XD Ave ave...dawno? Ja tu codziennie jestem 3nodding A;e Marlly nie zawsze jest razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:53 am
Marlly Delein XD Ave ave...dawno? Ja ty codziennie jestem 3nodding ale mnie przez jakis czas nie bylo xp A chyba, ze tak :3 Bogowie, jak to dobrze, ze na jutro nie musze sie niczego uczyc...dzien maturzysty to idealny pomysl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:54 am
Mr. Smokey lol ^^ fajnie, ale przyznam ze troche sie balem 3nodding nie bylo czego xd pokazalam tylko co na niej jest spytal sie mnnie jak zrobilam plywajacy tekst i wstawil 6 ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 10:00 am
Delein Marlly Delein XD Ave ave...dawno? Ja ty codziennie jestem 3nodding ale mnie przez jakis czas nie bylo xp A chyba, ze tak :3 Bogowie, jak to dobrze, ze na jutro nie musze sie niczego uczyc...dzien maturzysty to idealny pomysl... uuu maturka... u mnie za to egzamin gimnazjalny domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 10:01 am
Marlly Delein Marlly Delein XD Ave ave...dawno? Ja ty codziennie jestem 3nodding ale mnie przez jakis czas nie bylo xp A chyba, ze tak :3 Bogowie, jak to dobrze, ze na jutro nie musze sie niczego uczyc...dzien maturzysty to idealny pomysl... uuu maturka... u mnie za to egzamin gimnazjalny domokun Egzamin gimnazjalny to pic na wode, tak naprawde nic nie daje a i tak jest banalny...nie wiem w ogole po co go wprowadzali....ech, no ale nic, jak mus to mus...ja na mature tez sie nie ciesze ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 10:07 am
Delein Egzamin gimnazjalny to pic na wode, tak naprawde nic nie daje a i tak jest banalny...nie wiem w ogole po co go wprowadzali....ech, no ale nic, jak mus to mus...ja na mature tez sie nie ciesze ^^" no moze wybitnie trudny to on nie jest ale z roku na rok poziom sie podnosi... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 10:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 10:10 am
Marlly Delein Egzamin gimnazjalny to pic na wode, tak naprawde nic nie daje a i tak jest banalny...nie wiem w ogole po co go wprowadzali....ech, no ale nic, jak mus to mus...ja na mature tez sie nie ciesze ^^" no moze wybitnie trudny to on nie jest ale z roku na rok poziom sie podnosi... ninja Nu mozliwe, przynajmniej jak ja pisalam 3 lata temu, to byl banalny...moim zdaniem to dodatkowy stres tylko nic wiecej... Moze kiedys nastana normalne rzady normalnych ludiz i system sie zmieni... Smokey- u wiekszosci ludzi mi znajomuch egzamin nie dal nic, tak czy siak dostali sie gdzie chcieli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 10:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 10:15 am
Delein Nu mozliwe, przynajmniej jak ja pisalam 3 lata temu, to byl banalny...moim zdaniem to dodatkowy stres tylko nic wiecej... Moze kiedys nastana normalne rzady normalnych ludiz i system sie zmieni... Smokey- u wiekszosci ludzi mi znajomuch egzamin nie dal nic, tak czy siak dostali sie gdzie chcieli... moze tak bylo 3 lata temu ale teraz zeby sie dostac do dobrych szkol na rozne profile jest wymagana wysoka punktacja a o nia trzeba powalczyc na egzaminie ( i nie tylko ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 10:17 am
Marlly Delein Nu mozliwe, przynajmniej jak ja pisalam 3 lata temu, to byl banalny...moim zdaniem to dodatkowy stres tylko nic wiecej... Moze kiedys nastana normalne rzady normalnych ludiz i system sie zmieni... Smokey- u wiekszosci ludzi mi znajomuch egzamin nie dal nic, tak czy siak dostali sie gdzie chcieli... moze tak bylo 3 lata temu ale teraz zeby sie dostac do dobrych szkol na rozne profile jest wymagana wysoka punktacja a o nia trzeba powalczyc na egzaminie ( i nie tylko ninja ) Dlatego tez sie ciesze, zem jest rocznik '87, mimo, ze drugi testowy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 10:20 am
Delein Dlatego tez sie ciesze, zem jest rocznik '87, mimo, ze drugi testowy mrgreen ech... a ja niestety jestem z 90-tego i nawet mature mi zmieniaja... bede miala mate obowiazkowa domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|